XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот daniel875 » 23 ное 2014 11:40

Александров нещо ми се вижда много нервен. Титлата ЦСКА не бива да я печели, ако продължава по този начин, защото вчера трябваше да покаже достойнства на терена, а се видя виене от първата минута. Непрестанни атаки на всички фронтове.
Така няма да стане. Пак ще има "Зимбру" догодина.
Нито "Левски", нито ЦСКА има нужда от подобна титла. Тя трябва да бъде завоювана с игра. "Червените" не демонстрират подобно нещо при Стойчо Младенов, а това е пети престой в тима, включвайки титлата като помощник-треньор на Георги Василев.
Всеки мястото на играчите на "Лудогорец" щеше да бъде изнервен. Как да реагираш след постоянни действия от страна на противника, пак малко бяха простотиите на разградчани.
Ешпиньо заслужава два мача поне наказание, както и Кайсара - три, за действията им на терена, но правилно Тасков не изгони двамата състезатели на терена. Мач тогава нямаше да има.
Последна промяна от daniel875 на 23 ное 2014 11:42, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 ное 2014 11:42

Нещата които ми се въртят в главата след мача!
1. Напъно грешни 2 ЧК (според мен!), нарушения които се случват във всеки мач поне по 2/3 в наща А група! Доста често дори играчи като
Дяков,Гаджев,Галчев,Бандаловски,Миневи и много други правят по повече от едно такова на мач и се разминават само с 1 жълт!!
Дали е правилно не знам може пък и да бъркам защото после в мачовете на нац. отбор и на клубовете в еротурнирите доста често получаваме по 2 ЖК!!
За мен лично и 2-та фаула бяха ЖК и естествено при повторни нарушения дори и по-леки от тези се дава втори ЖК а не да се чудиш как да спасиш
някоя звезда на Лудогорец,ЦСКА,Левски или който и да било. Като цяло много слаба работа на съдята с картоните, после видяхме куп измислени и
още толкова недадени ЖК!!! Пак повтарям това е мойто мнение за работата на съдята с картоните!!!
2. Слаб мач като футбол почти никакви запомнящи се атаки с ФУТБОЛ, няма да обвинявам нито един от 2-та отбора!
3. Браво на феновете за почти пълния стадион, колкото по-често се пълни стадион толкова по-добре за А група.
4. Според мен заслужен резултат 1 : 1.

В този слаб мач Ж.Фелипе,Тунчев и Сънди ми харесаха от ЦСКА, за съжаление 2-те уж звезди на отбора Буш и Силва бяха слаби!
Жоаким с поредно слабо отиграване в края на мача когато Фелипе му качи топката на главата но нападателя се размина.
Съдята можеше да даде и дузпа в края на мача когато Ешпино събори Ж.Фелипе който беше заел по-добра позиция и Ешпиньо го прегази
без шанс да играе с топката но най-вероятно това щеше да е последния мач на Тасков ако го беше направил!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 ное 2014 11:43

Pichichi написа:Нещата които ми се въртят в главата след мача!
1. Напъно грешни 2 ЧК (според мен!), нарушения които се случват във всеки мач поне по 2/3 в наща А група! Доста често дори играчи като
Дяков,Гаджев,Галчев,Бандаловски,Миневи и много други правят по повече от едно такова на мач и се разминават само с 1 жълт!!
Дали е правилно не знам може пък и да бъркам защото после в мачовете на нац. отбор и на клубовете в еротурнирите доста често получаваме по 2 ЖК!!
За мен лично и 2-та фаула бяха ЖК и естествено при повторни нарушения дори и по-леки от тези се дава втори ЖК а не да се чудиш как да спасиш
някоя звезда на Лудогорец,ЦСКА,Левски или който и да било. Като цяло много слаба работа на съдята с картоните, после видяхме куп измислени и
още толкова недадени ЖК!!! Пак повтарям това е мойто мнение за работата на съдята с картоните!!!
2. Слаб мач като футбол почти никакви запомнящи се атаки с ФУТБОЛ, няма да обвинявам нито един от 2-та отбора!
3. Браво на феновете за почти пълния стадион, колкото по-често се пълни стадион толкова по-добре за А група.
4. Според мен заслужен резултат 1 : 1.

