CSKA_FEN4E написа:Не са ли малко много тези цени от 12,7 и 5лв за В гр.А какви ще са цените за Б гр. Или да не говорим за А гр.
Предполагам,че цените ще са същите и в Б и в А група!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA_FEN4E написа:Не са ли малко много тези цени от 12,7 и 5лв за В гр.А какви ще са цените за Б гр. Или да не говорим за А гр.
1982 написа:Кой мислите, че издържа ЦСКА във В група ??! ...... Джуджето ли ??! Не, той почти нищо не е дал, всичко феновете плащат.
Red joker написа:CSKA_FEN4E написа:Не са ли малко много тези цени от 12,7 и 5лв за В гр.А какви ще са цените за Б гр. Или да не говорим за А гр.
Аз викам да ги направят като по Тошово време, по 50 стотинки за ученици,войници и пенсионери,за другите по левче и по два,така ще е най-гот
Кашчей написа:Red joker написа:CSKA_FEN4E написа:Не са ли малко много тези цени от 12,7 и 5лв за В гр.А какви ще са цените за Б гр. Или да не говорим за А гр.
Аз викам да ги направят като по Тошово време, по 50 стотинки за ученици,войници и пенсионери,за другите по левче и по два,така ще е най-гот
По Тошово време нямаше пиро, а за бомбички ще ядеш тупалката яко, та съм съгласен де
На специална пресконференция днес представиха макет на статуята на Христо Стоичков на стадион "Българска армия".
Скулптурата ще бъде поставена на мястото на чешмичката пред стадиона на ЦСКА, ще бъде висока около два метра и изработена от бронз. Камата сам е избрал как да изглежда статуята, като е имал определени изисквания за проекта, принудили автора Костадин Ненов да направи промени в първоначалния вариант.
За основа на скулптурата е използвана снимка от четвъртфинала на България с Германия от Световното първенство в САЩ '94.
Засега се планира официалното откриване да е в деня на юбилейния мач на Стоичков на 20 май и всички звезди, които са поканени за двубоя да присъстват.
727150 написа:Дай първоизточника на инфото , защото по всички смешни и дебилни сайтове пише за паметник, а за да има паметник , първо трябва да има некролог.
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 7 госта