Александър Томов:Станишев и политическата мафия удариха ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Александър Томов:Станишев и политическата мафия удариха ЦСКА

Мнениеот msm » 15 мар 2012 08:03

Кашчей написа:
Нали не искаш да ми кажеш, че е работа на Лицензионната комисия да прави проверки за това какви заплати са декларирани и какви се получават?Като са знаели тези неща от НАП и НОИ защо ги огласиха едва 2 години след скандала с вашият Евролиценз?
Освен това, това, че си обявил действителните доходи, но не плащаш задължителните данъци и осигуровки върху тях, прави ли неплащането по-малко нарушение?

И не на последно място:Томов защо не е в затвора все още, а дори дава и интервюта, в които отново той е най-невинното агънце?Много странни съвпадения стават последните десетина дена с интервютата на Стойчо и на Томов, не мислиш ли?

Успех днес в Симитли, защото не ми се мисли какво ще става, ако вземете, че отпаднете!

Много е интересен факта, как умело защитаваш измамниците, а нападаш сгрешилите! Абсалютно, не плащането е в пъти по-малко нарушение от укриването. Фактът, че не си успял или не си имал възможност да платиш до определен срок ( или не са ти дали възможност), в никакъв случай не означава, че няма да си платиш. Защото това си остава в задълженията, че даже се натрупва и лихва. Но да укриваш, си е съвсем друга работа. Мамиш институции, мамиш държава, мамиш и народа си! И ако се знае, а никой не се сезира, означава че или си защитен от вишестоящите, или си корумпирал институциите.
Не случайно на бял свят излезе една песничка : За кокошка няма прошка, за милиони няма закони!

Между другото, какво те грее теб, защо Томов не е в затвора? От известно време най-настойчиво ни втълпяваш, че Титан не е ЦСКА, а сага се натискаш за обяснения от цесекари защо Томов(Кремиковци) не е в затвор. Ами питай съда който издава присъди. Потърси сметка на цялата съдебна система, защо измамници, убици и изнасилвачи се разхождат свободно из страната ни, включително и такива които са укривали данъци!
Интересно, защо търсиш странност в това, че някой иска истината да излезе на бял свят. Точно , ясно и конкретно! Има доказателства за това ( намесата на Б.Борисов, дадения безсрочен за ползване стадион, декларирани ниски заплати и др.) , които умело се прикриват и никой не си прави труда да ги разнищи. Защо ли? Отговора е в песничката! ;) Помисли, как така само за някой, не се пише и говори нищо лошо и никой не и търси сметка???
А, за Симитли не бери грижа. Имали сме и по-страшни неща в съществуването си и пак сме оцелявали, на пук на всички, които желаят ЦСКА да го няма!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 мар 2012 08:43

Кашчей написа:
vaskonti написа:Да не искаш да кажеш, че чак сега се разбрира, че ЦСКА е бил единственият изряден? През 2008г. не се е знаело, така ли? Айде моля ти се! В Литекс ще се осигуряват на 220лв, в Левски на 800, но това не е проблем за комисията, стига да се внасят данъци на тези суми, така ли? На тоя фон изведнъж ЦСКА вади средни доходи над 2500лв, което Батков окачествява като отворена кутия на Пандора?! И какво се прави? Вторачват се в ЦСКА, а не виждат нищо нередно в другите??? Стига, не си толкова наивен!

Нали не искаш да ми кажеш, че е работа на Лицензионната комисия да прави проверки за това какви заплати са декларирани и какви се получават?Като са знаели тези неща от НАП и НОИ защо ги огласиха едва 2 години след скандала с вашият Евролиценз?
Освен това, това, че си обявил действителните доходи, но не плащаш задължителните данъци и осигуровки върху тях, прави ли неплащането по-малко нарушение?

И не на последно място:Томов защо не е в затвора все още, а дори дава и интервюта, в които отново той е най-невинното агънце?Много странни съвпадения стават последните десетина дена с интервютата на Стойчо и на Томов, не мислиш ли?

Успех днес в Симитли, защото не ми се мисли какво ще става, ако вземете, че отпаднете!

Това е задължение на НАП, не на лицензионната комисия. Но пак ти казвам - ако тогава от НАП са знаели, че само ЦСКА са изрядни, то тогава или са подали такава информация на лицензионната комисия, която обаче по някаква причина не я е взела под внимание или са я укрили и фалшифицирали. Ти вярваш ли наистина, че чак 2-3 години по-късно се разбира, че всички клубове са укривали доходи, а само ЦСКА не е? При това положение да търсиш вина в ЦСКА за това, че има висящо задъжение, вместо да видиш стотици пъти по-големият проблем, че се укриват доходи, си е доста цинично.

Защо Томов не е в затвора мен не ме интересува. Идея си нямам как реши, че трябва да питаш феновете на ЦСКА това.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2012 19:18

Аз не знам защо изобщо се водят тези дискусии-никой не отстъпва и на крачка от тезите си... Всеки си има своите виждания и аргументи, нито ние ще ви убедим в нашите( макар че този случай не ни касае пряко), нито вие ще убедите когото и да било в България, освен червените фенове, че е имало заговори и конспирации срещу вас.Това е.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”