Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: 9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2025 15:18

The_Miz написа: Като се има предвид, че положението в клуба се влошава ежедневно и бяха гонени треньори, директори и футболисти, нормално е човек да се замисли дали всъщност собственикът е способен да управлява такъв клуб. А и да ме наричаш “глорихънтър”, при положение че не сме ставали шампиони от 17 години, е меко казано несериозно.

Пак ще си говорим за собственика ;) Още малко търпение имай. Този и предния сезон са същинска катастрофа, но съм убеден че Папазки е двойно по-мотивиран да обърне тази неприятна тенденция.
Не съм искал да те обидя, снощи никъде не съм те нападал лично. Използвах общ знаменател.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2025 15:40

danko_sot написа:Но да искаш оставка при положение, че налива толкова пари в стадион, бази, ДЮШ, това е някакси неморално.

Това е точното определение, Данко !
Аз ако съм на негово място и прочета подобни неща, моментално спирам кранчето !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 сеп 2025 16:10

Mitata написа:Този спор се обезсмисля. Бъдещето ще реши дали Папазки могат да управляват добре ЦСКА. Засега констатираме много сериозни проблеми в различните формации, но предлагам да не се правят драми от това. Неприятно е, че отборът на ЦСКА не удовлетворява, но какво променяме като постоянно поставяме пад въпрос възможностите на собствениците? Година и половина - две не са чак толкова продължителен период да се правят крайни заключения. Още повече, че Папазки хвърлят щури пари за новия стадион, а и за двете бази.

Да, отборът е трагичен, но ако трябва да сме честни е добре да признаем, че от много години ЦСКА не е онова, което ни се иска, не само от 2024г.. Толкова години без титла, толкова години проблеми от всякакво естество! Безпаричие, дългове, отнети лицензи, фалит на дружество и т. н.. Да, имахме няколко участия в груповата фаза, но и няколко срамни представяния в Европа. Мисля, че можем да потърпим още 2-3 години, надявам се нещата да се оправят и по-скоро.

А само след няколко месеца, не дай Боже да не настане някой непредвиден момент, ще имаме и чистак нов, модерен стадион. Този стадион и модерната база ще задължавят новите ръководства на ЦСКА да преследват високи цели.

Още през април 2023г. имаше пресконфоренция, на която беше обяснено, че стадионът щял да струва 80-90 млн. лева и парите са осигурени! Като това било частна инвестиция! Нали разбираш, че парите за стадиона не ги е дал Папазки, но за базите може би са негови, или са на Фондацията!
Друг колега вече обясни, както и аз съм писал, че стадионът не е на клуба вече! Промяната е направена в края на миналата година!
Клубът се управлява по крайно аматьорски начин от година и половина!
Имаме два поредни сезона със загубен бараж и без ЕКТ, а този сезон май ще бъдем без бараж и без ЕКТ!

Отборът е повече от трагичен - вече който ни хване и ни взима точки! :o :oops:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2025 16:42

CSKA 78 написа:Друг колега вече обясни, както и аз съм писал, че стадионът не е на клуба вече! Промяната е направена в края на миналата година!
Имаме два поредни сезона със загубен бараж и без ЕКТ, а този сезон май ще бъдем без бараж и без ЕКТ!

Имаш много лесен избор. Алтернативен вариант - червени екипи. В момента са на второ място и не се управляват аматьорски. Взимат свободни агенти "кило ойро" и са реален претендент за титлата през този сезон :oops:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 сеп 2025 16:50

MASTER_COOL написа:
CSKA 78 написа:Друг колега вече обясни, както и аз съм писал, че стадионът не е на клуба вече! Промяната е направена в края на миналата година!

Имаш много лесен избор. Алтернативен вариант - червени екипи. В момента са на второ място и не се управляват аматьорски. Взимат свободни агенти "кило ойро" и са реален претендент за титлата през този сезон :oops:

Този "алтернативен" вариант го подкрепят останалите ти дружки, с които си пишеш! Но явно и нашият "собственик", който и да е той, понеже не е ясно кой стои зад ЦСКА с името си, и този собственик подкрепя политика на "другаруване" с Цеки, Разград, даже и с Подуене! :o :oops:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 сеп 2025 17:37

CSKA 78 написа:

Още през април 2023г. имаше пресконфоренция, на която беше обяснено, че стадионът щял да струва 80-90 млн. лева и парите са осигурени! Като това било частна инвестиция! Нали разбираш, че парите за стадиона не ги е дал Папазки, но за базите може би са негови, или са на Фондацията!
Друг колега вече обясни, както и аз съм писал, че стадионът не е на клуба вече! Промяната е направена в края на миналата година!

