ЦСКА си поиска официално титлата за 2006г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Във вторник ЦСКА ще си поиска официално титлата за 2006г.

Мнениеот Teo » 13 апр 2012 17:39

Аз_съм_Спас написа:Аз преди 6 години не го осъзнавах, ама сега разбирам колко много им е бръкнала в здравето оная титла :lol: - постигната след невиждан до тогава обрат, срещу единия от двамата им най-успешни треньори в последните 23 години, и гарнирана с 1/4 финал в УЕФА и последващо влизане в групите на ШЛ -малиииий, ужаст :lol: ..какво ли им е било на душичките-не ща и да знам :mrgreen:

Какво ли ни беше само ние си знаем, ето че идва справедливостта :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:40

СЕЗОН 2005/2006
1 Левски (София) 28 21 5 2 71:23 +48 68
2 ЦСКА (София) 28 20 5 3 73:22 +51 65
3 Литекс (Ловеч) 28 18 6 4 51:22 +29 60
4 Локомотив (София) 28 18 0 10 49:29 +20 54
5 Локомотив (Пловдив) 28 11 7 10 43:42 +1 40
...........

So sorry!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 13 апр 2012 17:42

Те ще реват за изпусната титла,а вие ако изтървете мястото си в шестицата :mrgreen: Струва ми се ,че има съществена разлика и да иронизираш така противника първо виж собственият си отбор на колко точки е.МОРАЛНИТЕ ШАМПИОНИ са ни известни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Ако не влезем в шестицата вината ще си е само наша. И това е голямата разлика между нас и отборът, който иска неправомерно титла от преди 6 години. Когато Тройчо пое отбора и каза култовата реплика за "директивата", единствената причина за това беше, че ЦСКА беше закъсал, а ЛЕВСКИ имаше реален шанс да излезе начело. Нашият отбор обаче се срина и това показа колко несъстоятелни са думите на носителя на офицерския кортик.[/quote]

Това за директивата и Стойчо не го вярваше,просто искаше натиска да го поеме само той,журналистите престанаха да се занимават с отбора а само с "директивата"Мислиш ,че тези млади момчета щяха да издържат още след загубата срещу Симитли щяха да ги сринат психически.Стойчо си изигра картите много умело в най-тежкият момент играчите имаха перфектните условия да преодолеят трудностите.Относно титлата дали е неправомерно искането им,ти и всички хора обичащи Левски гордеете ли се ,че сте станали шампиони по този начин?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 13 апр 2012 17:46

Аз_съм_Спас написа:Аз преди 6 години не го осъзнавах, ама сега разбирам колко много им е бръкнала в здравето оная титла :lol: - постигната след невиждан до тогава обрат, срещу единия от двамата им най-успешни треньори в последните 23 години, и гарнирана с 1/4 финал в УЕФА и последващо влизане в групите на ШЛ -малиииий, ужаст :lol: ..какво ли им е било на душичките-не ща и да знам :mrgreen:

Жалко, че тогава си бил на 5 и нямаш спомен от тези славни за вас години, нали? :cry:

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 апр 2012 17:47

Teo написа:
Adramelech написа:
Teo написа:Какви ли неща знае, като от 23 годишен работи в Локо Сф, и той говори колко да каже нещо... колкото да ответния удар 100% ще има 8-)

Това, че е работил от 23 годишен в Локото какво общо има или трябва задължително да работиш в Левски, за да знаеш неща за ЦСКА?

Някой му ги е казал тия неща който визира, че знае и едва ли докато е работел в Локото е гледал с лупа какво се прави в ЦСКА

В това няма как да си сигурен. Можеш да бъдеш сигурен обаче, че ако от БФС решат да ви дадат титлата (поради една или друга причина), то от Левски ще реагират и тогава не се знае какво ще стане и дали няма да ви излезе солена тази титла...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2012 17:48

Adramelech написа:В това няма как да си сигурен. Можеш да бъдеш сигурен обаче, че ако от БФС решат да ви дадат титлата (поради една или друга причина), то от Левски ще реагират и тогава не се знае какво ще стане и дали няма да ви излезе солена тази титла...

Най-много вие да вземете някоя титла от нас и да сме квит :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:49

[quote="masona84"][/quote]
quote]
За мен шампионатът бе спечелен по правилата и който твърди обратното трябва да го докаже. Не съществува дори и нищожен шанс титлата от 2006 да ни бъде отнета. Но може би тази истерия, която умишлено се създава по този казус е същото "умело изиграване на картите" за което говориш. Или с други думи това е машинация от страна на ЦСКА за отвличане на вниманието. Защото отборът много се оля - купища дългове, нередовни играчи, допингирани и т.н.
Последна промяна от blue magic на 13 апр 2012 17:51, променено общо 1 път.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 13 апр 2012 17:51

Adramelech написа:

В това няма как да си сигурен. Можеш да бъдеш сигурен обаче, че ако от БФС решат да ви дадат титлата (поради една или друга причина), то от Левски ще реагират и тогава не се знае какво ще стане и дали няма да ви излезе солена тази титла...

не само че ще реагираме, а може би и първенството няма да завърши...или следващото няма да започне ;) Пък и БФС няма да рискува да фалира- защото ако ни вземат титлата, ще ги съдим, тъй като нашия клуб няма абсолютно никаква вина в случая.Ние сме си подали молба за картотекиране на играч-от там насетне ,БФС са длъжни да си свършат работата ;)

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 13 апр 2012 17:52

Всички забравяте едно ,монетата с двете страни
Избирайте си вие
1.ЦСКА тогава продаде титлата
2.Левски я купи....
И едното и другото е позорно...и двата клуба във В група, това е истинската СПРАВЕДЛИВОСТ
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:58

Аз_съм_Спас написа:
Adramelech написа:

не само че ще реагираме, а може би и първенството няма да завърши...или следващото няма да започне ;) Пък и БФС няма да рискува да фалира- защото ако ни вземат титлата, ще ги съдим, тъй като нашия клуб няма абсолютно никаква вина в случая.Ние сме си подали молба за картотекиране на играч-от там насетне ,БФС са длъжни да си свършат работата ;)

Колега, казусът е малко по различен - БФС правилно са картотекирали Гонзо - ЛЕВСКИ е третия клуб от възможни три. Това което "специалистът"Градев твърди е че той е играл неправомерно. Това обаче се обявява чрез подаване на контестация след мача за нередовен играч. Такава няма а и всички срокове за нея са отдавна отминали. Личното ми мнение е, че дори тогава Гонзо е бил редовен играч, но умишлено няма да изложа аргументите си. При изтекла давност ЦСКА няма основание за претенции.

Върни се в “ЦСКА”