(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 10:40

vaskonti написа:Искаш да кажеш, че Стойчо е виновен, че 10 човека нямат картотека и че няма нападател?

DA DA DA DA DA DA
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

mopper
Контакти:

Мнениеот mopper » 27 юли 2012 10:43

От сегашните играчи единствено заслужават да бъдат Апата, Бандата, Платини, Карата, донякъде Анисет. Всичко друго е плява, можеща да играе със същия успех в Монтана, един Тошко който трябва одавна да е приключил, Ицо Янев и той на там върви, и двамата бяха големи, но мина време от тогава.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 10:45

mistreated написа: Че ние от 3 години насам купили ли сме някой, освен това дърво Присо?

Никой не сме купили! Аз искам като продават някого за 2 млн. евро да отпуснат поне 20% от този трансфер за ново попълнение. За тези пари може да се взимат много качествени футболисти, но за отбор трябва да се затвори сергията за 2 трансферни прозореца, а не като при нас... Получи се оферта и хайде слизай от рейса, качвай се на гърба ми, защото те продаваме.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 10:47

mopper написа:От сегашните играчи единствено заслужават да бъдат Апата, Бандата, Платини, Карата, донякъде Анисет. Всичко друго е плява, можеща да играе със същия успех в Монтана, един Тошко който трябва одавна да е приключил, Ицо Янев и той на там върви, и двамата бяха големи, но мина време от тогава.

+1 Но Анисе го изключи, моля. Изключително посредствен е тоя и само ни опетни името с тези дела дето се водиха за него все едно е Меси. Не става и той за ЦСКА.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 10:50

mopper написа:От сегашните играчи единствено заслужават да бъдат Апата, Бандата, Платини, Карата, донякъде Анисет. Всичко друго е плява, можеща да играе със същия успех в Монтана, един Тошко който трябва одавна да е приключил, Ицо Янев и той на там върви, и двамата бяха големи, но мина време от тогава.

ТИЯ ПОСЛЕДНИТЕ ДВАМА СА ПРОКЛЯТИЕТО НА ЦСКА И НЕ ВЕРНО ЧЕ НЕСМЕ ОТПАДИЛИ ОТ СЛАБ ОТБОР А МТК ТИЯ ДВАМКАТА ГЕРОИ ПРОВАЛИХА И ОНЗИ ОТБОР който имаше трениор СЛЪЦЕ КАТО СИНЙОР КАТУЦИ БОГ ДА ГО ПРОСТИ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2012 10:55

и СТОИЧО МЛАДЕНОВ Е НЕКЪДЪРН ТРЕНИОР КОЛКОТО И ДА НЕМИ СЕ ИСКА ЕВРОТУРНИРИТЕ СА ПОКАЗАТЕЛ НИКОГА НЕ ДЕИСТВАЛ АДЕКВАТНО ВЧЕРА ИГРАТА НИ ГО ДОКАЗВА ПА НЕКА ДРУГ ДА НИ ВИНОВЕН ЗАЩОТО ВЧЕРАШНИЯ МАЧ ТРЕНИОРИ КАТО ХЕРО ,ПЕНЕВ И БОГ ПАРО НИКОДИМОВ НЯМАШЕ КАК ДА ГО ЗАГУБЯТ ТОЯ МАЧ

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 27 юли 2012 10:57

Tony_CSKA написа:
PR_CSKA написа:, чиято цел е да превърнат ЦСКА в жалко подобие на Удинезе/quote]
Малеееееееееееее аз ще се радвам да сме подобие на Удинезе, всяка година титла, участие в ШЛ, и трансфер на играч по 20 милиона на полусезон. И да играем пред 15 000 всеки мач от първенството. 8-)

Ами хващай самолета за Италия. Като кацнеш - прекачване с влак/рейс за Удине и си ги гледай! Кога са участвали в ШЛ ме подсети и какво са направили на фона на другите отбори от Италия? Кръгла нула са тия идиоти! Пак ти казвам, ако толкова ти харесват ходи си ги гледай, но не давай мнения за ЦСКА. Знам, че си на заплата при Титан и те разбирам, че искаш да си запазиш хляба, напълно нормално е. Но това не е ЦСКА, което искаме феновете на отбора и това не е визията ни за отбора.

Я не ми обяснавай какво да правя. За разлика от тебе се издържам сам а не резчитам на подаяния на родителите си. Титан могат да те вземат на работа, ама до колкото знам не плащат редовно заплата. И спри да се изказваш неподготвен от името на привърженици на ЦСКА. Щото фена е на стадиона и за разлика от тебе аз съм там постоянно и от години. А ти си зад компа. :geek:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 27 юли 2012 11:00

kiko75 написа:и СТОИЧО МЛАДЕНОВ Е НЕКЪДЪРН ТРЕНИОР КОЛКОТО И ДА НЕМИ СЕ ИСКА ЕВРОТУРНИРИТЕ СА ПОКАЗАТЕЛ НИКОГА НЕ ДЕИСТВАЛ АДЕКВАТНО ВЧЕРА ИГРАТА НИ ГО ДОКАЗВА ПА НЕКА ДРУГ ДА НИ ВИНОВЕН ЗАЩОТО ВЧЕРАШНИЯ МАЧ ТРЕНИОРИ КАТО ХЕРО ,ПЕНЕВ И БОГ ПАРО НИКОДИМОВ НЯМАШЕ КАК ДА ГО ЗАГУБЯТ ТОЯ МАЧ

Така е ама и да го беше взел нямаше как да вземе мача с Арсенал Киев.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 11:11

PR_CSKA написа: Я не ми обяснавай какво да правя. За разлика от тебе се издържам сам а не резчитам на подаяния на родителите си. Титан могат да те вземат на работа, ама до колкото знам не плащат редовно заплата. И спри да се изказваш неподготвен от името на привърженици на ЦСКА. Щото фена е на стадиона и за разлика от тебе аз съм там постоянно и от години. А ти си зад компа. :geek:

Изключително подготвен се изказваш виждам... Нито разчитам на подаяния от никой. Издръжката сам съм си я поел отдавна. На стадиона винаги, както бях и вчера. И за разлика от теб не са ми виновни всички други, но не и Титан. От години си на стадиона? От 2009 насам?

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 27 юли 2012 11:18

От 2009 насам?
-------------------
Що ти от тогава ли си на стадиона или от по късно като ги напарвиха билетите левче?

Върни се в “ЦСКА”