ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот petko.h.markov » 08 авг 2013 09:06

Мирясай те вече! 10 000лв за 3 мача е прекалено! Защо да пълним гушата на бфс а да нямаме пари за заплати.
Това са месечните заплати поне на 10 наши юноши.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2013 09:16

petko.h.markov написа:Мирясай те вече! 10 000лв за 3 мача е прекалено! Защо да пълним гушата на бфс а да нямаме пари за заплати.

До колкото разбрах, в случая Офанзива нямат вина, а друга фракция - Анимълс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 авг 2013 09:38

vaskonti написа:
petko.h.markov написа:Мирясай те вече! 10 000лв за 3 мача е прекалено! Защо да пълним гушата на бфс а да нямаме пари за заплати.

До колкото разбрах, в случая Офанзива нямат вина, а друга фракция - Анимълс.

Който е да е!Всички страдаме от това.Дано се намерят разумни хора сред тях и да се пречистят.
Не може само заради няколко откачалки да плащаме всички.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2013 09:43

Ами там е работата - не са откачалки, а изнудват шефовете за пари. Искат да им се плаща на тях за охрана, а не на полиция или друг външен охранител. Не са откачалки, а просто алчни олигофрени, които не ги интересува отбора, а да лапат кинти. Най-вероятно почти никой от тях няма нормална работа, да не кажа никаква и виждат в това добър начин да заработят някой лев без реално да работят каквото и да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 авг 2013 14:05

vaskonti написа:Ами там е работата - не са откачалки, а изнудват шефовете за пари. Искат да им се плаща на тях за охрана, а не на полиция или друг външен охранител. Не са откачалки, а просто алчни олигофрени, които не ги интересува отбора, а да лапат кинти. Най-вероятно почти никой от тях няма нормална работа, да не кажа никаква и виждат в това добър начин да заработят някой лев без реално да работят каквото и да е.

Навсякъде-в държавата и клуба няколко десетки нагли хора правят каквото си искат.Терор на малцинството над интелигентното мнозинство.
То и полицията въобще защо получава пари за охрана.Мен само под езика не ме проверяват като влизам в А.Значи там срещу пари ги пускат
да внасят.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 авг 2013 15:38

Яко страдате петко особенно като си чупите пръстите да вадите телефоните и апаратите като се запали хореото. Факли ще има на всеки мач, примири се, затова и има място за всеки на стадиона. Не ми се спори с теб петко, правил съм го вече няколко пъти безмислено е, просто съвета ми е не коментирай онова за което нямаш дори бегла представа.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 13 авг 2013 14:45

Няма смисъл да се палят само 3 факли трябва да са поне 10-20, в големите мачове даже повече.
Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 авг 2013 16:06

Еми бате то хубаво ама не винаги е това което искаме, смисъл има си различни субективни причини конкретно относно пирото, които все пак не е редно да се коментират по места, свободно посещавани от всеки, като този форум.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 13 авг 2013 16:13

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Яко страдате петко особенно като си чупите пръстите да вадите телефоните и апаратите като се запали хореото. Факли ще има на всеки мач, примири се, затова и има място за всеки на стадиона. Не ми се спори с теб петко, правил съм го вече няколко пъти безмислено е, просто съвета ми е не коментирай онова за което нямаш дори бегла представа.

Има обаче една подробност факлите не трябва да се хвърлят по-терена,а това беше умишлено направено от глутницата на животното за да има наказания за клуба.Аз също съм за Пиро,но без бомби нека ни припомняме Младен Младенов и Гергана!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 авг 2013 17:01

Човек заеби какво ти говорят по медиите, трудно ми е да повярвам, че тези момчета ще направят нещо във вреда на клуба, защото и те го обичат колкото ти повярвай ми. Това с факлите на терена си е било винаги, една запалена факла примерно трудно се задържа повече от десет секунди в ръка, друг е въпроса вече кой къде я изхвърля, а относно бомбите пък, ние бехме първата агитка, която спря да ги прави и хвърля след нелепия инцидент с онова момче, докато примерно наркоманите продължават да я карат с тех. А относно анималс, винаги трябва да са с нас, разбирай го както искаш, но го приеми.
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 13 авг 2013 17:03, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”