Стойчо Младенов-фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- florentin_petre
- Контакти:
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!
Най-после!!!!! Това означава че и алкохолика си заминава на 10000%. Вече съм по спокоен, поне ще завършим в тройката.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
-
- Контакти:
Дано да е за добре....
Все пак, ако Стойчо ни беше поел в началото на сезона щеше да е най-добре, но да се надяваме, че изпуснатата подготовка няма да е фатална и ще успее да навакса с отбора поне малко до по-сериозните мачове.
Все пак, ако Стойчо ни беше поел в началото на сезона щеше да е най-добре, но да се надяваме, че изпуснатата подготовка няма да е фатална и ще успее да навакса с отбора поне малко до по-сериозните мачове.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
entwickler написа:Честито! Само не разбрах защо трябваше да си тръгне Радуканов, да дойде Пенев, ит.н.?
Защото Пернишките малоумници нямат мозък
-
- Контакти:
CSKA ME написа:Според Спортала, Пенев става президент на клуба, а Борисов се оттегля и с Иванов само ще издържат клуба.
Че той Пенев си бе (почетен) президент и до сега, а пък това, че Борисов щял да се отегля, го разправяше и преди няколко месеца

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов ще се оттегли от този пост, научи [offtopic]Sportal.bg.[/offtopic] Неговото място ще бъде заето от бившия треньор на червените Димитър Пенев.
Босът на армейците повече няма да се занимава със спортно-технически въпроси в клуба, като те ще се ръководят основно от новия наставник Стойчо Младенов, но трябва да бъдат одобрявани и от Пенев.
Борисов и съдружникът му Иво Иванов ще бъдат ангажирани само с издръжката на клуба.
П.П: Между другото хора от клуба ми загатнаха ,че скоро ще ни купи накакъв мощен консорциум.
Босът на армейците повече няма да се занимава със спортно-технически въпроси в клуба, като те ще се ръководят основно от новия наставник Стойчо Младенов, но трябва да бъдат одобрявани и от Пенев.
Борисов и съдружникът му Иво Иванов ще бъдат ангажирани само с издръжката на клуба.
П.П: Между другото хора от клуба ми загатнаха ,че скоро ще ни купи накакъв мощен консорциум.
Последна промяна от CSKARED на 05 мар 2012 12:34, променено общо 1 път.
- D.Georgiev
- Контакти:
Радвам се за ЦСКА, но съм скептичен че нещо може да се промени този полусезон. Взетите футболисти не са тези, които иска треньора, времето за подготовка и обикравне отмина. Със сигурност обаче няма как да стане по-зле, така че нещата могат само да се подобрят. Пожелавам успех на отбора и дано да се променят нещата, първенството е много интересно!

Може ли да ми кажете Т.Батков и Д.Борисов инжинери или доценти са? И по 3 или 4 вишета имат? Че спориме тука с колеги

Т.Батков е с доста добро образование и е успешен адвокат. Д.Борисов не го знам какъв е.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
CSKARED написа:Може ли да ми кажете Т.Батков и Д.Борисов инжинери или доценти са? И по 3 или 4 вишета имат? Че спориме тука с колеги![]()
Доктори хонорис кауза.
СПУКАНОГЪРНЕ
Димитър Борисов се оттегля от ЦСКА - Пенев става президент
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов ще се оттегли от този пост, научи Sportal.bg. Неговото място ще бъде заето от бившия треньор на червените Димитър Пенев.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=352917[/offtopic]
Абе тея казват всичко което искаме да чуем....звучи прекалено добре за да е истина...
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов ще се оттегли от този пост, научи Sportal.bg. Неговото място ще бъде заето от бившия треньор на червените Димитър Пенев.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=352917[/offtopic]
Абе тея казват всичко което искаме да чуем....звучи прекалено добре за да е истина...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.