Мнение на заем:
Другарки и другари, дами и господа ! Не се вълнувайте, карайте по-кротко! Това което вчера и в сряда стана с футбола ни, става ежедневно във всички сфери на живота ни !
И националната ни сигурност, и финансите, и икономиката, и здравеопазването, и съдебната система, и общественият ред, и образованието и всичко са в същото състояние. Като изключим единични прояви на отделни професионалисти, общото състояние на всичко по-горе изброено може да се опише с три думи - безхаберие, некадърност и корупция !
И всичко това полято с обилни и празни приказки - като се почне от мутрата Боко Тиквата и се стигне до най-дребното кирливанско чиновниче в някоя скапана канцелария, като се почне от пияндето - любител на белиденса Перуката и се стигне до президента на някой световно неизвестен селски клуб !
Хвалби, хвалби, хвалби и всеки неуспех се оправдава с нещо извън нас - лошите европейци от Шенген, международното положение, четирите годишни времена, марсианците, световната конспирация, юдомасонските заговори срещу България, империализЪма, комунизЪма, турското, византийското и римското робство, Костов, Тройната коалиция, "царя" и т.н. и т.н.
И никога никой поне от кумова срама не пое за нещо отговорност и не каза : "Тук сбърках, аз съм виновен, подавам оставка, нямам необходимите качества "
Не, съдиите са ни виновни, поливали са ни с бира в ложите, на терена имало гъби, феновете на противника ни стресирали и т.н.
Жалка, жалка българска кочина ! А какви сме ние, които живеем в нея !?
това е най подходящо за край на темата, невиждам какъв смисъл има да се спори по загубена тема. ключ и за нея
(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Пичове - не си хабете нервите - просто няма смисъл - тая измет налазила любимия ни клуб има кой да я съди. Този филм го гледаме сума години, и след като никой нищо не предприема значи просто филма ни харесва. Този бил виновен, оня бил невинен, този ставал, онзи не ставал бля бля бля.....никой нищо не прави само акъли даваме и накрая си късаме нервите и го отнасят хората, които ни обичат, и които обичаме, защото са принудени да търпят малоумното ни поведение. Е аз предпочитам да обърна внимание на семейството си и приятелката си, отколкото да псувам и да се боря с кухите "пернишки" мелници - ако бях богат още на момента щях да купя клуба и да го управлявам по нормален начин - с болка в сърцето и гняв в очите, които между другото след мача видях единствено при Стойчо, но нямам тази възможност, така че предпочитам да се занимавам с нещо смислено, отколкото да си троша нервите и здравето с това безумие, в което превърнаха ЦСКА всички тези пишман ръководители, които се изредиха последните 20 години....изводите сами си ги правете.....айде със здраве.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
1982 написа:Големи анализи тук, голямо нещо. Смисъл от тях никакъв, естествено. Аз затова и нищо няма да напиша по темата, то няма и какво, за умрелият или добро, или нещо, `дето се викаше. Така, че за ЦСКА - нищо.sneludik написа:
Ти "колега" нас не ни мисли,Домусчиев няма да се даде лесно,но той знае защо го прави.
При вас е друго,в ЦСКА никой не знае какво и защо го прави...![]()
И какво толкова,като ви върнат в дъното?Всъщност,като се замисля,по-добре си кретайте до безкрай така в А гр.,отколкото да се пречистите за година-две.Това,че сте най-големия ... в момента само може да ни радва,а че не желаете ново начало...още повече.
До оня ден бяхте фенчета на Левски и ЦСКА, Домуса дойде, направи ви отбор и веднага се пребоядисахте. Като ви зареже в стил Гриша Ганчев, пак ще се върнете в небитието, а вие ще станете отново левскари и цесекари.
Нали не се съмняваш, че това е "бъдещето" на Лудогорец ??!
Аз пък да ти кажа,не разбирам от футбол,защото софийското първенство никога не ме е вълнувало,ходих си по селските стадион-чета да си викам за моите си момчета.Не че не съм благодарен на Домусчиев,но не ми дреме.
Не се впенявайте толкова,не всички в тази държава сме били червени и сини,чак толкова не се залъгвайте.

[center]
[/center]

В нормални обстоятелства смешници като Саша, Коката, Присо, Нилсон, Шеридън, няма да споменавам станко, той е повече от ясен, нямаше дори да се снимат с нашите футболисти. А като се сетя че имахме състав с Тунчев, Валентин Илиев, Тиаго, Бадема, Велизар, Хидиуед, Петре...
