Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dust » 03 окт 2025 23:44

Дай Боже да е по-скоро, защото дори заканите в България имат стойност на заплаха от лгтб
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 окт 2025 09:32

Mitata написа:
Ако е толкова богат, колкото разправят, много по-логично е да използва ЦСКА за реклама, за хоби ако щете, не толкова за бизнес. Поне на мен така ми се струва, така е логично.

Не, той иска да се развива отборът и да мачка, сигурен съм в това. Просто е нов и неопитен в начинанието и в се подведе наивно в началото според мен, може би гледайки първите години на Лудогорец. В смисъл това е Ефбем ти лига - почти полуаматьорско първенство - лесно е да си помислиш, че вадиш пари, взимаш някакви лъскави играчи от чужбина и следващият сезон си шампион. Изглежда много просто. Да, ама не. Изграждането на успешен отбор изглежда си е цяла наука и там трябва да се работи правилно и професионално във всичките му аспекти - от организационен, през финансов, административен, спортно-технически и т.н. Ако няма правилните хора, които да работят по правилния начин многото пари изглежда не могат да свършат добра работа, или ще я свършат, но с изключително ниско КПД. В успеха на Лудогорец в първите години явно не стоят само милионите на Домуса, но и доста кадърни хора, които са свършили добра и правилна работа там.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 окт 2025 09:53

bubka написа:
Mitata написа:
Ако е толкова богат, колкото разправят, много по-логично е да използва ЦСКА за реклама, за хоби ако щете, не толкова за бизнес. Поне на мен така ми се струва, така е логично.

Не, той иска да се развива отборът и да мачка, сигурен съм в това. Просто е нов и неопитен в начинанието и в се подведе наивно в началото според мен, може би гледайки първите години на Лудогорец. В смисъл това е Ефбем ти лига - почти полуаматьорско първенство - лесно е да си помислиш, че вадиш пари, взимаш някакви лъскави играчи от чужбина и следващият сезон си шампион. Изглежда много просто. Да, ама не. Изграждането на успешен отбор изглежда си е цяла наука и там трябва да се работи правилно и професионално във всичките му аспекти - от организационен, през финансов, административен, спортно-технически и т.н. Ако няма правилните хора, които да работят по правилния начин многото пари изглежда не могат да свършат добра работа, или ще я свършат, но с изключително ниско КПД. В успеха на Лудогорец в първите години явно не стоят само милионите на Домуса, но и доста кадърни хора, които са свършили добра и правилна работа там.

И аз разсъждавам така. За мен е нужно повече доверие и вяра от наша страна, привържениците на ЦСКА. Разбирам нашите опоненти, които не желаят нищо добро на ЦСКА, но защо ние самите да поставяме под съмнение абсолютно всичко?

Да, живеем в общество, в което парите, кражбите и лъжите се превърнаха в нещо нормално, по тази причина хората станаха недоверчиви, убедени са, че за всяко нещо ги лъжат. Специално за мен важното е, че се полагат основите на бъдещето на ЦСКА с тази прекрасна база, която създават пред очите ни. Някои опитват да ни внушават, че видите ли утре собственикът ще фалира клуба, ще грабне базата и ще я занесе у удома и ни стадион, ни ЦСКА. По принцип всичко е възможно в нашата татковина, засега, слава Богу не виждам опасност да се случи нещо подобно.

За мен могат да възникват сериозни неприятности, ако Цеката влезе в ЦСКА като съсобственик, стъпка която може би ще отблъсне много армейци. Поне първоначално, след това зависи от успеваемостта на клуба.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2025 10:23

Последните две мнения да се четат често, когато някои от нас ( включително и аз ) изпада в паника !
Необходими са повече от всякога спокойствие и здрави нерви.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2025 10:56

Ще се самоцитирам от FB :
Необходимо е просто търпение и доверие към ръководството. Всеки се води от моментната форма и резултати, което е изцяло грешна преценка и дори пагубна. Убеден съм, че с всички тези инвестиции и денонощна работа по тези проекти, отбора ни ще е на съвсем различно ниво след 2 или 3 години. При добро стечение на обстоятелствата и малко късмет може и по-рано да се осъществи!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 окт 2025 11:53

Ясно е, че се пече някаква сделка, но повечето фенове ще бъдат против нея! Затова тихомълком се правят постепенни крачки в тази насока!
Тези които са на "комисионна" ще си мълчат, за да "капе", пък каквото ще да става! :shock: Клубът е на огромна загуба - колко пари се похарчиха за трансфери, за огромни заплати на ментета, а след това и за разтрогване на същите футболисти, които нямат и година в клуба! Но все още се правят подобни трансфери, като на Брахими, който е няколко класи по-слаб от Вилдсхут(това вече е постижение :lol: :lol: ) и вече е във втория ни отбор!
На Пастор, за когото сме броили 800 хил. евро, а се оказва, че е доста по-слаб от Турицов :o ! Но разкарахме и Вион, понеже бодеше очите на някого!
И Годой, за когото според Маркета сме платили 1.8 млн . евро! Нападател, който има 1 гол за 8 мача от първенството! Продължават да се правят разни схеми и схемички, и да се взимат играчи на "правилните" мениджъри!
Стадионът остана единствена утеха за някои, но не се знае каква е "схемата" и за него!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2025 12:11

Бля, бля, бля :mrgreen:

Стадион, база, школа, най-модерният автобус, скоро фенмагазин в топ Център
- нищо работа викаш.

Вероятно, ако Папазки беше сполучил и с подходящите изпълнители (спортно техническо ръководство) от първият път и вече имаше купа и титла - ми те и Манчестър Юнайтед щяха да го искат ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 окт 2025 12:22

Подходящите изпълнители?! Викаш Папазки е като агънце в бизнеса, обича да раздава пари и да го лъжат?! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2025 12:52

Папазки никога не се е занимавал със спорт. Чужда му е материята. Добави и лошите съветници и ето го резултата.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 04 окт 2025 13:16

ivo55 написа:
DoSomethingDifferent написа:
Иван Турицов се завърна в националния отбор на България.

Този наистина е някакъв тежък връзкар или, като Шиши, държи някого с компромати, друго обяснение нямам. Ако пък новият ни треньор е решил да го вика заради чисто футболните му качества, заслужаваме си съдбата. Това е най-слабият бек в цялата efbet лига, потресен съм, нищо че е от ЦСКА.

Този държи важни хора с компромати, по всичко си личи.
Само на една тема компроматите могат да бъдат толкова яки и страшни.
Изглежда в нашия футбол действа Гей Мафия. И Иван е някакъв там. Имам мнение като какъв, но няма да го споделям засега ...

Това, че лапа, въобще не ми пречи, идеята е да центрира, а не да подава назад.
Do Something Different!

Върни се в “ЦСКА”