Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 27 авг 2025 08:19

Едва ли Керкез визира Златков в думите си след мача с 1948.

Просто явно има неща и хора вътре в клуба, които се месят и не ги знаем.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 08:31

Не е Златков със сигурност. Аз имам предположение - Галин Иванов :x
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 авг 2025 09:02

Напоследък доста хора скочиха и срещу Томанов.

При назначаването на Бойко и на пресконференцията стана ясно, че скаутът има решаващата дума за селекцията и едва ли не е с повече правомощия от СД.

След няколко дни излезе инфо, макар и от ненадежден източник, че връщат основните правомощия на СД, не се сещам дали и за селекцията ставаше въпрос. Един вид, че Мето е понижен като функции под някаква форма. Той ми изглежда мълчалив и не такъв човек, който да пее, но....кой знае...

От друга страна в клуба работят адски много хора. Не е тайна, че администрацията е супер раздута.
Ние сме единствените, които имаме двама администратори. Не знам на Стойко какво му беше толкова трудно да се справи сам, но вероятно и заради проблема с картотеките...

Имаме май и доста хора в Пи Ар отдела и като връзки с обществеността, но всички те са под сянка някакси. Едва на един от последните мачове видях Миро Арабаджиев от Диема, когато даде някакъв плакет преди мач. Но е възможно и някои от тях да е певецът.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 09:07

Скоро ще се разбере.

Малко радост за Керкез. Додай е готов за Славия.
Дано смени схемата отново на 4-4-1-1
Трябва повече риск и да се тръгва смело в атака.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 авг 2025 09:35

С какво 4-4-1-1 е офанзивна, че даже по офанзивна схема?!! Това си е доста дефанзивна схема.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 09:54

ivo55 написа:С какво 4-4-1-1 е офанзивна, че даже по офанзивна схема?!! Това си е доста дефанзивна схема.

Всъщност си прав.

Имам в предвид :

---------------------------------Лапоухов-------------------------------------
---Пастор-----------Иванов---------------Делова--------------Санянг----
-----------------------------------------------------------------------------------
------------------------Ето'О---------------Жордао---------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
--------Брахими-----------------------------------------------Додай---------
------------------------------Питас----------------------------------------------
-------------------------------------------Годой---------------------------------

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2025 10:12

AgePeeBG написа:Искам само някой да ми обясни как играч, дето беше купен за 1,1 млн. (Исека), сега най-безпардонно е освободен БЕЗ-ПЛАТ-НО?!?!? Аз такова нещо не бях виждал досега, за последните 1-2 седмици се разделихме с играчи, за чието привличане дадохме сигурно около 5 милиона. На УЕФА какво ще обясняваме, не знам.

Аз ви казвам. В клуба има лица, които съвсем умишлено и нарочно целят фалита ни. Инсталирани са от някой, ПРЕДПОЛАГАМ, дето му е казал - "тия боклуци не са ми любимия отбор, отиваш там и ги унищожаваш отвътре". Аз се сещам само за един.

Това пишат в Блиц . Не знам дали е вярно.

Аарон Исека вероятно е най-скъпоплатеният ялов нападател не само в историята на ЦСКА, а и в българския футбол въобще. Добрата новина е, че „червените“ наскоро се разделиха с него благодарение на успешните преговори, водени от ръководството на клуба.

Освен, че не вкарваше (за целия си едногодишен престой отбеляза само един гол), белгиецът често беше контузен. Особено през последните месеци. По едно време Исека се прибра в родината си и настоял босовете на ЦСКА да плащат и лечението му, което се оказало скъпо.

Доста висока била и заплатата на Аарон – 25 000 евро на месец. Източници на БЛИЦ разкриха, че той е искал да получи минимум 12 заплати напред, за да разтрогне договора си с ЦСКА, който изтичаше чак на 30 юни 2027 година. Което прави 300 000 евро.

След дълги преговори, проточили се немалко дни, в крайна сметка двете страни си стиснали ръцете.

27-годишният Исека получава четири заплати занапред – за септември, октомври, ноември и декември (което общо е 100 000 евро), и си тръгва по живо, по здраво от Борисовата градина.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 авг 2025 10:19

MASTER_COOL написа:
ivo55 написа:С какво 4-4-1-1 е офанзивна, че даже по офанзивна схема?!! Това си е доста дефанзивна схема.

Всъщност си прав.

Имам в предвид :

---------------------------------Лапоухов-------------------------------------
---Пастор-----------Иванов---------------Делова--------------Санянг----
------------------------Ето'О---------------Жордао---------------------------
--------Брахими-----------------------------------------------Додай---------
------------------------------Питас----------------------------------------------
-------------------------------------------Годой---------------------------------

Че къде без Санянг.

Обаче имаш малък проблем, него все едно го няма, защото той няма вярно отиграване, особено в защита. И голям проблем, в смисъл, че в последния мач се видя, че просто останалите ни играчи като го видят да прави елементарна грешка още в първите 2 минути, просто спират да подават на ляво. И почваме да играем странна вариация на футбол, само в дясната половина на терена.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 10:22

Ми няма никой друг :lol:
Имат още 2 дни да вземат ляв бек !

Ако бяхме ние скаути, първите двама които щяхме да привлечем това лято са - десен бек и ляв бек !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 авг 2025 10:35

Категорично.
Къща и футболен отбор се градят откъм основите.
Справка - Мъри Стоилов, ако някой оспорва експертизата на нашия скаутски екип.

Върни се в “ЦСКА”