Какво си позволява Бойко Борисов?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Какво си позволява Бойко Борисов?

Мнениеот Gonzi_407 » 26 мар 2012 09:52

Човека си го каза, цял живот сте на държавна хранилка така че мълчете! Какви бази имате? Всички бази са ви построени от ДЪРЖАВАТА!!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 26 мар 2012 10:55

patron написа:Този човечец бавно но сигурно пи падна в очичките и мога да кажа, че аз съм един от многото, които гласуваха за него и един от многото, които няма да повторят!
Няма да си единствения, който няма да гласува за Бойко. Спонсора за Левски беше върхът на айсберга, който ме отврати от правителството. То бива да се действа избирателно, то може ама чак по-този начин и Бакърджиев не смееше.Тогава имаше сливане на власта с Левски, но завоалирано чрез Мтел, но сега вече си всичко е ясно, заповедите идват от министър-председателя, а на Герена козируват. Вдигнаха някакви смешни знамена против Бойко в Разград миналия полусезон, но като им наля парички го заобичаха и му се радват. Това, как се нарича - ветропоказатели - уред, който се върти по-посоката на вятъра. Стане ли дума за хора означава - нагаждачи! Не знам, какво е обещал Бойко на руснаците освен Булгартабак, но бъдете сигурни, че няма безплатен обяд. Това обаче не е първия случай нечии интереси да се поставят над държавните. Срамно е, че БФС също влиза в играта и се навежда пред Левски и индиректно към ГЕРБ. Ставало при социализма, след това при мутрите, после при Мтел и накрая пред Бойко. Войната против ЦСКА започва от 1948г. и продължава до наши дни. Отбора ни показа, че ще се бори и само факта, че в момента е на първо място с 15 полуздрави играчи го доказва. Дори да не станем шампиони, подвига вече е на лице. Стойчо се бори всики мач, но не знам дали ще има силите да издържи докрай. Сега ще накажат Присо поне 6-7 мача, само и само да не играе срещу Левски. Титан имат думата, адвокатите им са добри и трябва да докажат, че играча ни е невинен. Да сезират, който трябва за този случай, за допинга и смешното обжалвани на санкцията, за Анеси и всичко останало. Титан трябва да се изправят срещу рушителите и да ги заковът. Комисията за расизма спрямо Присо, органа, който да се произнесе, защо се отнема правото на работа на Анисе.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 мар 2012 11:07

Chelsea Forever написа:
shotgun blues написа:
pampi написа:Извинявам се много, но не съм в час с класирането на А група, затова питам:Кой е №1 след този кръг?

има го на първата страница на ГОНГ.БГ :mrgreen:

къде си виждал говедо да борави с компютър

Вярно бе, ти си изключение! Уникат!Виждам във фермата и с английски "боравите". Браво!
Я сега пак да ви чуя: Кой е №1 след този кръг?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 мар 2012 11:17

Бойко си взима Лвески по същия начин, по който на времето Томов взе ЦСКА- под формата на комисионна за сделка с държавно предприятие... постави свои хора начело на клуба и сега чака резултати...
разликата е, че той е много по силен от Томов тогава... но нищо не е вечно, за това руснаците не искат да се обвързват за дълго време, а само година за година- защото, когато времето на Бойко свърши рано или късно и те ще са бегали дим да ги няма, това е моето мнение...

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 26 мар 2012 11:36

Ivanskiq написа:Червени сектанчета, трудно е с комунист да се води диалог! Ако питате какво си позволява Бойко, първо си задайте въпроса какво си позволява, човекът от село Плоски! Нека да направим една малка ретроспекция - да се завърнеш от Меката на футбола - арабския свят и само след няколко дни да започнеш да петниш реномето на вечния съперник с удари от сорта на... "има директива..." - са меко казано безпочвени и говорят за ниската култура на този човек. Не знам на кой трябва да се извинява Бойко, но е добре селянинът от село Плоски да се извини на ФК Левски, защото в цивилозавания свят публично обвиняваш съперникът за нещо, което предстои да се случи в бъдеще, само ако имаш доказателства. Това не са ви рейдовете до '89 година, когато средно всяка втора година вземахте титла, а еднопартийният режим на БКП доминираше всяка сфера на живота. От такава перспектива (т.нар. историческа перспектива) - спрямо нещо приключило - могат да се правят анализи и оценки. Но нали се сещате, че колкото Гонзо е инженер, толкова селянинът от Плоски е историк. Той е хитър селянин - знае добре, че истеричния му писък може да му бъде алиби за всичко - ако не вървят нещата в ЦСКА, значи е прав, ако вървят - е значи всичко е супер, а селянинът е мъж. Е, този селянин преди ден два пак реве истерично: "Късат месо от ЦСКА". Да късат ви месо, другарю Стойчо, затова ви предлагаме лекарство - вземете си сиропа за кашлица. Вие можете...Вие, ако не друго...имате право... Защото, ако нещата в ЦСКА не вървят, просто утре няма да се съмне и краят на света наближава. Долна секто, чакам ви да дойдете по някакъв повод в Полша, лично ви обещавам линч. А на селянинът от Плоски ще му нахлюпя една тава с "кифтета". Вижте уикипедия на полски за цска, там хората добре са написали кой е държавния отбор.Навсякъде по Европа ви знаят като държавния отбор, другари, а това в съзнанието на някои европейски държави не можете да го промените.

