Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Мнениеот crap » 22 мар 2012 15:00

Какъв телевизор бе колега, не ме разсмивай! Тия не ми заслужават времето по никакъв начин! ЦСКА няма НИЩО ОБЩО с тази сган която се е навъдила покрай него!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 22 мар 2012 16:26

crap написа:Какъв телевизор бе колега, не ме разсмивай! Тия не ми заслужават времето по никакъв начин! ЦСКА няма НИЩО ОБЩО с тази сган която се е навъдила покрай него!

На тебе всичко ти е смешно, за всичко търсиш вина в другите , но не и в тебе! Бекс - Мекс това е положението или ти харесва или не ти харесва, имаш много последователи , които не им харесва това, че публиката иска да си подкрепи отбора! Аз съм на стадиона, там където ми е мястото. С мълчание ще се докараме до под кривата круша, абе общо взето, прави си к'вото щеш !

След малко отивам да пия по бира с приятели , които са се вдигнали от Ст.Загора за мача.
Успех на мача Армейци !
2:0

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 23 мар 2012 11:45

crap написа:Какъв телевизор бе колега, не ме разсмивай! Тия не ми заслужават времето по никакъв начин! ЦСКА няма НИЩО ОБЩО с тази сган която се е навъдила покрай него!

Много точно го каза - сганта, която се е навъдила около ЦСКА. Аз също ги ненавиждам, че направиха от клуба ни цирк, но това не ми пречи да съм на стадиона. Напротив още повече ме амбицира да отида и да си кажа мнението. Шефовете и играчите са едно, името ЦСКА е съвсем друго. Те ще си заминат някой ден, но отбора ни ще остане заедно с нас. Не може да се ходи на стадиона само, когато сме шампиони и биеме всички с по пет гола. Снощи на мача с Локото имаше доста хора, които останаха доволни от резултата. Подкрепиха отбора, казаха, какво мислят за Титан и ако вземем мача в Пловдив следващия кръг ще дойдат двойно повече. В момента феновете искат победи, но ако играчите продължават да играят със сърце и да си помагат на терена, всяка загуба може да се прости.

Върни се в “ЦСКА”