Какво е взел Стойчо бе, стига с тия клишета! Писна ми от манипулативни и продажни медии - Стойчо бил върнал Дюлгеров, Янев и Якимов заради Танев, най-грандиозната лъжа от лятото! На Стойчо проблема му е, че той не е способен като чичо Митко да сглоби отбор от каквото хване. НО в края на крайщата ние сме ЦСКА и не би трябвало да се примиряваме с отбор направен от каквото дойде. В България има отбори като Ботев Пд, Лудогорец и Левски, които направиха селекции, както би трябвало да направи и ЦСКА, за да сглоби боеспособен на техните отбор. Защо ЦСКА да не е нормален отбор, с редовни картотеки, плащания на време и подготовка в Австрия/Холандия, а не в Турция. С назначен на време кондиционен треньор по футбол, а не по волейбол. Със спортен мениджър, който знае повече от 10 думи английски.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- veteran1972
- Контакти:
PR_CSKA написа:Tony_CSKA написа:Вие малоумни ли сте?! Наистина ли мислите, че в отбора на ЦСКА трябва да играят Кода, Герарди, Мартина, Мендеш, Томас, Боладо и някакви други измислени герои?! Това ли трябва да е ЦСКА според вас?! Кой треньор в света може да бие друг отбор със Станко Йовчев на върха на атаката? Какво нападате треньора след като той няма нормални условия за работа? За сметка на други преди него поне не оправдава всичките тези малоумни решения, които се вземат в клуба.
------------------------------------------
А Спрокел, Нелсън, Саша, Черни какви са? За мене са същите анонимници?
PR_TITAN, тези кой ги доведе? Те са в отбора само, защото са свободни агенти. Не ми ги изкарвай мечтани попълнения на треньора.
- mistreated
- Контакти:
Tony_CSKA написа:PR_CSKA написа:Tony_CSKA написа:Вие малоумни ли сте?! Наистина ли мислите, че в отбора на ЦСКА трябва да играят Кода, Герарди, Мартина, Мендеш, Томас, Боладо и някакви други измислени герои?! Това ли трябва да е ЦСКА според вас?! Кой треньор в света може да бие друг отбор със Станко Йовчев на върха на атаката? Какво нападате треньора след като той няма нормални условия за работа? За сметка на други преди него поне не оправдава всичките тези малоумни решения, които се вземат в клуба.
------------------------------------------
А Спрокел, Нелсън, Саша, Черни какви са? За мене са същите анонимници?
PR_TITAN, тези кой ги доведе? Те са в отбора само, защото са свободни агенти. Не ми ги изкарвай мечтани попълнения на треньора.
Че ние от 3 години насам купили ли сме някой, освен това дърво Присо?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- veteran1972
- Контакти:
Лапнахме БаХура на европейския колос МУРА , ай честито на всички дето водят тая черната сган да играе за огромни заплати и гонят Бълггарските момчета в провинциялните отбори , показа ни го как се прави и МУРА И САРАЕВО отбори без огромни бюджети разчитащи само на свои сънародници , нямащи скъпо евро платени наимници от Кюрасао , Мадагаскар , Камерун и Тамбукту , как се играе сърцато напористо и можещо , тая пасмина и сган дето я назимаме с огромните заплати заслужава само бой по тиквата и нищо друго , видяхме и президенти даващи пари и те не знаещи защо ги дават , сега ще се боричкат храчат и плюят в БГ колосално силното първенство , видяхме и Стойчо - Европейската несъстоятелност и импотентност , след Дания 0-2 , Чехия 0-1 и 0-6 , Блекбърн 1-1 и 3-3 , Галатасарай 0-3 0-3 , Торпедо Москва 1-1 3-4 , ГАК Грац 0-5 , Тулуза 0-0 и 1-1 сега вписа и МУРА от Словения в тефтера с "евроуспехите си "!да ядат ..УРА на МУРА всички наричащи себеси деятели , благодетели , футболисти , треньори имащи се за професионалисти и взимащи хиляди евро , бел ден да не видят ги заклевам !
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
PR_CSKA написа:, чиято цел е да превърнат ЦСКА в жалко подобие на Удинезе/quote]
Малеееееееееееее аз ще се радвам да сме подобие на Удинезе, всяка година титла, участие в ШЛ, и трансфер на играч по 20 милиона на полусезон. И да играем пред 15 000 всеки мач от първенството.
Ами хващай самолета за Италия. Като кацнеш - прекачване с влак/рейс за Удине и си ги гледай! Кога са участвали в ШЛ ме подсети и какво са направили на фона на другите отбори от Италия? Кръгла нула са тия идиоти! Пак ти казвам, ако толкова ти харесват ходи си ги гледай, но не давай мнения за ЦСКА. Знам, че си на заплата при Титан и те разбирам, че искаш да си запазиш хляба, напълно нормално е. Но това не е ЦСКА, което искаме феновете на отбора и това не е визията ни за отбора.
Последна промяна от Tony_CSKA на 27 юли 2012 10:40, променено общо 1 път.