Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: „Армията“ - врящия червен котел!

Мнениеот RockSeeker » 15 апр 2016 15:15

korteneca написа:Няма да се хващам за заядливата и комплексирана тема на Тео, но това с билетите по левче е доста жалко. Даже е противно как разни отрепки правят пари на гърба на отбора ви. На мен не ми пречи, че ще си напълните стадиона, даже напротив. Колкото повече пълни стадиони, толкова по-добре за всички. Само, че това излишно хвалене когато и ние и вие напълним стадионите си един-два пъти в годината е доста смешно погледнато отстрани! 8-)

Абсолютно съгласен с това мнение! С уточнението, че няма лошо да ни е готино като се случи това рядко щастие, но и нека не се правим на луди, защото...

loko29 написа:Много се "филмирате" момчета.Айде по спокойно.Ако бяхте в "А"група или билетите бяха по 15 лв, или Берое ви бяха прегазили в Стара Загора едва ли щеше да го има тоя интерес.

Както и не е случайно, че въпросните случаи дадени за пример от левскарите са...финал за Купата и полуфинал с Лудогорец. За такива мачове и двата клуба все още събираме, въпросът е какво се случва през останалото време? И да, макар да смятам, че през последните 1-2 години ние доминираме в това отношение (достатъчно обективни левскари също го признават), то разликата е толкова малка на фона на отчайващото положение, че е жалко и тъжно да правим сравнения... Ако има нещо, което нашата публика доказва този сезон, е че няма проблем да си подкрепя отбора и да се настройва спрямо ситуацията поне за момента. Т.е. при сегашното положение мачове като тези със Созопол и Берое да бъдат възприети като най-важни и макар да е нелепо на фона на "навиците ни" в тях да бъде дадена най-силната подкрепа от страна на привържениците. Което също не е никак малко, но не и нещо чак толкова извънредно ;) Или поне не би трябвало да бъде... Не сме станали кой знае колко повече, просто продължаваме да си стоим зад отбора, което изглежда една идея "по-героично" на фона на случващото се.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот RockSeeker » 15 апр 2016 15:24

ceBep написа:damyanov1963 абе тарикат, защо не казваш как ходихте по има няма 500 човека цял полусезон миналата година, докато ние по същото време пръскахме наред без победа и ВКАРАН ГОЛ. Много е удобно да споменавате само онези три мача с публика нали ?! И това ми бил отбора на народа, вие сте отбора на наркоманите и путьовците !

В никакъв случай не искам да го защитавам тоя индивид, защото доста глупости е написал наистина. Постът ми е изцяло насочен към теб, ако искаш да отговориш, разбира се. Просто ми е интересно мнението ти. Не смяташ ли, че за това настроение, търпение и подкрепа до голяма степен роля изиграха и шестте парцала на връх синия юбилей? ;) За мен лично при сегашната действителност е нелепо и смешно да се говори за "отбор на народа", който и да е той, предвид, че българинът масово се е отказал от родната продукция в този "жанр"... Тези епизодични "избухвания" няма как да са мерило поне за мен и почти винаги са свързани с подобни странични фактори...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 апр 2016 16:01

GOLEADOR написа:Най-зверски български мач с луда публика бе този на ЦСКА срещу Блякбърн (3:3).Англичаните просто не знаеха къде се намират.Същото ги чака и Берое в сряда.

Много късно си тръгнал по мачове... :idea: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 апр 2016 16:06

BL1914 написа:
Teo написа:Изображение
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O-rB3VqkZ68[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XLDUFo13K2Y[/youtube]
От близо 8 години Армията не е била толкова пълна! На 20-ти април мача от 1/2 финалната фаза на турнира за Купата на България стадиона отново ще бъде онзи врящ червен котел които винаги е бил в годините - голямото червеното море!
14 000 хиляди билета + 1000 билета в деня на мача + 2500 карти.
Така е по В групите, брат'4е..... :idea:
ЦСКА София - Отбора на народа!

Сам си противоречиш - последно не е бил така пълен от 8 години, или е бил толкова пълен винаги в годините.... :idea: :)
И не мислиш ли, че е срамно, да не се е бил пълнил през всичките тези 8 години? Защо не пусна тема за мачовете в които бяхте скандално малко :roll:
Хайде със здраве и се радвай на билетите от 1 лв.

А вие ше се радвате на вашите от по 20-30лв,на новия ви сектор,като „братчетата на Гаврош“ пред витрините на някоя сладкарница :cry: Вие сега нямате никаква посещаемост,при тези цени,които са по -малки от нашите във „В“ група ,та кво или остава при 20-30лв :( Убитаци :twisted:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 15 апр 2016 16:23

