Мечтата на Папазки е да открие новата Армия с титла ( и това е на 100% от един най-старите му служители) , но за съжаление някои хора го подведоха.
Чудя се Томанов, какво прави още в клуба???
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Мечтата на Папазки е да открие новата Армия с титла ( и това е на 100% от един най-старите му служители) , но за съжаление някои хора го подведоха.
Искаш да кажеш, че стадиона няма да бъде завършен скоро ли? :mrgreen:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не :mrgreen:
Април 2026 е готов. После тестове и за новият сезон back to home 8-)
Април 2026 е готов. После тестове и за новият сезон back to home 8-)
MASTER_COOL написа:Мечтата на Папазки е да открие новата Армия с титла ( и това е на 100% от един най-старите му служители) , но за съжаление някои хора го подведоха.
При положение, че мести мениджмънта и спортно-техническия екип от Враца в София, мисля е ясно, че всички ще бъдат махнати. Някои се очаква да се сетят сами ... Методи Томанов вероятно се ползва с протекцията на Камата за момента.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Значи 2028г. шампиони! ;)
- MASTER_COOL
- Контакти:
ivo55 написа:При положение, че мести мениджмънта и спортно-техническия екип от Враца в София, мисля е ясно, че всички ще бъдат махнати.
Да!
Вече и аз му познавам маниерите:
Забавя, но не забравя!
:)
MASTER_COOL написа:futbolqga написа:Gotzev.88 написа:Янев е перфектният временен вариант, сериозен треньор може да дойде най-рано за зимната подготовка. Фактът, че масово феновете го смятат за постоянен треньор е много тревожен...
В много вярна посока насочваш дискусията. И понеже имам топла връзка с Враца ще ви подшушна, че член на щаба му в Ботев, който е юноша на ЦСКА, отказва да дойде с Янев. Вие разгадайте цялата тази история накъде отива...
Теб те уважавам, но ти знам мнението и за Янев. Та не изключвам да вкарваш и малко лични емоции, не отричам че знаеш нещо :)
А, мнението ми за Янев е ясно, но това няма общо в случая :)
Ицо Янев след престоя при нас вие В група къде е бил треньор бе, момчета???
Като вземеш отбор, борещ се да не изпадне по средата на сезона това не е ли на практика пак договор с опция до края на сезона?
И аз не съм никак убеден, че Ицо Янев е Генералът, който може да изведе тима там, където му е мястото— на Върха.
Лошото е, че той още преди да е дошъл ние имаме много ниски очаквания от него и че ще е поредния бушон. :?: :idea: :?:
Като вземеш отбор, борещ се да не изпадне по средата на сезона това не е ли на практика пак договор с опция до края на сезона?
И аз не съм никак убеден, че Ицо Янев е Генералът, който може да изведе тима там, където му е мястото— на Върха.
Лошото е, че той още преди да е дошъл ние имаме много ниски очаквания от него и че ще е поредния бушон. :?: :idea: :?:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
А бе това с целия врачански екип преведено от семейство Папазки го приемайте за : "Ай сиктир бе, шушумиги. Аре изчезвайте бе, омръзна ми да ви слушам колкото сте велики и как само искате още и още милиони. Аре махайте се докато все още се правя на културен. Че ми се иска ..."ю
Според мен новия екип има за задача да дадат сигнал, когато всеки в ресора си се е запознал с наследството, всичко му е предадено, след което веднага предните един по един изхвърчат като тапи.
Според мен новия екип има за задача да дадат сигнал, когато всеки в ресора си се е запознал с наследството, всичко му е предадено, след което веднага предните един по един изхвърчат като тапи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
danko_sot написа:Ицо Янев след престоя при нас вие В група къде е бил треньор бе, момчета???
Камъка си тежи на мястото, той и Стойчо или пък Любо извън ЦСКА какво са постигнали? Понякога е по-трудно да оцелееш в групата с отбор като Хебър или Ботев, отколкото да класираш ЦСКА в Европа. От чужбина да не мислиш ,че ще докарат някой генерал който не може да си носи трофеите?
Последна промяна от sly на 24 сеп 2025 23:12, променено общо 1 път.