Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот ivo55 » 02 юли 2025 22:15

Почваме да газим викаш :)))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 юли 2025 22:16

ivo55 написа:
MASTER_COOL написа:Нека избие и тогава нов стадион през крив макарон ;)
Добре, че станаха тези резултати сега. Убеден съм, че Папазки се е ядосал.

Няма да е от мен избиването, братле. Не виждам как за по-малко от 500 лв. них се навил да си загубя 1/2 ден от живота да ги гледам на живо. Имам предвид от ЦСКА да ми платят на мен. И дума да не става аз да плащам за този "кеф" да зяпам педераси без достойнство, носещи фланелки с логото на любимия ми отбор. Голям срам и голямо унижение.

Иво моите уважения братле. Супер много те уважавам, но и ти се нуждаеш от почивка. Отивам малко към любимата Гърция да презсредя батериите и на 12-ти съм там - няма начин просто - ЦСКА Завинаги!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 юли 2025 22:17

А, отивам, отивам. Определено имам нужда.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 юли 2025 22:20

MASTER_COOL написа:Винаги, абсолютно винаги на нов треньор му е необходимо време и селекция спрямо неговите виждания за играта. Сега разбирате ли, защо толкова много исках Томаш да успее. Ще си носим кръста сега - Керкез не е виновен. Напук на всички тук, вярвам в треньора и на отбора. Вярвам и на Папазки. Предстои голяма буря през следващите две седмици

Стига пък и ти с този Томаш! Той беше зле, но и отборът не е по-добре! Виждаш че уж най-добрите ни Делова и Питас, са посредствени(много меко казано)! Чак ми се прииска да имаме нападател като Мауридес вместо Питас! А първият не ми беше любимец! И защитник като Бодуров вместо Делова! Поне първият щеше да вкара ред в съблекалнята!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 юли 2025 22:21

Междувременно да припомня на Папазки как процедираха в Олимпиакос недалеч назад в бъдещето. Няма нищо нелогично в това да изгониш целия състав, когато е станало ясно какви жалкари са. Което после доведе до титла и купа в европейските турнири. Нищо абсурдно или нередно няма в това. Събираш ги и им казваш директно в очите, че колкото и да е неприятно, сами са доказали, че са абсолютно жалки. И им показваш вратата. Който не иска - във втория отбор, където всеки ден да живее със срама, че е жалък заплатаджия-некадърник. Поне половината ще си тръгнат, намирайки у себе си някаква последна капка достойнство. Другата половина да ритат по селата следващата година, което дефакто ще е края на кариерата им. Завинаги после ще са за подигравка.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2025 22:58

Армейци, тая контрола я спрях на 70-тата минута някъде. Миналата като прочетох, че влизат юноши и играчи от Б отбора още в 36-тата минута – също се отказах. Смисъл няма.

Треньорът е изкаран след всеки мач като някаква ученичка да се оправдава и да се чуди защо няма селекция. Поредната безполезна подготовка. Можеха и на Панчака да тичат, или да отидат с Владо Манчев на Белмекен, или където са – вече забравих. И без това, повечето после там ще играят.

Опорен халф няма да сложи четири мача и играят централни защитници там. Очаквам епизод пореден на Вион халф в началото, защото някои пак не си връщат работата овреме. И стига вече с тия оправдания. Отказват ни? Ми като ти отказват, значи ТИ си виновен, щото ТИ търсиш на грешното място!

Каква е тая безумна глупост вече трети трансферен прозорец – „Европа, та Европа“… Ние сме девета дупка на кавала в тая смотана Европа. Много ясно, че там няма да искат да чуят за теб. Иди на друг пазар, котирай се другаде. В момента приличаме на некви пубери, които се молят на някоя десетка да ги огрее, а реално нивото им е четворка… и десетката цяла вечер гледа жално в дискотеката за някой друг, само и само да не е пубера, и накрая от немай къде се навие – и го заебе след това веднага.

И в крайна сметка – няма проблем да чакаш един-двама, но не ако селекцията ти е от петима, дошъл ти е един, а останалите четири идват като теснолинейката до Велинград

Пълен ташак сме! ПЪЛЕН.
Крайно време е да се каже, че на ръководно ниво в спортно-техническата част нещата изглеждат безобразно хаотични.

Днес излиза информация, че всъщност главният скаут отговарял за селекцията, а не спортният директор. Къде се е чуло и видяло такова нещо??? Това е все едно в Зала България да не отговаря диригентът, а третата цигулка.