Аз не знам кое е сектант и кой не. Но говерейки за петнене и тем подобни глупости то тогава се обърни към другаря си Батков. Той откакто е начело на сините не спира да говори без доказателства ....

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 26 мар 2012 11:38

Gonzi_407 написа:Човека си го каза, цял живот сте на държавна хранилка така че мълчете! Какви бази имате? Всички бази са ви построени от ДЪРЖАВАТА!!!!

А вашите бази, построени и подарени от държавата .... Виждаш ли разликата

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 26 мар 2012 11:40

Има толкова истина в много от мненията до момнета, но незнам дали е редно да тръгваме срещу държавата, имаме си пре достатъчно проблеми , да тръгваме на още един фронт .
Толкова много емоций има в тоя сезон, че ако се смееме последни , ще ми е най сладката титла в историята!
На колкото и фронта да се бориме, ние сме ЦСКА и ще се справим !

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 26 мар 2012 15:52

Ние не тръгваме срещу държавата, а просто трябва да реагираме на безобразията.Просто властимащите не обичат ЦСКА и правят всевъзможни спънки,въпреки мненията на господата Русев и Гранчаров.
Нали всички са равни ,но само ЦСКА плаща наем за държавна база ,а на други им е подарена....Да вярно тогава е било законно,но сега не е,както заменките на Батков...Лошото е,че в този кюп са и хора като Свилен Нейков дето е ял хляб на Армията и сега се прави на интересен.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 мар 2012 16:16

А какво си позволява Стойчо Младенов? Стойчо, цялата ти шизофренно-параноично-истерична атака срещу Левски е ясна и на малките деца! Тя е плод на едно жалко безсилие породено от непрекъснатите загуби от Левски, с малки изключения които вие празнувате все едно сте спечелили шампионската лига. В твоя случай се получава - крадеца вика дръжте крадеца! Още на времето бившия ваш футболист Ангел Рангелов си позволи да каже в едно интервю, че за да си в ЦСКА, трябва да си мижитурка, натегач, или доносник, за което за малко не беше изхвърлен от футбола. Кой ти дава право на теб да говориш такива работи, ти който си най-големия треньорски резил на България! Ти прякора Тройчо требва да го възприемаш, като комплимент, защото ти не си и Тройчо, ако събереш резултатите от двата мача с ВЕЛИКИЯ ГРАНД ГАЛАТА САРАЙ, същия с който игра Левски 2 години преди вас и завърши 1:2 в Истанбул и 1:1 в София, стават 0:6, като прибавиш и мача с Чехия - 0:6 ти ставаш Шесторчо! Никакви директиви и разни други измишльотини с които промиваш мозъците на заблудените ви фенове не могат да скрият треньорското ти бездарие! Защото в Европа номера с директивите НЕ МИНАВА! Там се гледат играта и резултатите, а те под твойто ръководство са трагични!(И не само под твойто).
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 мар 2012 16:28

damyanov1963 написа:А какво си позволява Стойчо Младенов? Стойчо, цялата ти шизофренно-параноично-истерична атака срещу Левски е ясна и на малките деца! Тя е плод на едно жалко безсилие породено от непрекъснатите загуби от Левски, с малки изключения които вие празнувате все едно сте спечелили шампионската лига. В твоя случай се получава - крадеца вика дръжте крадеца! Още на времето бившия ваш футболист Ангел Рангелов си позволи да каже в едно интервю, че за да си в ЦСКА, трябва да си мижитурка, натегач, или доносник, за което за малко не беше изхвърлен от футбола. Кой ти дава право на теб да говориш такива работи, ти който си най-големия треньорски резил на България! Ти прякора Тройчо требва да го възприемаш, като комплимент, защото ти не си и Тройчо, ако събереш резултатите от двата мача с ВЕЛИКИЯ ГРАНД ГАЛАТА САРАЙ, същия с който игра Левски 2 години преди вас и завърши 1:2 в Истанбул и 1:1 в София, стават 0:6, като прибавиш и мача с Чехия - 0:6 ти ставаш Шесторчо! Никакви директиви и разни други измишльотини с които промиваш мозъците на заблудените ви фенове не могат да скрият треньорското ти бездарие! Защото в Европа номера с директивите НЕ МИНАВА! Там се гледат играта и резултатите, а те под твойто ръководство са трагични!(И не само под твойто).

Бре, на някои господа "винкелът" много лошо им се е отразил! :lol:
Бърка ви в душичките, Стойчо, а? Треньорско бездарие... :lol: Ти да видиш!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”