XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот ros » 23 ное 2014 12:00

Achtung_Juden написа:Oбаче гледам голям кеф, че сте взели точка от Лудогорец. Представям си ако ги бяхте били :shock: Смазали ги, не им дали да направят положение - мале малеее :o До там ли я докарахте? :lol:

Левски след победата над Лудогорец тръгнаха и шампиони да стават ;) !!! А и не виждам някаква еуфория от хикса... по-скоро съжаление
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2014 12:03

Изображение

Това ритане в крака без топка?!?!?!?!?
Къде е ЧК ТАСКО?!

Изображение

???????

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 ное 2014 12:04

Teo написа:Изображение

Къде е ЧК ТАСКО?!

Изображение

???????

Таско Тасков беше перфектен вчера, изненадах се. Единствената му грешка беше, че не изгони Кайсара, за Ешпиньо - ще има наказание по видеозапис, там главният арбитър - няма вина. Само че ако беше изгонил Кайсара, мачът свършваше.
Кажи ми кой подклаждаше напрежението през седмицата, че нещо ми върти в главата името на онзи от Плоски?
ЦСКА има поне три пъти по - голям бюджет от "Левски", така че е нормално да има поредица от победи, но не се знае в бъдеще време какво ще става.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 ное 2014 12:11

Грозен мач с много картони. не бях виждал Лудогорец да играят по-толкова грозен начин и да репликират съдиите за всяко нарушение. Червените картони бяха пресилини, но аз смятам, че рефера спести поне още два на зелените. И то забележете на най-добрите им играчи: Моци и Кейсара. Докога съдиите ще се плашат от силините на деня? Какво, като изгони още един играч и остави Лудогорец с девет души? Те да не са недосегаеми, като играят в Шампионската лига. Иначе евала на Сашо Тунчев - истински боец и капитан за пример! При отсъствието на Вальо поведе отбора и ако не беше попадението от пряксвободния удар, трудно щяха да ни вкарат. Но и равния е добър в този момент от сезона. Все пак петте точки преднина се запазват, а важните мачове тепърва предстоят. Започнат ли плейофите и имамели същия точков аванс пред Лудогорец може да вземем титлата. А тя ни приляга, защото побеждаваме всички отбори във А група. Спънахме се само във Варна с грешка на вратаря ни и снощи. Радвам се, че и хората изпълниха стадиона и Г сектор се пукаше по-шевовете. Отдавна не съм виждал феновете да застават толкова плътно зад отбора, макар пълен с чужденци. Много ще е важно и на следващия двубой да дойдат поне половината от снощните фенове. Това ще покаже, че вярваме в играчите и ще ги подкрепяме докрай. ЦСКА играе силно и със съвсем леки промени, като нови попълнения можем да станем още по-силни! Действаме ли така не могат да ни спрът освен с извънфутболни средства. Таско Тасков е млад и переспективен съдия, но вчера просто се уплаши и не посма да изгони тори човек от Лудогорец. А можеше, защото перфектните футболисти в зелено пред очите му ритаха, псуваха и показваха неприлични жестове. Дано следващия път да превъзмогне зависимоста си и да действа 50 на 50. При такъв рефер ЦСКА щеше да бие със сигурност, защото Лудогорец щяха да останат с 8 човека. И една дума към Домусчиев - съдийските аванти не правят добро на отбора ти, даже напротив. Играчи, като Кейсара, героя Моци и национала Минев в Европа ще изгорят за по 2-3 мача с подобно държание.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 ное 2014 12:30

Наистина ви треньора е уникален простак и безсрамник. Аз лично толкова грозно, нагло, нахално и недостойно поведение не бях виждал. То не беше скачане при всяко нарушение, тъч, единоборство, то не беше рев преди мача, след мача, за съдии. То са закани колко силни са щели да станат червените, как нямало кой да ги спре, как стрували нула стотинки. Ей безсрамник, как не те заболя сърцето да ги говориш тези неща, като всеки прозорец купувате поне 12 чужденци? Как отбор с нула стотинки стойност купува наред и води какви ли не дришльовци, без какъвто и да е манталитет, интелект и поведение?! С какви очи ти говориш, че другите били непристойни, когато твоите доведени чернокожи лягат два пъти за дузпа симулативно. На това ли ги учиш?! Къде е играта на отбора ти, Стойчо?! Аз игра от твоите не видях. Видях ритане, статични положения и безцелно тичане. Стойчо, ти си срам за футбола! Напусни незабавно ЦСКА и вземи със себе си цялата си рода, която е на хранилка в ЦСКА и паразитира върху клуба!