В този слаб мач Ж.Фелипе,Тунчев и Сънди ми харесаха от ЦСКА, за съжаление 2-те уж звезди на отбора Буш и Силва бяха слаби!
Жоаким с поредно слабо отиграване в края на мача когато Фелипе му качи топката на главата но нападателя се размина.
Съдята можеше да даде и дузпа в края на мача когато Ешпино събори Ж.Фелипе който беше заел по-добра позиция и Ешпиньо го прегази
без шанс да играе с топката но най-вероятно това щеше да е последния мач на Тасков ако го беше направил!

Подобна дузпа щеше да е погрешно да се свири в мач с подобен заряд, тя трябва да е стопроцентова.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 ное 2014 11:45

Позиция на неутрален няма как да заема, защото не съм неутрален. Когато бях на стадиона на мача с Лацио явно съм бил един от залъганите. А онези неутралните фенове на футбола след мача с Ливърпул ще се размият някъде и повече на мач на Лудогорец няма да стъпят. Та в тази връзка ако си бил сред стотината човека в сектор Б - респект. Ако просто стоиш и пишеш във форума - си доказателство за написаното. И не забравяй, онези, които донесоха титлите на Лудогорец - Иван Стоянов, Гъргоров, Деко ги няма вече. А отбор, който с лека ръка изтрива футболистите, заради които е станал такъв няма да просъществува дълго ;)
Последна промяна от ros на 23 ное 2014 11:51, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 ное 2014 11:48

Какво значи неутрален футболен фен ? Няма такова нещо !!!!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 ное 2014 11:50

Ние които редовно гледаме стойностен футбол от нашите футболисти с огорчение установихме, че няма как да го играем заедно, защото той е дефицит в актива Ви.
За съжаление това е лицето на Българския футбол и когато се равняваме по Вас, то няма стойност и е грозно!

И си прав и не си, ние помним и мачовете с/у Лацио, Реал и т.н.т. но помним и с/у юношите на Миньор финала с/у Ботев това лято!!!!
В българския футбол всичко е кално и Лудогорец далеч не се различава толкова много от другите отбори, ЦСКА бил виновен за грозния
мач!!! Ами аз видях 2 отбора на терена вчера които играха грозно не само 1!
А как играха Лудогорец с/у Левски когато загубиха с/у Хасково с/у Ботев на финала???
Грозно ли беше?
Последна промяна от Pichichi на 23 ное 2014 11:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 ное 2014 11:51

percival написа:Какво значи неутрален футболен фен ? Няма такова нещо !!!!

Абсолютно е така неутрален ама колко да си неутрален играят 2 отбора и ако гледаш ти си за единия от тях кое ти е неутралното?

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 23 ное 2014 11:56

Oбаче гледам голям кеф, че сте взели точка от Лудогорец. Представям си ако ги бяхте били :shock: Смазали ги, не им дали да направят положение - мале малеее :o До там ли я докарахте? :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 ное 2014 11:56

Pichichi написа:
percival написа:Какво значи неутрален футболен фен ? Няма такова нещо !!!!

Абсолютно е така неутрален ама колко да си неутрален играят 2 отбора и ако гледаш ти си за единия от тях кое ти е неутралното?

Когато играят "Ювентус" и "Интер", имам желанието да се изпоритат повече двата отбора, защото знам, че не могат да играят ФУТБОЛ.
От вчерашните ужким дербита единственото нашето опрадва очакванията.
Фалшът в Англия беше пълен, в Италия - също, в Испания е надбягване на два коня, от които се толерира основно единия - "Барселона", а другият се мъчи. Третият пък няма да го допуснат скоро да развали кефа на въпросните два.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2014 11:57

http://vbox7.com/play:828469d556&start=4

Аре бе... това не е ли ЧК???????

Върни се в “ЦСКА”