Славия - ЦСКА - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Славия - ЦСКА 19.04.2012 , 17:00 ч.
Да говорим за Славия!Отклонихме се от темата!Очаквам труден мач.Поначало славистите винаги играят силно с нас.Все пак се надявам да победиме:)Отиваме на стадиона пък каквото стане 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
1Neutralen написа:
Прав си, но сме се нагледали на доста такива отбори като вашите и знаем какъв е резултата!Ако си мислиш,че традиците и историята не игрят на терена много се лъжеш!Точно това прави разликата в даден мач!Нахъсат ли се ЦСКА и Левски и на стадиона има ли по 10 хиляди човека да ви викат..ще се насерете!Не случайно първите 20-25 мин на Армията незнаехте какво става на терена

Хубаво, но на нас не ни влияе колко публика има противниковия отбор. А този мач на армията си беше победа за нас, ако не беше сидията.[/quote]
кои сте вие дето не ви влияе публиката?мача до 85 мин беше 2 на 0 в този смисъл си е победа за вас ама айде не ми се прави на малката Барса.
POPCORN написа:Да говорим за Славия!Отклонихме се от темата!Очаквам труден мач.Поначало славистите винаги играят силно с нас.Все пак се надявам да победиме:)Отиваме на стадиона пък каквото стане
Дано не ни спрат серията от победи

POPCORN написа:BRF написа:MiG31 написа:За да станем шампиони ни трябват победи срещу Славия , Ботев Враца - домакин , Миньор Перник - гост и равни с Левски и Литекс в София . Другите два мача с Черно море и Лудогорец са без значение. Крайно класиране :
1 ЦСКА 68
2 Лудогорец 67
3 Черноморец 66
какви загуби за лудогорец на точки планираш
имат мач с Черноморец и Литекс.Имат и госутване на Миньор.Имат къде да губят точки.Не са Барселона,че да не може да загубят!Още повече Черноморец и Литекс драпат яко към зона Европа и няма да се дадът лесно!
Просто ми беше интересна прогнозата ти.Аз мисля че Черноморец е по сериозния ни претендент.всъщност съм твърдо сигурен в титлата ни.следващите три мача ще вземем точно 9 точки.
- POPCORN
- Контакти:
Просто ми беше интересна прогнозата ти.Аз мисля че Черноморец е по сериозния ни претендент.всъщност съм твърдо сигурен в титлата ни.следващите три мача ще вземем точно 9 точки.
дано да си прав колега

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Очаквам голове от фаулове и едно ново 0:3 като гост
. Напред АРМЕЙЦИ!!! Шампиони сме!!!
П.П. Сигурен съм в победата, до мача с Литекс всичко ще легне под ножа, може да играем дефанзивно на моменти, но когато ни се отдаде възможност бележим, а това е най-важното. И без Мораес можем да бием Славия и Черно Море.

П.П. Сигурен съм в победата, до мача с Литекс всичко ще легне под ножа, може да играем дефанзивно на моменти, но когато ни се отдаде възможност бележим, а това е най-важното. И без Мораес можем да бием Славия и Черно Море.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Равенство 1:1 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Много борба и блъскане на топката и малко футбол.
След 75-тата мин. -> 0 : 1 с гол след статично положение (корнер,фаул).
В края на мача 85/90 мин. 0 : 2 след контра.
След 75-тата мин. -> 0 : 1 с гол след статично положение (корнер,фаул).
В края на мача 85/90 мин. 0 : 2 след контра.
- Udoji90
- Контакти:
Хич не съм убеден, че ще го вземем този мач. Ако мораес не е готов, ще ни бъде още по-трудно. Все пак тежестта на мачовете с "Локо" Сф, "Локо" Пд и "Берое" беше понесена по-скоро от други играчи, а не от бразилеца, което леко ме обнадеждава, но имам чувството, че повече от Х няма да измъкнем. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Morgause написа:Очаквам голове от фаулове и едно ново 0:3 като гост. Напред АРМЕЙЦИ!!! Шампиони сме!!!
Пич, това че вкарахме няколко гола от фалове, не значи че можем да разчитаме на тях. Нека не се заблуждаваме. Изпълненията са красиви, но и късметлииски. Мораеш си трябва, но срещу Славия е по-добре да играем на контри, отколкото те да ни хванат на контри. Първо централните им защитници са малко стари, а бековете играят много в нападение, затова можем да използваме тези преимущества и да ги цакаме на контра. Според мен мача е Х, но се надявам като фен да е победа за ЦСКА.