Интересът на ЦСКА към нападателя на Дармщад Филип Стоилкович е преустановен, твърди изданието "liga-zwei.de".
"Нападателят беше на път да се премести в ЦСКА, тази следа сега изглежда изстина.
От една страна, няма актуализация на информацията, а от друга, българският клуб подписа с друг нападател - Годуин Коялипу от Беверен", пише германското издание.
"Ако не се намери купувач до края на август, Стоилкович, разбира се, няма да има друг избор, освен да остане в Дармщад", се казва още в информацията
Какво бях написал за Стоилкович?!
Г-н Станков, старо треньорско клише е "делим мача на две полувремена". Сега може ли да разделим играта на ЦСКА на първо полувреме срещу Лудогорец и останалото?
- Хайде, стига с тези клишета. Истината е, че ЦСКА не изглежда добре. Проблемът е, че неяснотата в клуба влияе и на спортно-техническото развитие на отбора. Продължавам да виждам повтаряне на старите грешки. Все още не знаем кой носи отговорност.
Чуваме повече пожелателни думи, отколкото конкретика. Размитата отговорност не води до нищо добро. Нека ни кажат кой доведе Томислав Стипич. Ако той успее, да знаем кого да поздравим, но ако се провали, да е ясно накъде да бъдат насочени критиките. Факт е, че Стипич до момента не ни убеждава, а селекцията се бави.
Какви са впечатленията ви от работата на Стипич?
- С цялото ми уважение към Спартак Варна, но по такъв начин да те смачкат ще приема само ако става въпрос за Ливърпул. В този двубой Стипич не показа никаква реакция. Това, че направи смени на полувремето, доказва само, че той въобще не е бил наясно с играчите си. Стипич обаче не промени нищо в начина на игра и това е притеснително. Александър Томаш му изнесе лекция... Но хърватинът не е виновен, че са го поканили в ЦСКА. Интересно ми е с какво е предизвикал този интерес.
Даже и треньорът ни е провал засега!