Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damyanov1963
Re: Стойчо и съдията
Стойчо, като не иска да вижда повече съдята да се откаже от футбола! Кой е той че да определя кой съдия да свири мачовете на Цска, на кривия... ....... .....му пречи! Как па един път път не потърси вината у себе си, или в отбора! Стойчо, поне да беше научил на тренировките твойте нескопосаници да падат по-естествено за дузпи, толкова жалки беха горките, ти и без това не ги учиш на футбол, а само на психоатаки! Вече има и цскари, които те вземат на подбив с глупостите, които ги ръсиш, само че наесен тия номера не минават! Два истински мача имаше Цска тая пролет - със Симитли и с Левски и двата ги загуби!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
BaLoN написа:Синьо сърце написа:BaLoN написа:Ето http://www.blitz.bg/sport/article/125467 няма кво да го коментираме това момчета ! Просто имаше дузпи и във всеки друг мач щяха да се свират, но не и за нас и то срещу подуЯнци това е истината ! Просто това са нарушения, а всяко нарушение в наказателното поле е дузпа ! Това са положения които решиха мача ... за това ме е яд, ако съдията ги беше свирил дори и да не ги вкараме тогава щях да поздрава подуЯнци, че въпреки това че ги надиграхме и въпреки многото ни положения във футбола понякога е така и е важно да имаш и късмет, но в този случай просто съдията опорочи мача... просто защото не свири, това което вижда и аз не знам а и не искам да взимам отношение дали е поръчан съдията и от кой отбор, само казвам, че съдията повлия на крайния резултат в този мач !
Страшен аргумент-писанието на поболял се от загубата псевдожурналист, няма кадри, няма нищо-просто страдание!
Абе аргумента ми е записа от мача ... http://www.novsport.com/video188669_1.html
Айде със здраве ...
Момченце знаеш ли какво означават думите морал и чест ето това ви липсва на вас вместо да си признаете, че Левски ви надигра тактически макар и грозно на вас космоса ви крив с една дума жалки сте.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бате това е бутане не дърпане. но аз предлагам на всички да оставим тези ситуации в миналото и да се съсредоточим на мача с враца.
хихи бутане , ами и за него се дава дузпа май
Знам само, че ги смачкахме на трибуните, и на терена. Резултата не е логичен с оглед показаното на терена. Уцелихме греда и 2 чисти дуспи не бяха свирени. Те имаха 1 положение и вкараха, да, загубата е тежка, но всички на стадиона с Ботев Враца!!! Смачкахме ги въпреки негативния резултат! Горд съм от ЦСКА и сектор Г! Само ЦСКА!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
mig31bg написа:honda написа:Лично за мен и в двете ситуации няма дузпи.
При първата - ако има дърпане на Карачанаков- защо се хвърля напред- предполага се че ако е дръпнат рамото ще тръгне назад и ще загуби равновесие по съвсем друг начин, а не след "дърпане" рамото да му е най- далечната точка .
При втория- не съм сигурен , но честно казано аз не видях контакт между Мораеш и Илиев- ако имаше удар при тази скорост Мораеш щеше да загуби равновесие по съвсем друг начин - въобще не видях импулса от удара. Като човек ,който се е занимавал с бойни изкуства много години ви казвам че при удар има импулс особено при такава скорост каквато се движеха Мораеш и Илиев. Ако имаше контакт между крака на Илиев и този на Мораеш , то крака на последния щеше да си промени траекторията,а ясно се вижда че не си променя траекторията , дори отскача нагоре.
Между другото само аз ли видях тази ситуация при която при спряла игра Мораеш изрита топката към скамейката на Левски и удари някой ( мисля че беше В.Павлов) сега ми е интересно дали ще бъде наказан по видеозапис.
Иначе мача беше по-скоро слаб, като ЦСКА не заслужаваше да загуби, но днес късмета се усмихна на Левски.
Май си гледал друг мач . Гледай повторенията при Мораеш как крака му отива настрани .а не продължава напред както е редно по принцип ако няма контакт . За мен 1000 процентова дузпа
Сложи си цайси не 1000 а 10000000 и лека и вземи малко валериан пък другия път може и 3 дузпи да ви дадат

Re: Стойчо и съдията
ми оказа се прав стойчо по нещастен съдя не ни беше свирил
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Синьо сърце
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:нямаше да коментирам забележката, но вие явно всички се захващате за правописните грешки вместо коментара. определено така сте повече мъже....
Аз пък определено се застъпвам за тебе, пич! Имаше и смелост, и чест да кажеш нещата! Правописа верно трябва да го оправиш, но това е в бъдещето! Ето , в нашия форум аз казах, че Мболи е за уважение, и хората са съгласни! След края на мача той изтича и поздрави Пламен Илиев-тази постъпка е доблест и чест! Оттук нататък този човек заслужава уважение, защото го е показал към нас! На другия полюс е еничарина Бандаловски, но то от еничар кво да очакваш...Глупак, че и първото се репчи на А сектор, нещастник...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- blue avalanche
- Контакти:
mig31bg написа:
Май си гледал друг мач . Гледай повторенията при Мораеш как крака му отива настрани .а не продължава напред както е редно по принцип ако няма контакт . За мен 1000 процентова дузпа
„Шут, шут, вкарай я тая”, това е казал главният рефер Таско Тасков на нападателя на ЦСКА Жуниор Мораес по време на двубоя с Левски в голова ситуация...
mig31bg написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бате това е бутане не дърпане. но аз предлагам на всички да оставим тези ситуации в миналото и да се съсредоточим на мача с враца.
хихи бутане , ами и за него се дава дузпа май
Да и за галене по гърба пак дузпа

- kiril74
- Контакти:
Като неутрален зрител ще кажа, че първото не беше дузпа , но второто е 100 %.