Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот redhooligan » 31 яну 2020 17:44

CaptainBertorelli написа:
SLAP написа:Най-новата сцена от пишештата се драма(или трагикомедия по-скоро): Към Божков били отправени обвинения за НЯКОЛКО ИЗНАСИЛВАНИЯ
Ма му хващам идеята на това безумие, ето как разсъждава радостта на цигани и сини приятели:

"Тоя печели по 1+ милона на ден, най-богария човек в странта е, на тоя нема му пусне и кварталната кранта. Тоя е най-отблъскващия човек в целата страна, от тук следва, че тоя за да джаса, требе да изнасилва.."

Гешев е най-малоумния човек, който мафията можеше да изкара да върши мръсна работа. Са ще пусна това обвинение почиващо на 100% доказателства, оФцете нали верват на всичко което господаря му пише в свойте лайняни медии ще си кажат "Глей ти големите пари какви извратеняци създават".

Този има по-малко мозък и от буцан(НЕВЕРОЯТНОООО), простия шофер на диктатора избил цялата интелигенция на страната(той Ж, ръководел мръсните затворнически отряди, разчистващи пътя за "народната власт").
Хора с този пес болен от бяс, много комедии ни чакат, докато всеки от нас не стане главен герой във комедията де :)
Та както каза шефа тук, "Ша гледаме и се забавляваме, докато не дойде нашия ред"

Още веднъж ако сините приятели излязат на ПРОТЕСТ ЗА СВАЛЯНЕ НА БУЦАН ние требе да сме там.
НЕ щото ни дреме за черепа, НЕ щото ни дреме за "Левски" МИ щото имаме деца,живот и здраве и внуци ще имаме....

Само чрез пълна конситуционална съдебна реформа има някакъв шанс за децата ни...
А за да има такава, буцата требе да си иде по един или друг начин.

На същото мнение съм. На 15-и стадиона трябва да кънти в един глас ББПП.

Всичко е точно написано, особенно за живота,децата и внуците.
Очаквам нов сериял с името: Бизнесмени в повече!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 31 яну 2020 19:56

Айде, идвайте всички чорбари, даже с шалове да сте, все тая, тука каузата е България !
Не знам, при една такава гледка, сини и червени заедно пред парламента, няма да има кордон, който ще спаси мършата ББПП.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2020 19:58

sinqkrepost1914 написа:Айде, идвайте всички чорбари, даже с шалове да сте, все тая, тука каузата е България !
Не знам, при една такава гледка, сини и червени заедно пред парламента, няма да има кордон, който ще спаси мършата ББПП.

Нас ни няма вече,ние заминахме 2016-ста в отвъдното.Ако ни бехте подкрепили тогава,окей,ама ся като сме оня свят...как да стане!? :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 31 яну 2020 20:02

delqnski47 написа:
sinqkrepost1914 написа:Айде, идвайте всички чорбари, даже с шалове да сте, все тая, тука каузата е България !

Нас ни няма вече,ние заминахме 2016-ста в отвъдното.Ако ни бехте подкрепили тогава,окей,ама ся като сме оня свят...как да стане!? :lol:

Вас ви няма, факт. Но във вашите си глави това, което играе на Армията си е ЦСКА. Няма лошо, щом си ви харесва, подкрепяйте си го.
Както виждаш, аз не призовавам да ни помагате на нас, а да изметем политическата клика веднъж завинаги, ако трябва по варварски, с камъни, кръв, огради, железа, всичко подръчно :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 31 яну 2020 20:19

И що сега? :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 яну 2020 20:22

[offtopic]Аз ще ги подкрепя морално :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 яну 2020 20:24

sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:

Вас ви няма, факт. Но във вашите си глави това, което играе на Армията си е ЦСКА. Няма лошо, щом си ви харесва, подкрепяйте си го.
Както виждаш, аз не призовавам да ни помагате на нас, а да изметем политическата клика веднъж завинаги, ако трябва по варварски, с камъни, кръв, огради, железа, всичко подръчно :lol:

Защо да ги измитаме? Мен за първи път ми харесва това, което се случва. Пускайте титаник и взимайте пуканките :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 яну 2020 20:28

Протест заедно с фенове на Левски само и единствено, ако каузата е да премахнем зеленият геноцит от Разград завинаги от футболът ни. Лото герой ограбили държавата за стотици милиони няма как да защитавам!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2020 21:01

Teo написа:

Протест заедно с фенове на Левски само и единствено, ако каузата е да премахнем зеленият геноцит от Разград завинаги от футболът ни. Лото герой ограбили държавата за стотици милиони няма как да защитавам!

Как едва сега им светна, че Черепа е откраднал стотици милиони?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 яну 2020 21:04

Mitata написа:
Teo написа:

Как едва сега им светна, че Черепа е откраднал стотици милиони?

Василчо, си е имал добре изграден чадър. Играл е й преди с политиците, но колкото и да играеш с тях в един момент някой излиза хвърля всички л**** по теб и започват да ти взимат всичко. Той си е наредил живота, никога няма се върне в България, а дали ще го хванат или не може само да гадем.

Върни се в “ЦСКА”