Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 05 апр 2016 09:02

Президент на държава ще посети стадион "Българска армия" днес. Мари-Луис Колейро Прека ще бъде в Борисовата градина заедно със съпруга си Едгар Прека, информира "Тема: Спорт".

Основната цел на визитата им е да разгледат стадиона и Музея на спортната слава на "червените".

Президентът на Малта е на работно посещение в България, като тя ще вземе участие в конференция на Съвета на Европа, на която ще бъде представена новата Стратегия за правата на детето за периода 2016 - 2021 г. Височайшата дама също така ще се срещне и с президента Росен Плевнелиев.

Мари-Луис Колейро Прека е 57-годишна и е избрана на поста държавен глава на Малта точно преди две години - на 4 април 2014-а.

Нейното посещение на "Армията" е по настояване на съпруга й, който е запален почитател на футбола и отдавна искал да посети дома на най-популярния в чужбина български клуб.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 13:00

Билетът за реванша в турнира за Купата на Бъгария между ЦСКА и Берое ще струва 1 лев. Това обявиха от Борисовата градина ден след победата на "червените" с 2:0 в първата среща. Шефовете на 31-кратните шампиони очакват пълен стадион на реванша, който ще се играе на 20 април. Ето какво гласи съобщението от официалния сайт на армейския клуб:

"Армейци,

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители на футболен клуб ЦСКА искат да изкажат най-искрените си благодарности към вас за подкрепата, която получихме не само в Стара Загора, а през целия сезон.

Снощи, Армейци, снощи се случи нещо специално… вие преподадохте един урок, вие показахте нагледно как се обича и брани честта на любимия тим. Вие сте мечта за всеки един отбор, а ние като клуб се чувстваме изключително привилегировани, че имаме вашата подкрепа, защото когато вие сте на трибуните момчетата на терена се чувстват уверени и силни.

В знак на благодарност и признателност ръководителите на футболен клуб ЦСКА взеха решение всички билети за втория полуфинал срещу Берое, който ще се изиграе на 20 април на ст. „Българска армия“, да бъдат със символична цена от 1 лв!

Нека напълним „Армията“ и заедно да извървим своя път…

Честита победа, Армейци, очакваме ви!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 апр 2016 15:03

http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:39201

Прочетете тази статия. Писана е от левскар. Толкова ли ви бе трудно и на вас да кажете поне веднъж на бялото бяло вместо да прокрадвате тезата за уговорка, полягане и тн пеевчета ?!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 апр 2016 15:48

ceBep написа:http://www.temasport.com/news/view/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90+%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0+%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0/news:39201

Прочетете тази статия. Писана е от левскар. Толкова ли ви бе трудно и на вас да кажете поне веднъж на бялото бяло вместо да прокрадвате тезата за уговорка, полягане и тн пеевчета ?!

Онемях :!: Много силна статия :!: Тия дето говорят за уговорка да го...те си знаят какво,злобните комплексари ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 апр 2016 17:09

Red joker написа:
ceBep написа:http://www.temasport.com/news/view/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90+%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0+%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0/news:39201

Онемях :!: Много силна статия :!: Тия дето говорят за уговорка да го...те си знаят какво,злобните комплексари ;)

Жаклин Михайлов е левскар , така е , но е обективен човек преди всичко . Каква уговорка ? Всеки , който твърди това е страшен боклук , комплексар, болен човек ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 апр 2016 17:33

Жаклин е боклук, нищо обективно няма в него. Той е подлога на Сираков и, когато Сираков е в Левски, ни ебава майката от плювни, но като изпадне Сирака от Левски, веднага сменя плочата и става пръв плювач на Левски, а спрямо ЦСКА изведнъж "омеква". Тоя филм съм го гледал на 2-3 пъти вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 апр 2016 18:06

1982 написа:Жаклин е боклук, нищо обективно няма в него. Той е подлога на Сираков и, когато Сираков е в Левски, ни ебава майката от плювни, но като изпадне Сирака от Левски, веднага сменя плочата и става пръв плювач на Левски, а спрямо ЦСКА изведнъж "омеква". Тоя филм съм го гледал на 2-3 пъти вече.

Така ли прави този симпатичен Шишко ? Аз знам, че те отдавна са скарани със семейство Сиракови :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 апр 2016 19:05

1982 написа:Жаклин е боклук, нищо обективно няма в него. Той е подлога на Сираков и, когато Сираков е в Левски, ни ебава майката от плювни, но като изпадне Сирака от Левски, веднага сменя плочата и става пръв плювач на Левски, а спрямо ЦСКА изведнъж "омеква". Тоя филм съм го гледал на 2-3 пъти вече.

Ти усещаш ли,как се превръщаш в анти-Армеец с всеки изминат ден :idea: Само плюеш нонстоп по всичко положително свързано с ЦСКА!Сега очаквам да кажеш,че и мача с „Берое“ е нагласен :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 апр 2016 19:29

Плюя по Жаклин, не знаех, че това е анти-армейско .... доколкото си спомням, същият Жаклин години наред лееше кофи с помия по ЦСКА, теб не те знам къде си бил през това време, или само защото е написал нещо хубаво за ЦСКА, вече сте го приели за армеец ??!

А мнението ми няма нищо общо със статията му, дори не съм я чел, отдавна избягвам да чета каквото и да е написано от него. Коментирам единствено личността му. А, колкото до мача, мненията ми ги има в съответната тема, там можеш да провериш дали е нагласен, според мен ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”