Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Vesko85
Контакти:

Re: 9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.

Мнениеот Vesko85 » 23 сеп 2025 11:17

The_Miz написа:
MASTER_COOL написа:
The_Miz написа:
MASTER_COOL написа:
dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!

От кога мрънкахме срещу престъпната подготовка на Керкез. Този шут през 2025 Г има само 3 победи - ТРИ!
Да му е.а шиптърската м...й...а на този боклук мръсен.

Ясно, сега Керкез е най-големият виновник. А тези, които са го назначили? А този, който седи най-отгоре? Защо всички ги е страх да кажат нещо срещу “големия” шеф? За 2 години стигнахме немислимо дъно и нещата даже отиват към по-зле. ЦСКА вече е средняшки отбор, но явно е по-важно дербитата с Ботев Враца, Септември и Спартак Варна да се играят на нов стадион.

Нали Томаш ти беше виновник номер 1.
Относно Папазки бъди спокоен взел си е поука и повече нито един мизерник няма да получи пари без да си е заслужил.
И да Керкез е виновник номер 1 за безобразната подготовка, виновник номер 2 е главния скаут за престъпната селекция.
Я сега влез в обувките на Папазки и виж как се чувства след толкова много пръснати милиони в първия отбор. Знам, че не можеш да го направиш, защото си краен и за теб ЦСКА е само Победа и Титла и нищо друго!

Повече от всякога отбора има нужда от подкрепа, защото момента е труден и гаден.

СРАМ ме е от повечето от вас. Вие за мен не сте никакви фенове. Когато си номер 1, много е лесно да си на стадиона и да се биеш в гърдите че си ФЕН

Не се притеснявай и без твоето присъствие Армията ще е пълна, защото за щастие повечето от нас са благодарни хора.

Голяма част от загубените мачове миналия сезон бяха именно заради ината на Томаш. Керкез е ясно, че с нищо не е по-добър и затова е логично да се замислим - кой ги води тези некадърници в ЦСКА?

Ти Папазки лично ли го познаваш, че знаеш как се чувства? Нали си беше взел поука още края на миналия сезон? Несериозно е всички в клуба да се критикуват освен човекът, който реално отговаря за всичко. Ама ние не искаме да нараним чувствата на богатия ни чичко, че ще вземе да си тръгне. Нищо, че отборът никога не е бил в по-плачевно състояние, но дай на сляпо да вярваме, че тази мутра е по-читава от другите мутри.

А и никога не съм казвал, че ЦСКА трябва само да печели. Винаги съм апелирал за търпение, но това, което се случва в момента минава всякакви граници. Трябва да си много наивен да си мислиш, че на човек, чието всяко едно решение е грешно, някога случайно ще вземе да уцели нещата.

Аз за последните 5 години нямам пропуснат домакински мач на отбора, нещо с което ти сигурно не можеш да се похвалиш. И ще продължа да ходя. Но няма да си мълча и да се правя на ударен, когато убиват отбора пред очите ми. А ти се замисли дали подкрепяш клуба ЦСКА или г-н Папазки. И продължавай да пишеш във форума на говедата колко са силни и после говори как други трябва да се срамуват.

Лично не познавам Папазки, но мои приятели работят в негови фирми и условията им на труд са перфектни, далеч по-добри от на останалите български работодатели. И те самите са много доволни. Което говори, че човека е професионалист в управлението. Що се отнася до футболния клуб, явно няма опит и се доверява на грешните хора. Факт е, че без него вероятността да нямаме никакъв отбор е огромна. А и трябва да сме му благодарни, че инвестира толкова много пари в бездънна яма, каквата е един български футболен клуб. Можеше да ги даде и за друго.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 сеп 2025 11:38

ivo55 написа:По принцип уважавам правото на мнение на всеки. Но много моля да не повтаряте едно и също като едни дребни пернати, шарени на цвят.
Разбрахме, че стадионът ще е 50% собственост на Папазки ....

Аааааа, разбрал си значи, .... кога точно?
Защо година и кусур откровено лъга във форума, че стадиона бил на клуба?
М/у другото за пръв път те виждам да признаваш, че ЦСКА стадион и бази няма! Много ли беше трудно? Ама лошото е че и отбор няма и отдавна сме станали за подигравка.
Ще ни кажеш ли пак колко стотици милиони Шефът е инвестирал в клуба и защо трябва си мируваме? :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 сеп 2025 11:56

Red_Neck написа:Момци, щом спечелването на 5-6 точки от 6 мача в умрялата ни лига вече го броим за "умерен оптимизъм" значи началниците са успели напълно да ни "славизират".
Всеки е свободен да наблюдава процесите в клуба с глава дълбоко заровена в пясъка, но нали знаете онази приказка - когато главата ти е в пясъка, задника ти е отгоре!