Слуховете, че всъщност Керкез не е избор на Нога, също се засилват, и реално е отсвирен неговият човек.
Е, ти за селекцията не отговаряш, за треньора не отговаряш – за какво отговаряш по дяволите?
Ако отговаряш за ДЮШ, защо си назначен като спортен директор?
Кой за какво отговаря – някой да излезе и да каже, а не да научаваме от медиите!

Ние приличаме на абсолютен хаос, от който няма измъкване. Вместо да се учим от грешките си, ние ги повтаряме брутално.
И после – „пазарът труден“, „няма Европа“, „ретроградният Меркурий“, „лятното слънцестоене“… А треньорът Керкез няма един опорен халф.

Баста. Тази некадърност не може да продължава. Това, което се случва, не е нормално. На мен почна да ми липсва Стойчо Стоилов, за Бога… До такава степен се отчайва човек вече от случващото се. След две седмици като нищо ще паднем от Ботев, които до оня ден нямаха отбор.

Аз просто не мога да повярвам. След целия този сезон знаеш, че трябва да си експедитивен. Знаеш, че нервите на всички са опънати. И не просто не правиш нищо адекватно, а изглеждаш още по-зле от миналата година. Имаш играчи, от които не можеш да се отървеш заради пари и безумни заплати, имаш текучество, но въпреки това, ВЪПРЕКИ ТОВА НЯМА ОПРАВДАНИЕ ДА НЯМА ХАЛФ И КРИЛО. Ама не тоя халф да ми идва сега след подготовката, ама той досега играл, няма проблем. Само да кажа нещо, този халф идва от Швеция, където някакси не са свикнали да играят на 33+ градуса, каквато ще е температурата в Пловдив първите три кръга като гостуваме.... Може би щеше да му е от полза да порита малко на жегата....

Треньорът два пъти си каза, че общо взето „на пожар“ сме му звъннали да идва…

П.С. Чисто футболно за тая контрола – видяха се два модела на изнасяне на топката. Едното беше старото W – с бековете и един халф (Делова основно) пред централните защитници.
В другия модел при квадрат заставаха централните защитници с двамата опорни халфове. След минаване на центъра – ясна идея: топката да отива максимално бързо на фланга, откъдето да последва центриране или удар към вратата.
Имаше и още 1-2 неща, но честно – who cares...

Източник: ЦСКА фен тв
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2025 23:02

http://youtube.com/post/UgkxMHM5_ARSH6B ... MNSHf44Mky

Тук има пост на бай Марин!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 юли 2025 23:07

Стойчо Младенов спортен директор и скаут и да се заема със селекцията. С тоя бюджет до две седмици ще имаме петима бразилци и трима португалци с които ще се борим за първото място. Единственият който има око и нюх за футболисти

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 юли 2025 23:15

Сега ще те изядат. Истината е, че над 50% от тия които са се отказали, ако от другата страна на телефона бе Младенов, Бербатов, Стилиян, па дори и Мартин, който май е най-глуповатия от това трио, някой с подобно име във футбола, щяха да са дошли и да питат къде да се подпишат.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2025 23:45

Една контрола само успях да изгледам от целия този лагер. Гледах репортажи на всички обаче и слушах избрани коментари на останалите контроли, както и кои са играли.

Като теглим чертата.....

За жалост и аз имам чувството, че до момента допускаме грешки, които направихме и миналия сезон, което е абсолютно неприемливо и дори идиотско.

Какво визирам?!

Миналия сезон започнахме селекцията с най-обезпеченият ни пост- вратарският.

Сега по същия начин процедираме- само че взимаме защитник.

Питам аз: Какво ще правим с Тео Иванов при положение, че както се вижда най-вероятно Делова ще си остане при нас.

От това, което видях, включително и днес експериментът Делова- опорен халф е напълно неуспешен.

Така че ние оставаме с петима централни защитници, единият, от които сигурно е най-скъпата резерва на Балканския полуостров, а другият млад талантлив българин, на който ще спрем развитието.

Изводът е, че ако имаме ръководство ТРЯБВА СПЕШНО ПРОДАЖБА НА ЕДИН ОТ ЦЗ!!!

Втората аналогия с кошмарът от миналия сезон е очевидно забавената ни селекция. В момента вече може да са каже, че закъсняваме след като остават около 20 дни до началото на първенството.

Съгласен съм и с Тео от ЦСКА фен тв, че ние не сме си взели явно поука от миналия сезон относно пазарите, от които пазаруваме и отново вместо да потърсим играчи от Южна Америка, Африка и други подобни, ние пак явно натискаме за играчи от Западна Европа и ни режат отвсякъде.

Върни се в “ЦСКА”