Това си е твой проблем приятел :)
Вангелов е доста опитно "куче", което познава отлично джунглата Ефбет Лига.
Точно такъв ни трябваше, а не някакъв клоун от телекомуникациите !
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Следя само ЦСКА, мой. Другите отбори не ме засягат, естествено, че не съм го чувал. Само прочетох, че е бил на ръководна позиция в Ботев Враца.
Нямам наблюдение върху Вангелов, но много се надявам да е по-адекватен от Орманджиев, Филипов и Златков. След влизането на Папазки в клуба, ЦСКА страдаше от наличието на много директори с неясни функции. За толкова време така и не се разбра кой кара влака, което се отрази най-силно на отбора и резултатите през последната година и половина.
Разбира се хубавите неща около клуба свързани със стадиона и базата заслужават адмирации, защото ако се доведат докрай ще послужат като една много солидна основа за развитие на клуба.
Разбира се хубавите неща около клуба свързани със стадиона и базата заслужават адмирации, защото ако се доведат докрай ще послужат като една много солидна основа за развитие на клуба.
AgePeeBG написа:Някой да ми припомни кой е тоя, дето го сложиха за изпълнителен директор, щото за пръв път го виждам и чувам. :lol:
От написаното от клуба се вижда, че е бил председател на УС на Ботев Враца през последните 4 години.
Дойде при нас (неофициално) преди 2 месеца. Реално през това време са накарали златка да му предаде каква е текущата ситуация, за да може днес да си встъпи в длъжност напълно подготвен по всички въпроси, това е моето виждане.
Това, което ми прави впечатление в изявлението е подчертано, че има свой успешен бизнес. Това в комбинация с опита във футболната и спортната сфера, плюс идването му от Враца може да значи само, че Папазки напълно е осъзнал допуснатата грешка и е взел пълната противоположност на златка. Доближен човек, не е заплатаджия, има опит във футбола, работил е и с Янев вече отпреди, което е още един плюс.
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
Махаме човек, който разбира от мениджмънт, и назначаваме борец. Честно казано, доста съм скептичен, поне мрънкачите няма да опяват известно време.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
DoSomethingDifferent написа:Махаме човек, който разбира от мениджмънт, и назначаваме борец. Честно казано, доста съм скептичен, поне мрънкачите няма да опяват известно време.
Същият е със собствен бизнес.
И какво като онзи разбира от мениджмънт като не правеше разлика между "титла" и "купа"
DoSomethingDifferent написа:Махаме човек, който разбира от мениджмънт, и назначаваме борец. Честно казано, доста съм скептичен, поне мрънкачите няма да опяват известно време.
Би ли дефинирал разбира от мениджмънт? Можеш ли да изброиш няколко негови постижения в това отношение (постижения, не назначения). Този човек се похвали, че орязал служителите на Виваком от 18000 до 4000 (по спомен). Това не е нещо, с което бих се хвалил, честно.
Последна промяна от Tony_CSKA на 30 окт 2025 13:47, променено общо 1 път.
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
MASTER_COOL написа:DoSomethingDifferent написа:Махаме човек, който разбира от мениджмънт, и назначаваме борец. Честно казано, доста съм скептичен, поне мрънкачите няма да опяват известно време.
Същият е със собствен бизнес.
И какво като онзи разбира от мениджмънт като не правеше разлика между "титла" и "купа"
Доводът ти е, че имал собствен бизнес? Браво бе, гений, всяка тъпа мутра в тази държава има „собствен бизнес“, точно за да пере парите си.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Доколкото съм запознат Вангелов има позиции и познанства, с които да стабилизира позициите на клуба във "външата среда"
За съжаление живеем в джунгла БГ и Папазки бързо е разбрал, че с европейски модел на управление в Ефбет лига, отбора му ще бъде постоянно в златната среда .
За съжаление живеем в джунгла БГ и Папазки бързо е разбрал, че с европейски модел на управление в Ефбет лига, отбора му ще бъде постоянно в златната среда .
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
Tony_CSKA написа:DoSomethingDifferent написа:Махаме човек, който разбира от мениджмънт, и назначаваме борец. Честно казано, доста съм скептичен, поне мрънкачите няма да опяват известно време.
Би ли дефинирал разбира от мениджмънт? Можеш ли да изброиш няколко негови постижения в това отношение (постижения, не назначения). Този човек се похвали, че орязал служителите на Виваком от 18000 до 4000 (по спомен). Това не е нещо, с което бих се хвалил, честно.
Ако разбираше дори 10% от икономика, щеше да знаеш защо ги е „урязал“.
Do Something Different!