ЦСКА - Светкавица ( Търговище) - 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Светкавица ( Търговище) 09.04.2012 , 20:00 ч.
Въпроса е кой ще играе на мястото на Мораеш, освен мега таланта Станко 
Как кой--Слави Костов .Зад него може да играе Томас ---и готово.Имаме още Карачанаков и Паун ,както и Галчев , който по-напред играе по-добре.Може да играят и в друга схема --- 4-1-4-1например --ще видим.Успех на отбора !!! Дано и феновете ,които са в София, да направят това ,което са замислили в подкрепа на клуба.Успех и на тях!!!Teo написа:Въпроса е кой ще играе на мястото на Мораеш, освен мега таланта Станко
- Udoji90
- Контакти:
Последният мач, в който мораеш не започна титуляр, беше в Симитли...
Е, не вярвам днес да се получи подобна сензация.
За мен ще е добре, ако Паун започне като човек зад нападателя, защото се вижда, че качествата му са по-скоро за такъв пост, а не за крило. На върха очаквам да играе Костов.
Няма да е зле и някои резерви да получат шанс - Томас, Хадад, Якимов, евентуално Макендижев и Дечев.
Няма да е зле и някои резерви да получат шанс - Томас, Хадад, Якимов, евентуално Макендижев и Дечев.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- baerba1995
- Контакти:
Стига сме бистрили тактиките! Нашата работа е да подкрепим отбора, а не да редим състава! 
Не мисля ,че мача със Симитли трябва да се използва за някакво сравнение.Първо ,беше още в началото и Стойчо може би не очакваше такава игра от момчетата и не е искал да ги натоварва и с този турнир.Така че ,аз приемам тази загуба като умишлена ,с цел пазене на силите за шампионата.
представям си какви отчаяни вуду магии се правят днес в Подуене

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- mistreated
- Контакти:
fen0212 написа:Не мисля ,че мача със Симитли трябва да се използва за някакво сравнение.Първо ,беше още в началото и Стойчо може би не очакваше такава игра от момчетата и не е искал да ги натоварва и с този турнир.Така че ,аз приемам тази загуба като умишлена ,с цел пазене на силите за шампионата.
Е не, нека не се правим на ударени с мокър парцал. Това за нарочното отпадане за купата е глупост. Едва ли Стойчо е виждал изобщо някакъв шанс да спечелим шампионата в онзи момент, та да отхвърли и купата. Просто подцени мача или по-точно надцени заместниците на Мораеш и Присо. Второто полувреме създадохме безброй ситуации за гол и спокойно можеше да обърнем мача още в редовното време.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Roger_Federer
- Контакти:
Ще бием Светкавица, защото се мегаслаби, но не трябва да се залъгваме, че и ние сме някаква сила. Всички боклуци от БФС са срещу нас, мъчат ни и контузии, наказват ни играчи, сега и мача ни го сложили в понеделник от 20 ч... дебили абсолютни. Зле сме отпред, в нападение, защото просто нямаме здрави играчи, които да са качествени. Мораеш носеше отбора, но хубаво впечатление ми прави Тони Карачанаков. Трябва на това момче да се дава шанс, много е добър. Иначе Слави Костов и Паун, това трябва да е е напред, още не съм ги разбрал кой на какъв точно пост играе. Ще ги бием тея туристи, но не вярвам да е някакво шоу мачът, тъй като тея ще играят с 10 човека отзад твърд бетон, а ние ще трябва да пробием, дано това стане рано. Трябва да си вземем трите точки, 2:0 бием.
- Red Warrior
- Контакти:
На Велики понеделник Божият гняв ще се стовари над депесарското БФС!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Аз пък очаквам Мораес да е титуляр!