Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Harpuna

Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот Harpuna » 27 авг 2022 14:25

"Васил Божков го прави от 19 февруари 2019 г., докато ние сме от години. Ако в Левски се махне досегашният спонсор, ние ще се върнем като генерален спонсор. Бяхме генерален спонсор на клуба една година преди Божков, а преди това шест години бяхме спонсори на Левски. Давали сме 1,2 милиона на година", сподели Найденов, който обяви, че няма как да стане собственик на 26-кратните шампиони.

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 27 авг 2022 14:26

LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:Хахахах лъжа били 4,5 милиона налива Папазки според тема спорт. Другото което е знаеш ли колко ви даваха ефбет като "най-разпознаваем бранда преди 5-6 години. 1,2 милиона... Ще извадя и новини ако трябва и това беше казано от цеката. Брей тоя най-разпознаваем бранда как изведнъж за няколко години от 1 милион скочи на 8.5 ? Палмите наливат точно толкова колкото ви трябва да се спасите.

Според Тема Спорт вика :))))) това ли ти е извора на информация Тема Спорт хахха
Все едно да се информирам за войната в Украйна от Первый канал!
Финансовата инвестиция, за която сме поели ангажимент към Левски, не е краткосрочна. Тя е за период от почти пет години, като този период стартира от средата на миналата година и ще изтече през 2025 г. За целия този период ние сме поели ангажимент, който е малко над 20 млн. лева. Досега към месец май сумите, които ние сме дали по няколко договора, включително такива за спонсорство, търговски марки са приблизително 3 млн. лева. До края на годината са бюджетирани още около 2 млн. лева. Разбира се, тези суми не са достатъчни за бюджета на Левски и поради това ние подпомагаме всячески и Управителния съвет с всички инициативи, в т.ч. и кампанията "Левски е вечен".

Информация не от Тема Спорт , не от Първи канал , от устата на собственика на компанията.
Я дай сходно интервю с информация "от извора" на най-новият собственик на ЦСКА-София :) Папазки ?

Тема спорт не е тайна че са приближени до клуба. А и до 2 месеца ще излезне отчета ще се види колко са дали. Колкото до вашите отчети от последните 2 години сте получили 15,5 милиона от спонсори. ЦСКА за 2020 е получил 1,6 от спонсори. Брей много голяма разлика в брандовете а ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 авг 2022 14:28

Harpuna написа:Хахахах лъжа били 4,5 милиона налива Папазки според тема спорт. Другото което е знаеш ли колко ви даваха ефбет като "най-разпознаваем бранд" преди 3 години. 1,2 милиона... Ще извадя и новини ако трябва и това беше казано от цеката. Брей тоя най-разпознаваем бранда как изведнъж за няколко години от 1 милион скочи на 8.5 ? Палмите наливат точно толкова колкото ви трябва да се спасите. Кажи и за щрабаг... строителната компания която определено има изгода да рекламира във футболен клуб.

Щрабаг е схема на ББПП.
Не е първото , но засега , а надявам се и завинаги , последното лайно което е изсрал върху Левски.
Никога повече Герб на власт , а заминат ли си и кметовете им , вече официално ще са Чал и с махането на Гешев , един по един да станат клиенти на прокуратурата.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 авг 2022 14:30

Harpuna написа:Тема спорт не е тайна че са приближени до клуба. А и до 2 месеца ще излезне отчета ще се види колко са дали. Колкото до вашите отчети от последните 2 години сте получили 15,5 милиона от спонсори. ЦСКА за 2020 е получил 1,6 от спонсори. Брей много голяма разлика в брандовете а ?

3 страници по-назад ви питам дали знаете каква ви е вътрешната задлъжнялост.
Защото хубаво ще го гоните Ганчев , но дали ще каже - Окей момчета , щом не ме искате тръгвам си. А понеже сте и много готини и аз съм ларж човек , ще ги отпиша онети 20-30-40 М задължения които ЦСКА-София има към мои фирми.

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 27 авг 2022 14:32

LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:Тема спорт не е тайна че са приближени до клуба. А и до 2 месеца ще излезне отчета ще се види колко са дали. Колкото до вашите отчети от последните 2 години сте получили 15,5 милиона от спонсори. ЦСКА за 2020 е получил 1,6 от спонсори. Брей много голяма разлика в брандовете а ?

Защото хубаво ще го гоните Ганчев , но дали ще каже - Окей момчета , щом не ме искате тръгвам си. А понеже сте и много готини и аз съм ларж човек , ще ги отпиша онети 20-30-40 М задължения които ЦСКА-София има към мои фирми.

Вътрешната задлъжнялост може да я сметнеш по отчетите от 2016 до сега. Има ги всичките. Брей и как реши че ще си ги поиска ? Божков иска ли си ги ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 авг 2022 14:34

Harpuna написа:
LoveAndPeace написа:

Вътрешната задлъжнялост може да я сметнеш по отчетите от 2016 до сега. Има ги всичките. Брей и как реши че ще си ги поиска ? Божков иска ли си ги ?

Все още висят на Левски. Тези хора са кърлежи , да очакваш достойнство или морал от тях е меко казано идиотско. Видят ли на хоризонта далавера няма да я изпуснат заради "емблемата" или какво са обещали година , две по-рано.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2022 14:38

Сигурен съм, че Йомов е изолиран случай и няма нищо общо с няколкото поредни подаванки на "грешен" адрес от същия новосъздаден отбор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 27 авг 2022 14:41

LoveAndPeace написа:
Harpuna написа:
LoveAndPeace написа:

Все още висят на Левски. Тези хора са кърлежи , да очакваш достойнство или морал от тях е меко казано идиотско. Видят ли на хоризонта далавера няма да я изпуснат заради "емблемата" или какво са обещали година , две по-рано.

Ми може но като гледам Божков каза че няма да си ги иска.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2022 14:42

Мъро за кви фалити говори
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 авг 2022 14:51

Harpuna написа:Ми може но като гледам Божков каза че няма да си ги иска.

Божков на една среща в сектор А беше попитан 3 пъти - Някой накара ли те ?
Ама такова , аз да помогна на Левски. Не никой не ме е карал.....и т.н.
Такива хора ако ти кажат - Добро утро , трябва да вдигнеш глава да видиш слънце ли е , луна ли е.

Върни се в “ЦСКА”