Интервю с Димитър Борисов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Интервю с Димитър Борисов

Мнениеот crap » 05 юли 2012 20:17

Дано остане!!!
YA GUNNERS YA

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 юли 2012 00:26

Като няма риба и ракът е риба. ;)

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 06 юли 2012 14:26

Ако ми видите коментарите относно статиите за ЦСКА ще видите колко истини има. Ще бъда честен - не съм фен на ЦСКА, не съм фен обаче и на Левски! Не съм и хейтър, повярвайте ми. Но, ей Богу, докато има идиоти във футбола ни - ще сме ни напред, ни назад. Хора, заблуждаваме се! И то тотално. От една страна ТЕЗИ ДВАМАТА (така наричан т.нар. президенти на ЦСКА) хал хабер си нямат от футбол. По мое лично мнение имат някакви облаги и затова "държат" клуба. Да, обаче, нито ЦСКА, нито Левски ... нито кой и да е били друг клуб не са на президентите - те само управляват клуба в даден момент от историята му. Клубовете са на и за феновете - тези, които наистина милеят и се радват на успехите на клубовете, и негодуват но го подкрепят при спад!
А колкото до Стойчо, ако това интервю е вярно ... то той за пореден път доказва колко е жалък и как не знае какво и как да говори. Човек без капка достойнство. Добре, че са тези два гола на Ливърпул, та поне феновете да го помнят с добро. Иначе е пълна излагация. Пример много: от това когато говореше против БФС и после каза, че са прави ... за да се стигне до оправданието със съдията в мача с Миньор, без да спомене бездушния си отбор ... и се стигне до последното интервю, в което казва, че футболистите, които видите ли - той избрал (както казва Д. Борисов), не ставали за нищо?!?!
Цирк в цирка ... лошото е че ще продължава!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 юли 2012 18:15

football_fb написа:Ако ми видите коментарите относно статиите за ЦСКА ще видите колко истини има. Ще бъда честен - не съм фен на ЦСКА, не съм фен обаче и на Левски! Не съм и хейтър, повярвайте ми. Но, ей Богу, докато има идиоти във футбола ни - ще сме ни напред, ни назад. Хора, заблуждаваме се! И то тотално. От една страна ТЕЗИ ДВАМАТА (така наричан т.нар. президенти на ЦСКА) хал хабер си нямат от футбол. По мое лично мнение имат някакви облаги и затова "държат" клуба. Да, обаче, нито ЦСКА, нито Левски ... нито кой и да е били друг клуб не са на президентите - те само управляват клуба в даден момент от историята му. Клубовете са на и за феновете - тези, които наистина милеят и се радват на успехите на клубовете, и негодуват но го подкрепят при спад!
А колкото до Стойчо, ако това интервю е вярно ... то той за пореден път доказва колко е жалък и как не знае какво и как да говори. Човек без капка достойнство. Добре, че са тези два гола на Ливърпул, та поне феновете да го помнят с добро. Иначе е пълна излагация. Пример много: от това когато говореше против БФС и после каза, че са прави ... за да се стигне до оправданието със съдията в мача с Миньор, без да спомене бездушния си отбор ... и се стигне до последното интервю, в което казва, че футболистите, които видите ли - той избрал (както казва Д. Борисов), не ставали за нищо?!?!
Цирк в цирка ... лошото е че ще продължава!

И ти грешно си го разбрал Стойчо.Той просто изрази недоволство от това,че тези,които са били на проби не са се представили добре и нямат качества.Някой обаче грешно разбра контекста на думите му като почна да се налага мнението,че едва ли не тея,които са били на проби са му докарани от някой без негово съгласие.Което споерд мен не е така.Ето какво става според мен.Стойчо дава списък на ръководството с позициите,за които търси играчи.Свързват се с агенти,които казват,че разполагат с такива играчи.И той ги вика на проби,защото съвсем нормално е да не е запознат с качествата им.Те ги докарват,играчите минават проби и ако се окажат качествени се взимат.Ако ли не-прав им път.Ето за това Стойчо се ядосва,защото не успява да уцели качествен материал,който му трябва.Задачата става трудна заради това,че повечето футболисти са свободни агенти.Иначе ако той имаше малко повече пари за селекция до сега нещата щяха да са приключили.Но уви както навсякъде финансовата криза е и в нашия клуб....

Върни се в “ЦСКА”