"Сини" фенове пред НС: Божков няма да ни остави
Той обича "Левски", няма как да ни остави.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
"Сини" фенове пред НС: Божков няма да ни остави
Той обича "Левски", няма как да ни остави.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Баси и държавата. След мозъците и черепите започнаха да изтичат от държавата.
[/offtopic]Здравей тъмнина, моя стара приятелко,
отново съм в обятията ти
защото докато спах,
нежно пълзящо видение,
за тъмнината и самотата,
изпълзя в сънищата ми.
Неспокойно обикалям тъмни,
тесни калдъръмени улички,
когато светлина се показа.
Обърнах се към тъмнината и студа,
когато внезапно лъч светлина ме заслепи.
Тя разцепи тъмнината, освети пътят ми —
даде ми кураж — и навлязох навътре в сънищата си.
Получих ново видение —
много хора, може би и повече —
хората говореха, без да казват нищо,
хората слушаха, но не разбираха,
хората пишеха песни, които никога не бяха пяти
и никой не се осмели
да наруши звукът на тишината.
„Глупаци“ казах аз, „Вие не знаете.
самотата ви обгръща.
Чуйте думите ми, слушайте и се учете.
Хванете протегнатата ми към вас ръка.“
Но моите думи отекваха в тихата празнота.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
SLAP написа:Най-новата сцена от пишештата се драма(или трагикомедия по-скоро): Към Божков били отправени обвинения за НЯКОЛКО ИЗНАСИЛВАНИЯ
Ма му хващам идеята на това безумие, ето как разсъждава радостта на цигани и сини приятели:
"Тоя печели по 1+ милона на ден, най-богария човек в странта е, на тоя нема му пусне и кварталната кранта. Тоя е най-отблъскващия човек в целата страна, от тук следва, че тоя за да джаса, требе да изнасилва.."
Гешев е най-малоумния човек, който мафията можеше да изкара да върши мръсна работа. Са ще пусна това обвинение почиващо на 100% доказателства, оФцете нали верват на всичко което господаря му пише в свойте лайняни медии ще си кажат "Глей ти големите пари какви извратеняци създават".
Този има по-малко мозък и от буцан(НЕВЕРОЯТНОООО), простия шофер на диктатора избил цялата интелигенция на страната(той Ж, ръководел мръсните затворнически отряди, разчистващи пътя за "народната власт").
Хора с този пес болен от бяс, много комедии ни чакат, докато всеки от нас не стане главен герой във комедията де
Та както каза шефа тук, "Ша гледаме и се забавляваме, докато не дойде нашия ред"
Още веднъж ако сините приятели излязат на ПРОТЕСТ ЗА СВАЛЯНЕ НА БУЦАН ние требе да сме там.
НЕ щото ни дреме за черепа, НЕ щото ни дреме за "Левски" МИ щото имаме деца,живот и здраве и внуци ще имаме....
Само чрез пълна конситуционална съдебна реформа има някакъв шанс за децата ни...
А за да има такава, буцата требе да си иде по един или друг начин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта