Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Мнениеот baerba1995 » 08 мар 2012 17:24

blacky написа:
cska_90 написа:Къв е смисълът на горните два коментара!!! :roll: :roll: :roll:

Заеби, бате.. Не се намери един човек тука, който да ми отговори на въпросите адекватно. Едно си баба знае, едно си бае! Не ги убеждавай, няма смисъл. Всеки сам за себе си може да вземе решение, големи хора сме. Молбата(!) ми е само да си мерите приказките когато говорите за мен и хората, които седят до мен на стадиона. А когато не ви харесва нещо в протеста ни, знаете къде можете да ни намерите. Докато си хленчите тук си оставате просто едни форумни мишки без топки!

СМИСЪЛЪТ Е , че позицията е олигофренска....НЕ бях в Бургас...в неделя ще бъда на мача...време е да се обединим, но преди това е добре да осънаете, че с бира в ръка и 5-6 викане "ВЪН БОКЛУЦите" в Борисовата нищо няма да пормените....ЦСКА СЕ ПОДКРЕПЯ 90 минути! Стойчо вече ни привова...СТЯГАЙТЕ СЕ !

Някъв пич 95' набор, който няма и 1/4 от мачовете ми, ми обяснява да се стягам...

това колко фен на ЦСКА си по години и брой мачове ли се мери????

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 мар 2012 17:30

Подуенци си имат София лапад,а ние Офанзива.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 17:35

baerba1995 написа:това колко фен на ЦСКА си по години и брой мачове ли се мери????

Ooo, не, мойто момче, в никакъв случай не се мери по това! Но в сектора трябва да има уважение към по-големите, за да има приемственост. Не може да си на 16 и да обясняваш на хора с години по българските и чуждите стадиони да се стягат!!!!! Прочете ли ми другия пост, та да отговориш и на него?

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 17:36

гражданин от село написа:Подуенци си имат София лапад,а ние Офанзива.

А ти колко човека точно познаваш от Офанзива, припомни ми, моля те.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 08 мар 2012 17:38

blacky написа:
baerba1995 написа:това колко фен на ЦСКА си по години и брой мачове ли се мери????

Ooo, не, мойто момче, в никакъв случай не се мери по това! Но в сектора трябва да има уважение към по-големите, за да има приемственост. Не може да си на 16 и да обясняваш на хора с години по българските и чуждите стадиони да се стягат!!!!! Прочете ли ми другия пост, та да отговориш и на него?

съгласен съм....иначе ако говориш за northside14 сега се загледах...просто абатара ми харесва и не ме разбирай погрешно...не се заяждам...просто ми се вижда безмислено ...в крайна сметка всеки има право да си рпави каквото си иска...не ми харесва и няма да го правя...

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 17:42

baerba1995 написа:съгласен съм....иначе ако говориш за northside14 сега се загледах...просто абатара ми харесва и не ме разбирай погрешно...не се заяждам...просто ми се вижда безмислено ...в крайна сметка всеки има право да си рпави каквото си иска...не ми харесва и няма да го правя...

Всеки има право на мнение и никой не твърди обратното. Това е нашето мнение и не ангажираме никого с него. За теб е безсмислено, за нас не е. Не ти харесва - не го прави, никой не те кара. Даже никой не те агитира да го правиш! Просто и скромно сме заявили ние точно какво ще направим.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 мар 2012 17:47

Не бе седете си, подкрепяйте си , пейте си- ама после да не се чудите 4та година що сме без титла??

А и това с подкрепата и това ме съмнява!! В Бургас защо след като спрахме да пеем ние, след 20 та мин се изпяха има няма 2-3 песни и то не докрай!Това ли ви е подкрепата!!Сега ще е същото - цяло второ полувреме ще се чува люпене на семки и АНАЛИЗИ на играта!
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 мар 2012 17:52

Просто, не идвайте по-добре :roll: 3 години протестират и к'во не виждам да сме цъфнали :?: ТИТАН няма как да продаде ЦСКА, защото няма кой да ни купи,тай че се тая дали ще опъвате трансперанти или няма пеете :? Който иска ходи дето е фирмата на ТИТАН и да протестира там, Стойчо призова за пълен стадион и подкрепа за отбора, те ще ми протестират на стадиона :lol:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 мар 2012 18:35

С това мислене и такива фенове напълно си ги заслужаваме Титан !!!
[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА ![/center]
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2012 20:23

Като толкова ви знаят устите им го кажете на момчетата от "дефанзива". Аман от форумни хулигани и мишки! Всичкоте сте пълни смешковци.. които плюят само по форумите. Момчетата от офанзива имат толкова мачове, колкото вие никога няма да имате.. Те са тези, които са навсякъде с отбора, а не самона домакинства и на по-големи мачове. Те са с отбора и извън България. Колко от вас бяха в Русия, бяха на мача с ПОрто там, на мача във Виена, в Рим, в Румъния, в Турция, а? Те бяха.. така че преди да хулите кой изоставя отбора, помислете, вие как го подкрепяте.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”