Кой е дал парите за строежа? Кой е собственикът на стадиона? Защо обществеността не е уведомена за промяна на собствеността? Това е по-важно да се знае, отколкото неуредиците в клуба.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 23 сеп 2025 17:54

MASTER_COOL написа:
danko_sot написа:Но да искаш оставка при положение, че налива толкова пари в стадион, бази, ДЮШ, това е някакси неморално.

Ако т.нар. собственици (не говоря само за нашия) започнат да се влияят при вземането на решения от писаниците на анонимни форумни юзъри, то по-добре хич да не са се захващали да се занимават с футболен клуб. Сигурен съм, че Папазки нито го интересува, че Гошо критикува решенията му, нито че Иво го богославя всеки ден. Още повече, че захващането му с клуб като ЦСКА изобщо не е продиктувано от личните му симпатии и фенщина. Не виждам какъв е проблема феновете да изразяват своите мнения и тревоги тук. И като се споменават хубавите неща - стадион и база, не трябва да се премълчава, че от година и половина в клуба цари управленски хаос и вместо полека да изплуваме, ние затъваме все повече. Та коментирането на тези теми не е причина да се пращаме при числата или в Разград! Много се надявам да видя, че сериозен човек като Папазки е осъзнал грешките си, взел си е съответната поука и се забележи видима промяна в положителна посока. В противен случай ще си остане само един горд собственик на стадион, база и емблема!

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 23 сеп 2025 18:10

Прибегнах до услугите на чичо Гугъл и никъде не видях да пише, че собствеността на стадиона на ЦСКА е променена. Виж, на Левски е. През 2025г..

Вярно е, че живеем в страната на неограничените възможности, но подобен факт да остане неотразен, ми идва малко повече ...

Докато не видя нещо официално, приемам че иде реч само за една партенка.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 сеп 2025 18:25

Mitata написа:
CSKA 78 написа:

Кой е дал парите за строежа? Кой е собственикът на стадиона? Защо обществеността не е уведомена за промяна на собствеността? Това е по-важно да се знае, отколкото неуредиците в клуба.

Кой е дал парите за стадиона?! Казва ли ти някой?! :o Бизнесмени някакви - наши и от чужбина! Промяната при стадиона е, че вече не се води на клуба! Демек са различни обекти, и ако някой в бъдеще иска да вземе клуба, то няма да получи и стадиона към него(или 50% от него)! Стадионът си има отделна цена и може отделно от клуба да бъде продаден да речем!

ПП Или ако недай боже клубът фалира, тогава стадионът няма да участва като обект, който да удовлетвори ищците!
Последна промяна от CSKA 78 на 23 сеп 2025 18:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 сеп 2025 18:30

MASTER_COOL написа:

Стига с тази "оставка", че ми става неудобно!
Толкова ли не правите разлика между собственост и назначение? Как точно си представяте искането на оставка от собственик на ФК? Пред кого да депозира оставката си г-н Папазки (да не обидим човека, ефективно осъден за поръчка на убийство)? Пред Таки или пред Шиши?
Ние единствено можем да покажем нашето одобрение или неодобрение на действията му по 2 начина:
- пасивен - изразяване на мнение сред съмишленици;
- активен - ходене или неходене на стадиона;
Гаранция, че на Шефа нито му пука за нашето мнение във форума, нито му пука, че 500-1000 човека ходят на мач на отбора.
Шефа е доволен, че когато документацията около реконструкцията на стадион и бази се понагласи, духна под опашката на Инджов и Джуджи и сега просто по принуда трябва да се занимава и със спортно-техническата част на ФК-то. Дет се вика тя и жената идва в комплект с тъща, ....... живот ;)))))

Та в тази връзка, решението дали да ходя или не на стадиона си е лично мое, но много моля, не ми давайте наклон на мнението във форума на ЦСКА, защото клубът го е имало преди гърнетата и Лупи и ще го има (Дано!!!!) и след г-н Валтер Папазки и брат му ( или тези които са зад тях).
Лека вечер.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”