Хора, този човек ще ви докара до фалит. Той, заедно с цялата му кохорта измамници, манипулатори и лъжци. Къде са ви младите юноши, къде ви е облика на игра, къде са ви базите? Какво имате в момента? Фалшиви претенции на един полудял мошеник, на който всички са му виновни? Дългове, дела? Като станете шампиони и после какво? Нова порция сеир, излагация и срам в Европа? Защото с този треньор и с този манталитет, ще ни "прославите" с много по-страшен срам от този с Мура...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2014 12:34

Илчо, в това дето си написал няма никакъв смисъл... купуваме по 12 нови хахахах...
Това, че инжинера не разбира от футбол не го хвърляй по Стойчо... един е учил и е стигнал до там, другия си е купил лиценза :idea:
Фърги в Юнайтед успя, понеже всеки мач беше недоволен от нещо... това е да защитаваш интересите на клуба и да си слагаш всички останали на **** .. да правиш много врагове от любовта към отбора, но тяхното мнение не те интересува... Стойчо е над тия неща... каквото и да се говори за него, знай, че си ви слага на оная работа :idea:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 23 ное 2014 12:37

ros написа:
Achtung_Juden написа:Oбаче гледам голям кеф, че сте взели точка от Лудогорец. Представям си ако ги бяхте били :shock: Смазали ги, не им дали да направят положение - мале малеее :o До там ли я докарахте? :lol:

Левски след победата над Лудогорец тръгнаха и шампиони да стават ;) !!! А и не виждам някаква еуфория от хикса... по-скоро съжаление

Е, поне Левски победи. Аз виждам еуфория, как едва ли не сте ги пожалили, колко сте по-добри. Истината е, че Лудогорец нямаха ден. Точно както срещу Левски.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 ное 2014 12:51

Achtung_Juden написа:
ros написа:

Е, поне Левски победи. Аз виждам еуфория, как едва ли не сте ги пожалили, колко сте по-добри. Истината е, че Лудогорец нямаха ден. Точно както срещу Левски.

След малко почва мача, който би следвало да те интересува. Не че винаги не сте гледали в чуждото канче ама. След като за цяла календарна година имате чисто на чисто един силен мач, за който казваш, че от Лудогорец са нямали ден е някак си смешно да даваш акъл кой как да приема мача на отбора на който симпатизира. Лудогорец вчера играха за раване и го постигнаха. ЦСКА игра за победа и не успя. Но нито за миг в мача не си и помисли за равенството.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 23 ное 2014 13:13

daniel875 написа:
Teo написа:Изображение

Къде е ЧК ТАСКО?!

Изображение

???????

Таско Тасков беше перфектен вчера, изненадах се. Единствената му грешка беше, че не изгони Кайсара, за Ешпиньо - ще има наказание по видеозапис, там главният арбитър - няма вина. Само че ако беше изгонил Кайсара, мачът свършваше.
Кажи ми кой подклаждаше напрежението през седмицата, че нещо ми върти в главата името на онзи от Плоски?
ЦСКА има поне три пъти по - голям бюджет от "Левски", така че е нормално да има поредица от победи, но не се знае в бъдеще време какво ще става.

Какво значи това,свършвал мача?Съдията трябва да свири по правилата,а не да гледа развоя на мача.Имаше едно положение и на Анисе,който щеше да отсече главата май на Фелипе.Вчера футболистчетата на кауза много ми напомняха на вашите през 90-те и началото на 21-век,ама много.Забелязваше се едно чувство на недосегаемост с ясното съзнание,че няма да има последствия и те биват пазени.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 ное 2014 13:22

Teo написа:Илчо, в това дето си написал няма никакъв смисъл... купуваме по 12 нови хахахах...
Това, че инжинера не разбира от футбол не го хвърляй по Стойчо... един е учил и е стигнал до там, другия си е купил лиценза :idea:
Фърги в Юнайтед успя, понеже всеки мач беше недоволен от нещо... това е да защитаваш интересите на клуба и да си слагаш всички останали на **** .. да правиш много врагове от любовта към отбора, но тяхното мнение не те интересува... Стойчо е над тия неща... каквото и да се говори за него, знай, че си ви слага на оная работа :idea:

Да сравняваш Фъргюсън със Стойчо е меко казано неподходящо. Това е все едно да сравняваш жигула и Мерцедес S класа.

Психологическите манипулации на Младенов не са толкова важни в случая. Те не помагат на отбора му. По-скоро потвърждават факта, че е някакъв параноик. На такива като него в психиатрията хората поставят диагноза шизофрения. Поведението на треньора ви е налудно и носи белезите на шизофрения.

Относно треньорските му качества обаче акцентирам. Не може за толкова време прекарано в отбора да не си заложил на нито един млад играч от школата. Не може отборът ти да разчита на чужденци, които изпъкват с най-грозните качества които един футболист притежава-симулациите. Ако това е нов отбор като Лудогорец, без традиции в произвеждането на таланти, ок. Ама нали сте ЦСКА, нали сте дали на бг футбола ни родни играчи. Къде са те? Защо се налагат такива фалшиви еднодневки и симулантчета. Така ли искате да се развива отбора ви? С десет печки титуляри, които са там, за да се въргалят по терена и да манипулират? Ми ако това искате, не се чудете после защо който дойде Мура и Зимбру в Европа, сваляте гащите.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “ЦСКА”