Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

scooool
Контакти:

Re: БФС пак погна ЦСКА - иронизира славната история на червените

Мнениеот scooool » 04 апр 2012 20:58

Фенове на цска, аз винаги съм изпитвал малко или много респект към вас, но с тези глупости за директиви започвам да се съмнявам дали изобщо разсъждавате.Къде е примера за тази директива-печелим всички мачове,като ни дават по 2-3 дузпи,пускат ни по 5-6 засади и вкарваме маса голове,моля обяснете ми !!!!!!!!!.По страшното ви го каза вашия лидер Дучето, че децата гледат допинг-скандали,кражба на футболисти, да футболисти момчетата от Пирин ги откраднаха и тях и отбора им фалира и изпадна, това се вижда и тези откровено селски истории и не далеч деня в, който всеки ще се пита това ли е бил славния отбор от миналото??????? в този отбор,с тези собственици ли ще се припознават бъдещите ви фенове????.

bgangel
Контакти:

Мнениеот bgangel » 04 апр 2012 21:04

Признавам, че като фен на ЦСКА се чувствам гузен заради случая Анисе. Нямам представа на чия страна са юридическите аргументи, но от морална гледна точка… поне аз не бих постъпил така.
За Присо съм малко /даже не много малко/ раздвоен. От една страна в наредбата предвиденото наказание е 10 мача – дори забележете 10 а не до 10. Тоест ако се следват правилата Присо трябваше да отнесе и по-голяма наказание. От друга страна обаче като знам какви смешни наказания са налагани за удари по-съдии до момента – абе пълна безпринципност.
За допингнаказанията обаче БФС не са прави.

Ето извадка от Наредбата за допингов контрол.

Чл. 60. (1) Решенията на Дисциплинарната комисия, на изпълнителния директор на Антидопинговия център, на лицензираните спортни организации и на Българския спортен арбитраж могат да бъдат обжалвани, като обжалването не спира изпълнението им, освен ако апелативният орган реши друго.
(2) В случаите, когато САА има правото да обжалва и никоя страна по делото не обжалва окончателно решение, САА може да обжалва това решение директно пред Спортния арбитражен съд в Лозана, Швейцария, без да е необходимо да изчерпва предвидените способи за обжалване.
(3) По реда на този член могат да се обжалват:
1. решения на Дисциплинарната комисия, постановяващи нарушение на антидопинговите правила;
2. решенията на лицензираните спортни организации за налагане на санкции за нарушение на антидопинговите правила;
3. решенията на Дисциплинарната комисия, постановяващи липса на нарушение на антидопинговите правила;
4. решенията на изпълнителния директор и на Дисциплинарната комисия, постановяващи прекратяване на производството поради процедурни причини;
5. решенията на лицензираните спортни организации в случаите по чл. 76, ал. 4 и 5;
6. решенията на Българския спортен арбитраж, постановяващи липса на компетентност на съответния орган във връзка с вземането на решение по повод предполагаемо нарушение на антидопинговите правила и наложените санкции;
7. решенията на изпълнителния директор на Антидопинговия център да не представя неблагоприятен аналитичен резултат или атипичен резултат като нарушение на антидопинговите правила;
8. решенията на изпълнителния директор на Антидопинговия център за прекратяване разглеждането на нарушение на антидопинговите правила след проведено разследване;
9. решенията на лицензираните спортни организации за налагане на временно отстраняване вследствие на проведено предварително изслушване или по повод на нарушения по чл. 51.

