Мнениеот il4o_iliew » 23 ное 2014 12:30
Наистина ви треньора е уникален простак и безсрамник. Аз лично толкова грозно, нагло, нахално и недостойно поведение не бях виждал. То не беше скачане при всяко нарушение, тъч, единоборство, то не беше рев преди мача, след мача, за съдии. То са закани колко силни са щели да станат червените, как нямало кой да ги спре, как стрували нула стотинки. Ей безсрамник, как не те заболя сърцето да ги говориш тези неща, като всеки прозорец купувате поне 12 чужденци? Как отбор с нула стотинки стойност купува наред и води какви ли не дришльовци, без какъвто и да е манталитет, интелект и поведение?! С какви очи ти говориш, че другите били непристойни, когато твоите доведени чернокожи лягат два пъти за дузпа симулативно. На това ли ги учиш?! Къде е играта на отбора ти, Стойчо?! Аз игра от твоите не видях. Видях ритане, статични положения и безцелно тичане. Стойчо, ти си срам за футбола! Напусни незабавно ЦСКА и вземи със себе си цялата си рода, която е на хранилка в ЦСКА и паразитира върху клуба!
Хора, този човек ще ви докара до фалит. Той, заедно с цялата му кохорта измамници, манипулатори и лъжци. Къде са ви младите юноши, къде ви е облика на игра, къде са ви базите? Какво имате в момента? Фалшиви претенции на един полудял мошеник, на който всички са му виновни? Дългове, дела? Като станете шампиони и после какво? Нова порция сеир, излагация и срам в Европа? Защото с този треньор и с този манталитет, ще ни "прославите" с много по-страшен срам от този с Мура...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.