Ще ти отговоря така. Независимо от броя на хората и големината на сектор или агитка на даден клуб, най-важно е организирането и разбирането м/у фен клубовете, фракциите и обикновените хора намиращи се около тези фракции. Много хора още не могат да осъзнаят колко много работа се свърши и продължава да се върши в сектора, така че северната трибуна да изглежда по подобен начин. Много от вас не знаят каква организация има в сектора преди, по-време и след мачовете. За пример, в началото на събирането на пари по време на мач, хората не вярваха и се събираха макс. 200-400лв. Друго, което не знаете, е че е имало случай за вечно дерби да не са ни достигали 500-600 лева за хореография, пари, които сме събирали помежду си, за да довършим нещата и да се представим на едно добро ниво. С времето нормалните фенове нечленуващи във фракции видяха, че всичко се прави за подобряването на сектора, като цяло и вече може да се похвалим с по над 1000 лв. на мач. През всичките тези години целите ни бяха големи-да изграждим един ултра манталитет в мисленето на хората, а хубавите работи стават бавно и искаха търпение, сега можем да оберем плодовете на този труд, защото нещата са почти готови в доста отношения-пеене,държане по време на мач и други такива свързани с фен културата. Преждевременно последва лека-полека отстраняването на гнилите ябълки и такива, които просто нямат място там и резултата е налице. Тепърва ще израстваме според мен, положена е стабилна основа.
Последна промяна от ceBep на 15 апр 2016 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 апр 2016 16:23

loko29 написа:Много се "филмирате" момчета.Айде по спокойно.Ако бяхте в "А"група или билетите бяха по 15 лв, или Берое ви бяха прегазили в Стара Загора едва ли щеше да го има тоя интерес.

Ако Ботев беше с каска...а ако баба ти беше мъжка...щеше да е с дръжка :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 15 апр 2016 18:17

ceBep написа:Ще ти отговоря така...

Съвсем не са ми чужди въпросните процеси, макар да нямам толкова пряко участие в тях, колкото вероятно ти. Вярно е, че се свърши много работа и затова спечелихте много "нормални фенове" като мен, които ви подкрепят с колкото и каквото могат на всеки мач. Съгласен съм с написаното от теб, но с две условности. Първата е, че все още не съм убеден, че добрата посещаемост във въпросния период без гол се дължи само на организацията ви. И не защото не искам да е така, а защото например сега във В като поотмина първоначалната емоция се наблюдава доста сериозен спад, слаба численост и то вече и в самата агитка... Затова оставам за момента скептичен по отношение на това дали на българският фен/ултрас му е достатъчна само добра организация, но искрено се надявам да ме опровергаете! В подем нещата се получават лесно, по време на някакъв по-сериозен колапс - по-трудно, но също има идея, кауза около която може да се работи за обединение, най-тегаво обаче е в такива моменти като пролетния полусезон във В. Липса на всякаква интрига, смисъл, въобще...скука. Втората условност - да, свършихте много и аз лично съм доволен и благодарен за което! Но за да продължавате да вдигате нивото или поне да го поддържате трябва да продължи акцентът да е върху работата, а не върху това да се изживяваме колко сме велики. Вие най-добре си знаете и можете да се усетите един друг дали има подобни наченки, а от там и от вас, като хората, които го постигнаха, си зависи дали ще продължите в тази посока или сами ще се закопаете. Ние единствено можем да помагаме или не, според това кога сме съгласни или не. И знам, че е най-лесно да се коментира отстрани, докато друг отнася основната тежест, затова не ме разбирай погрешно - не искам да ви съдя, определям, преценявам или нещо подобно. Вие го направихте и правите, така че съвсем естествено вие ще си прецените и как да продължи. Коментарът ми е изцяло добронамерен, просто една странична гледна точка, а вече дали има основание според теб/вас - пак ти/вие ще си прецените ;) Успех и само ЦСКА!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 16 апр 2016 10:02

Не можем да ходим по домовете и да караме хората да идват на стадиона. Това, което можем да направим, е да създадем организация и да мотивираме хората сами да го правят ! И то най-вече да запалим малките и подрастващите, да бъдем техен пример, да научат на първо място, че да си от ЦСКА е нещо велико, че ЦСКА е общество в държавата, че Сектор Г е семейство, и хората там трябва да се уважават, да помагаш на този до теб, да бъдеш активен не само на стадиона, и извън него, да устояваш гражданската си позиция, да спортуваш, да се образоваш и тн. В момента сме трибуната с най-много млади, дори дечица на под пет годишна възраст, все радващи неща. Както вече казах основата е поставена, над която се надявам да надграждаме, но трябва време, за па променим това сбъркано мислене в българския фен, за което ти спомена. И в този ред на мисли какво значение има колко сме на този, или на онзи мач, като целите са много по-високи, един ден няма ги да коментираме тези неща.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2016 19:47

Фамозен!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Невиждана еуфория: над 50 000 искат да гледат ЦСКА на финала

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 12:38

След като 16 000 фенове, настанени в три от секторите на "Армия­та", станаха свидетели на историческия триумф на ЦСКА с 2:0 над Берое за купата на България, ръководството на тима и централния фенклуб са се видели в чудо от инте­реса към предстоящия финал.

Според първоначални информации над 50 000 армейски запалянковци искат да гледат на живо своите любимци. Проблемът е, че капацитетът на стадион "Васил Левски" е със само 43 000 места.

Финалът ще се играе на 25 май, а съперник на червените ще е отборът на Монтана, който късно снощи отстрани Литекс.

http://www.sportal.bg/news.php?news=600913

ЦСКА София - отбора на народа!
Този уникален футболен клуб е любовта и гордостта на майка България!

Върни се в “ЦСКА”