Може и да съм пристрастен и да тълкувам както на мен ми изнася, но наистина не виждам никъде да пише, че се допуска обжалване на решение на дисциплинарната комисия за налагане на санкции
Чл. 60 ал.3 т.1 „решения на Дисциплинарната комисия, постановяващи нарушение на антидопинговите правила” в никой случай не е едно и също с решение за налагане на санкция. Това по-скоро означава, че подлежи на обжалване решението че е извършено нарушение а не решението за размера на санкцията
т.2 „решенията на лицензираните спортни организации за налагане на санкции за нарушение на антидопинговите правила” също не върши работа - в случая лицензираната спортна организация е БФС /ако ставаше дума за волейболисти щеше да е волейболната федерация и т.н/ а наказанието не е наложено от тях. А и да беше няма как БФС да обжалва собствените си решения
Останалите точки изобщо нямат нищо общо със случая. Така, че ако изобщо в тоя форум има някой по-навътре в нещата нека обясни. Иначе оставам с убеждение, че БФС в случая меко казано не са прави.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 04 апр 2012 21:13

percival написа:Не случайно излиза това изявление днес.Утре все пак ще заседава "арбитража" за наказанията.Преразглеждането на наказанието на Присо ,което се вижда че е предрешено,а за Анисе си казват ,че когато те решат тогава ще го картотекират и то само ако искат ! За малко да си помисля че сме нормална държава и да се съглася ,но пък като прочетох последния абзац ,веднага се върнах в родната действителност :)

Разбирам да е написано тук по форумите тая помия ,но пък на сайта на БФС си е най голямата простотия" (смекчаващи и отегчаващи) обстоятелства "

Да разбирам ли че имаш проблем с юридическите термини "смекчаващи и отегчаващи обстоятелства".

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 04 апр 2012 21:13

Само да припомня на моралистите от БФС-то как посред нощ се събраха част от членове на Изпълкома и решиха да отменят наказанието на Илиян Стоянов, с мотиви, че бил национален състезател и трябвало да играе.... как се картотекира Сираков в Ботев, как се събра комисията по случая Да Коща... айде засрамете се малко...

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 04 апр 2012 21:16

vayk написа:Час по-скоро тази пасмина, начело с Перуката трябва да бъде изметена от БФС!

И кой ще го замени, бе? Дуци Симонович ли? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 04 апр 2012 21:22

valiooooo написа:Само да припомня на моралистите от БФС-то как посред нощ се събраха част от членове на Изпълкома и решиха да отменят наказанието на Илиян Стоянов, с мотиви, че бил национален състезател и трябвало да играе.... как се картотекира Сираков в Ботев, как се събра комисията по случая Да Коща... айде засрамете се малко...

:oops: - готово.

Сега е ваш ред! Да изброявам ли защо или сам ще се досетиш?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 04 апр 2012 21:27

ASENOVSKI VOYN написа:
blue avalanche написа:Прочетох внимателно становището на БФС.
Сега очаквам да ми кажеш ТОВА:
БФС пак погна ЦСКА - иронизира славната история на червените
къде го видя вътре.Защото сигурно е закодирано толкова дълбоко,че аз не го прочетох...

" Нека да напомним, че честната игра и спортсменското поведение, са основни задължения на ВСИЧКИ КЛУБОВЕ и ФУТБОЛИСТИ; че в системата на футбола няма отбори, които да са освободени от това заради славното си минало или бляскаво бъдеще."

Че това не засяга цесека :lol:
Вие нямате нито бляскаво минало,а още по-малко някакво бъдеще :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 21:35

ASENOVSKI VOYN написа:
къде го видя вътре.Защото сигурно е закодирано толкова дълбоко,че аз не го прочетох...

" Нека да напомним, че честната игра и спортсменското поведение, са основни задължения на ВСИЧКИ КЛУБОВЕ и ФУТБОЛИСТИ; че в системата на футбола няма отбори, които да са освободени от това заради славното си минало или бляскаво бъдеще."

И иронията тука е...?

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 апр 2012 21:56

blue avalanche написа:
ASENOVSKI VOYN написа:

И иронията тука е...?

Иронията е, че нямат славно минало или ще имат бляскаво бъдеще.
п.с. Славно минало, колкото комунизмът беше славен.
...

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 04 апр 2012 22:08

Вие сте уникални просто. :shock: АКО ЦСКА НЯМА СЛАВНА ИСТОРИЯ ВИЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ :twisted: :lol: :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “ЦСКА”