Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Миньор Перник - ЦСКА София 12 Май 17.00ч

Мнениеот Teo » 08 май 2012 19:10

шивача написа:
12.05.2012 г. (събота), 17:00 часа
Миньор - ЦСКА
Таско Тасков, Иво Колев, Ивайло Милков
4-ти съдия: Ангел Баялцалиев

Край, тоя ще ни закопа на 100%, защо слагат опитни мишки винаги във важните мачове на ЦСКА :shock:

Не е нормално 600 билета да ни дадат, като кажем колко много фенове искаме да отиде ме....

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 08 май 2012 21:28

Teo написа:
шивача написа:
12.05.2012 г. (събота), 17:00 часа
Миньор - ЦСКА
Таско Тасков, Иво Колев, Ивайло Милков
4-ти съдия: Ангел Баялцалиев

Край, тоя ще ни закопа на 100%, защо слагат опитни мишки винаги във важните мачове на ЦСКА :shock:

Не е нормално 600 билета да ни дадат, като кажем колко много фенове искаме да отиде ме....

Направо Стойчо да ви сложат да ви свири, тоя като ще ви копа. Да няма от кой да се оплаква после, ма той пак ще намери - страничния ще му е виновен! :lol:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 08 май 2012 22:02

Има много рафинирани начини да се вземе един мач.
Като да купиш някоя дълбока резерва на съперника, на цената на голмайстора на първенството например... 8-) :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2012 23:34

redpride написа:Мача с Миньор е втория финал за титлата след вчерашната победа. Вярвам, че ще биеме и ще продължим да сме на първо място. Дано положенията да ни влезнат от първия път, защото срещу Враца се изнервих жестоко с тези пропуски. Надявам се също, че приказките за 150 000 лева от Лудогорец за Миньор да са само слух. Победим ли перничани, Литекс ги чакат поне 20 000 на Армията и след това шпалир за шампиона.

Парите които дават Лудогорец са нож с две остриета.Видяхме как те накараха Ботев Враца да се хвърли в атака срещу ЦСКА за да ни бие и Мораес ги наказа за алчността им.Дано тези 150 000 лева накарат и Миньор да тръгнат да ни атакуват.Така ще се оголят в защита и ще ни е по-лесно да ги бием.Както казва народа - всяко зло за добро.Накрая може да се окаже,че парите на Лудогорец ще изядат собствената им глава.Прогнозата ми за мача е победа за ЦСКА и равенство на мача в Лудогорец и честита титла на ЦСКА! :)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 май 2012 23:44

Нека да плаща те така или иначе нямат коефицент и са непоставени ще отпаданат след първия кръг със сигурност.Това да си начешеш егото и да хвърлиш толкова пари трябва да си ебати комплексаря.Голеадор е мног прав , че ни прави услуга и селяците се втурват да ни бият заслепени от парите.Пък ние си ги трескаме на контри :) . Чакаме и Бруно Мораес и ставаме отново убийци на шампиони :lol: .

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 09 май 2012 08:21

Аз пък си мисля ,че по-вероятно е ,винкелите да се опитат да ни потрошат момчетата и така да ни спрат атаките.,защото иначе едва ли ще имат възможности.За това се моля,съдията своевременно да им отреже мераците за това като ги респектира с някой и друг картон -дори и червен.Така ще си изиграем играта, както си знаем.УСПЕХ !!! И дано още в Перник се поздравим с титлата ,защото очаквам Черноморец да се борят за третото място / освен ако няма някакъв проблем с лиценза им ,де/ и един Х с Разград ще ни е достатъчен.

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 09 май 2012 08:39

onegavon написа:Нека да плаща те така или иначе нямат коефицент и са непоставени ще отпаданат след първия кръг със сигурност.Това да си начешеш егото и да хвърлиш толкова пари трябва да си ебати комплексаря.Голеадор е мног прав , че ни прави услуга и селяците се втурват да ни бият заслепени от парите.Пък ние си ги трескаме на контри :) . Чакаме и Бруно Мораес и ставаме отново убийци на шампиони :lol: .

нещо не си добър в математиката мойто момче.В случая няма нужда да ви бият- достатъчно е да ви врътнат хикс-няма никаква разлика, при хикс пак ще има "финал" в Разград.КАПИШ?...Т.е.- винкелите нема нужда да се "втурват да ви бият"- достатъчно е да затворят играта, и да ви дебнат на контри ;)
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 09 май 2012 08:43

fen0212 написа:Аз пък си мисля ,че по-вероятно е ,винкелите да се опитат да ни потрошат момчетата и така да ни спрат атаките.,защото иначе едва ли ще имат възможности.За това се моля,съдията своевременно да им отреже мераците за това като ги респектира с някой и друг картон -дори и червен.Така ще си изиграем играта, както си знаем.УСПЕХ !!! И дано още в Перник се поздравим с титлата ,защото очаквам Черноморец да се борят за третото място / освен ако няма някакъв проблем с лиценза им ,де/ и един Х с Разград ще ни е достатъчен.

Апропо, съдия на мача в Разград е Пастата, за който се знае че е левскар, но също така обслужва и Литекс.В момента и Левски и Литекс имат интерес Ч-Ц да загуби в Разград.Ако сте забравили-Пастата е съдията,който свири ЦСКА-Литекс миналото първенство, след който Венци Живков изпадна в истерия, и крещеше "Мафия" :lol:
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 09 май 2012 09:05

Кантонера ,явно и на теб ти плаща Домуса ,защото гледам много си активен от 2 дни.Само не знам дали си хвърлил око на други сайтове ,та да ти кажа ---УЕФА е отправила писмени запитвания за някои мачове на Левски и Лудогорец за корупционни схеми ,които в БФС са покрили.Това обаче означава ,че от сега нататък всички ще са много внимателни със свиренето и ще са пределно ОБЕКТИВНИ.Иначе ще хвърчат яко глави ,а на никой не му се иска заради почити решено първенство ,да си слага главата в торбата.КАПИШ?

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 09 май 2012 11:41

Има 1 хубаво нещо в този мач - ЦСКА играе с 1 час по - късно от Лудогорец. Реално преди началото на 2рото полувреме ще знаят крайния резултат на другия мач и ще могат да си направят сметка дали Х ще ги устройва. Най-важното за мен в този мач е ЦСКА да не падне и да нямаме нито един контузен след мача, другото нещо е Мораеш да бъде без картон след мача. Така в най-лошият случай ще сме с 3 точки пред Лудогорец и всички ще са налице за мача с Литекс, който пък от своя страна е след мача за купата и ще е ясно дали само 3тият или и 4тият ще ходят в европа. И не на последно място не мога да разбера защо си мислят повечето хора че ЦСКА ще падне в последните си 2 мача - какво ще стане ако бием в Разград - те лудите ще скочат на атака - а ние на контри сме най-силни ... Така че този мач може да се окаже по-лесен дори и от мача с Миньор.

Прогноза 0:1

Върни се в “ЦСКА”