MASTER_COOL написа:danko_sot написа:Но да искаш оставка при положение, че налива толкова пари в стадион, бази, ДЮШ, това е някакси неморално.
Това е точното определение, Данко !
Аз ако съм на негово място и прочета подобни неща, моментално спирам кранчето !
Стига с тази "оставка", че ми става неудобно!
Толкова ли не правите разлика между собственост и назначение? Как точно си представяте искането на оставка от собственик на ФК? Пред кого да депозира оставката си г-н Папазки (да не обидим човека, ефективно осъден за поръчка на убийство)? Пред Таки или пред Шиши?
Ние единствено можем да покажем нашето одобрение или неодобрение на действията му по 2 начина:
- пасивен - изразяване на мнение сред съмишленици;
- активен - ходене или неходене на стадиона;
Гаранция, че на Шефа нито му пука за нашето мнение във форума, нито му пука, че 500-1000 човека ходят на мач на отбора.
Шефа е доволен, че когато документацията около реконструкцията на стадион и бази се понагласи, духна под опашката на Инджов и Джуджи и сега просто по принуда трябва да се занимава и със спортно-техническата част на ФК-то. Дет се вика тя и жената идва в комплект с тъща, ....... живот ;)))))
Та в тази връзка, решението дали да ходя или не на стадиона си е лично мое, но много моля, не ми давайте наклон на мнението във форума на ЦСКА, защото клубът го е имало преди гърнетата и Лупи и ще го има (Дано!!!!) и след г-н Валтер Папазки и брат му ( или тези които са зад тях).
Лека вечер.