... и моля, спрете с откровените глупости от сорта на "искане на оставка на собственика"! "Собственик на ФК" не е изборна длъжност да го уволняваме/отстраняваме! Клубът е негов! Той стои най-отгоре! Той назначава, той уволонява, той плаща! В правото е да си слага за директори наркомани, градинари, мутри, борци, престъпници, .... каквито си иска! Марката "ЦСКА" също е негова! Скоро и стадиона ще е наполовина негов! Свиквайте.
На нас ни остава по малко мрънкане и повечко бодряшки оптимизъм, ... да не вземем да обидим Шефа!
3 прозореца и сме шампиони! Живи и здрави.

Никой не ни е славизирал. Просто лошо стечение на обстоятелствата, с които трябва да се съобразяваме. И големи европейски клубове са изпадали в дълбока криза, това е част от живота. Виж един Ман. Ю. след Съра е бледа сянка на онзи Ман. Ю., койта печелеше титли и европейски купи с прекрасна игра и със супер футболисти.
Разбира се ЦСКА трябва да се стреми бързо да излезе от това ненормално за него състояние, нещо което съм убеден, ще се случи. Няма логика да дадеш 100+ милиона за стадион, на който да домакинства посредствен ЦСКА. Освен ако собствениците не са някакви мазохисти. Но не им личи да са такива, поне видимо.

Приемам нашите неблагополучия като тест за червената общност, дали тя е способна да стои зад отбора в тези наистина тежки за него времена.

Смятам, че трябва да гледаме по-ведро, защато с постоянен негативизъм и лоши енергии не оказваме благатворно влияние на отбора. Ясно е, че този ЦСКА е слаб, че повечето от наличните футболисти не стават за ЦСКА, ясно е, че собствениците се предовериха на някои лица около себе си, в резултат на което допуснаха грешки, но като постоянно повтаряме тези неща не постигаме нищо позитивно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 сеп 2025 12:18

Аз Не бих нападал собственика!

И аз съм го сочил с пръст и съм казвал, че всичко в клуба зависи от него.

Но да искаш оставка при положение, че налива толкова пари в стадион, бази, ДЮШ, това е някакси неморално.

Нека ред Нек или там другите опозиционери развият теорията каква точно мислят, че е целта на Папазки да инвестира в стадион, бази, школа! Как точно смята да си избие парите, ако не чрез клуба? Да не би да го дава под наем стадиона на следващото ръководство или базите? Не мога да ви разбера конспиративните теории нещо ........
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 сеп 2025 12:53

danko_sot написа:Аз Не бих нападал собственика!

И аз съм го сочил с пръст и съм казвал, че всичко в клуба зависи от него.

Но да искаш оставка при положение, че налива толкова пари в стадион, бази, ДЮШ, това е някакси неморално.

Нека ред Нек или там другите опозиционери развият теорията каква точно мислят, че е целта на Папазки да инвестира в стадион, бази, школа! Как точно смята да си избие парите, ако не чрез клуба? Да не би да го дава под наем стадиона на следващото ръководство или базите? Не мога да ви разбера конспиративните теории нещо ........

Може би колегата Red_neck има предвид, че от червената общност вече нищо не зависи, каквото реши собственикът, в случая Папазки, това става. Тук е прав, онези времена, когато ЦСКА до голяма степен имаше обществен характер, когато в клуба нещата се решаваха от ентусиасти, военни, треньори, футболисти, от обединената червена общност, отминаха. Сега единствено собственикът коли и беси и каквото той реши, това и става. Ето, например Ганчев реши да ликвидира старото дружество и чрез редица хватки да придобие емблемата. Преди него други собственици натрупаха огромни дългове.
И все пак Ганчев бе подкрепен от червената общност, без тази подкрепа щеше да е човекът - клуб. Но и Папазки е подкрепян от червената общност, засега. В бъдеще не знам, ако неудачите на ЦСКА продължават все по този ненормален за клуба начин.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 сеп 2025 14:01

Red_Neck написа:
ivo55 написа:По принцип уважавам правото на мнение на всеки. Но много моля да не повтаряте едно и също като едни дребни пернати, шарени на цвят.
Разбрахме, че стадионът ще е 50% собственост на Папазки ....

