Повтаря се един и същи филм - слаб мач (игрово или като резултат) последван от махане на някой от клуба. Така хората се концентрират върху незначителните неща.
За мен страшно учудващо в последните няколко седмица с тези елементарни трикчета Златка успя да тушира напрежението около себе си. Не трябва да забравяме, че именно тя е причината за отвратителния старт на първенството и трябва да бъде разкарана.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
MASTER_COOL написа:Здравейте, армейци!
На първо място искам да изразя своята огромна благодарност към господин Гриша Ганчев и
Дани Ганчев, с които започнах моя път в клуба. Също така благодаря и на господин Валтер Папазки и всички, които в момента управляват ЦСКА, за доверието и съвместната ни работа през годините.
Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля. Днес съм длъжен да споделя една новина, която за мен е много важна – Днес се разделих с клуба .
Изказвам признателността си към цялото ръководство, към целия екип, с който работих през последните пет години – футболисти, треньори и спортно-технически щаб. За мен този период беше безценен. Аз съм човек, който винаги търси положителното и хубавото в живота и именно това ще запазя в сърцето си. Никога няма да кажа лоша дума за любимия отбор, защото съм възпитан от моето семейство да взимам най-доброто и да оставям негативното настрана.
Благодаря на всички за подкрепата и за времето, което споделихме заедно. ЦСКА винаги ще бъде част от мен – независимо дали съм вътре в клуба като човек, който работи и помага, или извън него. Подкрепата ми ще бъде вечна и винаги ще съм там, където е ЦСКА.
ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА ЕДИН ОТБОР … САМО ЦСКА!
Да, Сакалиев е бил, е и винаги ще бъде истински ЦСКА-р. Поредната жертва на некадърната изпълнителна директорка.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много съмнителна е тази раздяла.
Най-вероятно е забъркал някои скандал с Керкез, което означава - собственика е твърдо зад треньора.
Да видим до кога ?
Най-вероятно е забъркал някои скандал с Керкез, което означава - собственика е твърдо зад треньора.
Да видим до кога ?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Tony_CSKA написа:Повтаря се един и същи филм - слаб мач (игрово или като резултат) последван от махане на някой от клуба. Така хората се концентрират върху незначителните неща.
За мен страшно учудващо в последните няколко седмица с тези елементарни трикчета Златка успя да тушира напрежението около себе си. Не трябва да забравяме, че именно тя е причината за отвратителния старт на първенството и трябва да бъде разкарана.
По принцип да. Измиха си ръцете със Саката по повод забавените картотеки на някои играчи. Върнаха предния администратор, новите картотеки станаха бързо и ... това е резултата. Една малка подробност, без да съм в кухнята - да картотекираш французин не е като да картотекираш някой, който трябва да му се вади работна виза.
Ама честно казано да си се оправят, нямам желание да определям кой да работи в администрацията на клуба. Факт е обаче, че тя работи ужасно, а от една година шеф на същата е левскар. И все той не е виновен за нищо, а все така екипа му работи адски зле ... За първи път чувам за безотоговорен Изпълнителен директор. Това е иновация, ама е факт при нас. Чак сам си пусна декларация в своя подкрепа, чийто подтекст за публиката беше именно - "Армейци, .... е безотговорен човек. Както вчера, така и днес, а най-вече утре, същият е безотговорен ... и има нужда от вашата подкрепа. Напук, че сме предпоследни в класирането ...Разберете, това е най-безотговорния човечец ...".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
gihuelo написа:Керкез каза че "доносника" е объркал схемата и вместо 3-4-3 е казал 3-5-2 .
Сакалиев едва ли би объркал такива неща.
Честно да ти кажа, половината ни футболисти на терена май също не бяха много наясно с коя от двете схеми бродират :)))
Иначе за мен не е голяма беда съперник да ти знае схемата на игра преди мач. По-кофти е да "изтекат" разни тактически капани, ... ако Керкез изобщо е залагал такива, с изключение на пускането в игра на Брахими. Напълно изненадващ капан, в който самият Душан падна с двата крака :)))
Добре е да започваме да отмятаме извиненията на треньора ни до този момент:
- закъсняла селекция;
- бавно картотекиране;
- футболистите са сити;
- някой издава тактическа схема преди мач;
- изтича инфо от клуба и това пречи на селекцията;
.... мисля, че за нула време ще задмине ненадминатия СМ на тема извинения. :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
MASTER_COOL написа:Много съмнителна е тази раздяла.
Да видим до кога ?
Сакалиев след толкова време в клуба взе да забърква скандали?
Златка вън!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дааа ! Душан на този етап се оправдава "красиво"
С всеки ден ми става все по-антипатичен.
За мен, ако си истински МЪЖ и вярваш в СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ, не е необходимо да го правиш.
С всеки ден ми става все по-антипатичен.
За мен, ако си истински МЪЖ и вярваш в СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ, не е необходимо да го правиш.
ivo55 написа:Tony_CSKA написа:Повтаря се един и същи филм - слаб мач (игрово или като резултат) последван от махане на някой от клуба. Така хората се концентрират върху незначителните неща.
По принцип да. Измиха си ръцете със Саката по повод забавените картотеки на някои играчи. Върнаха предния администратор, новите картотеки станаха бързо и ... това е резултата. Една малка подробност, без да съм в кухнята - да картотекираш французин не е като да картотекираш някой, който трябва да му се вади работна виза.
Ама честно казано да си се оправят, нямам желание да определям кой да работи в администрацията на клуба. Факт е обаче, че тя работи ужасно, а от една година шеф на същата е левскар. И все той не е виновен за нищо, а все така екипа му работи адски зле ... За първи път чувам за безотоговорен Изпълнителен директор. Това е иновация, ама е факт при нас. Чак сам си пусна декларация в своя подкрепа, чийто подтекст за публиката беше именно - "Армейци, .... е безотговорен човек. Както вчера, така и днес, а най-вече утре, същият е безотговорен ... и има нужда от вашата подкрепа. Напук, че сме предпоследни в класирането ...Разберете, това е най-безотговорния човечец ...".
Именно. Само тоя цирей не е отговорен за случващото се, макар да е най-отгоре в пирамидата...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Първо Орманджиев, после Фичо, редица други, следва Здравков и сега Сакалиев.
Масова чистка, за която намекна и Златков на пресконференцията. Дори се би в гърдите как е съкратил 70% от персонала на БТК.
Дългия злодей :shock: :evil:
Масова чистка, за която намекна и Златков на пресконференцията. Дори се би в гърдите как е съкратил 70% от персонала на БТК.
Дългия злодей :shock: :evil:
И що решихме,че се маха (го махат)заради тези думи на Керкез?
Може просто да е друго а не ,че е предател!
Може просто да е друго а не ,че е предател!