Аааааа, разбрал си значи, .... кога точно?
Защо година и кусур откровено лъга във форума, че стадиона бил на клуба?
М/у другото за пръв път те виждам да признаваш, че ЦСКА стадион и бази няма! Много ли беше трудно? Ама лошото е че и отбор няма и отдавна сме станали за подигравка.
Ще ни кажеш ли пак колко стотици милиони Шефът е инвестирал в клуба и защо трябва си мируваме? :))))

Като споменах шарените и дребни пернати, съвсем правилно ти отговаряш. Написах единствено, че отдавна разбрахме какво пишеш и няма смисъл да го правиш всеки ден по няколко пъти.
Дефакто нито предлагаш нещо, нито имаш каквато и да е алтернатива.
Просто си хейтиш. Защо го правиш, за кого жалиш, е отдавна и много досадно ясно.
По същество не виждам смисъл да ти отговоря, защото очевидно си в моно режим - ни приемаш, ни предаваш ... само повтаряш едно и също като развален грамофон.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2025 14:03

The_Miz написа:Ако наистина се опитваше да се придържаш към факти и логични мисли, нямаше да трябва постоянно да си “обясняваш” смяната на мненията.
.

Тръгнал си да ми даваш "наклон" на мен, но първо си погледни твоите мнения.
Хейт и нищо друго, съжалявам но си типичен "глорихънтър".
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Янис Зику » 23 сеп 2025 14:29

Само на мен ли Пенев, Илиев и Ицо Янев не ми се нравят като варианти? Продължаваме да избираме треньори не по критерий какво ни е нужно, а по популярност и успокояване на тълпата.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 23 сеп 2025 14:40

MASTER_COOL написа:
The_Miz написа:Ако наистина се опитваше да се придържаш към факти и логични мисли, нямаше да трябва постоянно да си “обясняваш” смяната на мненията.
.

Тръгнал си да ми даваш "наклон" на мен, но първо си погледни твоите мнения.
Хейт и нищо друго, съжалявам но си типичен "глорихънтър".

Значи не си обърнал достатъчно внимание. Аз бях един от малкото, които подкрепяха Ел Маестро докрай, защото за мен той беше много кадърен треньор. Доколкото си спомням, и ти го подкрепяше. Стипич няма да го коментирам, а за Томаш бях против от самото начало. И няколко пъти съм го заявявал. Но въпреки това казах, че ако спечели купата, заслужава да остане. А ти го подкрепяше до към края на сезона, когато се обърна срещу него, и сега пак го подкрепяш. Като се има предвид, че положението в клуба се влошава ежедневно и бяха гонени треньори, директори и футболисти, нормално е човек да се замисли дали всъщност собственикът е способен да управлява такъв клуб. А и да ме наричаш “глорихънтър”, при положение че не сме ставали шампиони от 17 години, е меко казано несериозно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 сеп 2025 15:12

Този спор се обезсмисля. Бъдещето ще реши дали Папазки могат да управляват добре ЦСКА. Засега констатираме много сериозни проблеми в различните формации, но предлагам да не се правят драми от това. Неприятно е, че отборът на ЦСКА не удовлетворява, но какво променяме като постоянно поставяме пад въпрос възможностите на собствениците? Година и половина - две не са чак толкова продължителен период да се правят крайни заключения. Още повече, че Папазки хвърлят щури пари за новия стадион, а и за двете бази.

Да, отборът е трагичен, но ако трябва да сме честни е добре да признаем, че от много години ЦСКА не е онова, което ни се иска, не само от 2024г.. Толкова години без титла, толкова години проблеми от всякакво естество! Безпаричие, дългове, отнети лицензи, фалит на дружество и т. н.. Да, имахме няколко участия в груповата фаза, но и няколко срамни представяния в Европа. Мисля, че можем да потърпим още 2-3 години, надявам се нещата да се оправят и по-скоро.

А само след няколко месеца, не дай Боже да не настане някой непредвиден момент, ще имаме и чистак нов, модерен стадион. Този стадион и модерната база ще задължавят новите ръководства на ЦСКА да преследват високи цели.

Върни се в “ЦСКА”