Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Хахаха. Това беше добро :twisted: ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
danko_sot написа:Дисциплина!
Характер!
Себераздаване!
Всичко почва от там!!!
Това са думите, които описват перфектно Златков, за когото твърдиш, че 10 месеца са му малко, нали? Ама Бойко Величков го почна още преди да е почнал да работи...
Данко, сигурен съм, че много му се иска, но се притеснява да не изглежда като твой имитатор. :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
danko_sot написа:Не го отхвърлям. Жив и здрав да е. Ще получи своя шанс, включително и от мен. ;)
Казвам как ЦСКА може да се върне там, където му е мястото според мен.
Дисциплина!
Характер!
Себераздаване!
Всичко почва от там!!!
И от футболисти, треньори, директори, служители!
Точно заради всички тия неща, които изброи и това, че за ЦСКА трябва да дадеш 1100% от себе си - аз от оня ден намеквам, че Керкез трябва да си тръгне и мястото му да се заеме от Любослав Пенев. Да, човекът действа с много твърда ръка, но явно точно това им е нужно на тия примадони в отбора. Спомням си много добре как като дойде Лотар Матеус в националния отбор, всичките до един играчи го оте*аха, щото при него било много трудно и ги бил карал да тренира до откат (май такава беше историята - може и да греша). Ми ако искаш да си на върха, трябва да се трудиш и потта буквално да се лее от тебе, не става само да си го бараш.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Любо Пенев отдавна е загубил дисциплината. За справка вижте престоя му в Локо ПД.
Изпускал е цели тренировки.
Този човек си има много сериозни проблеми. Знам и от какъв характер са...
Оттам и треньорската му кариера е в тотален упадък. Не случайно е безработен в момента.
Ако има готов треньор да замени Керкез, то това е Сашо Тунчев. Не ми казвайте, че е мек.
За да си МЪЖ не означава непременно да ТРОПАШ по масата !
Оттам и треньорската му кариера е в тотален упадък. Не случайно е безработен в момента.
Ако има готов треньор да замени Керкез, то това е Сашо Тунчев. Не ми казвайте, че е мек.
MASTER_COOL написа:Любо Пенев отдавна е загубил дисциплината. За справка вижте престоя му в Локо ПД.
Мастър, пепел ти на устата!
1. За Любо силно се надявам да няма проблеми и да е добре.
2. Тунчев не го искам в ЦСКА преди да направим адекватна селекция, за да не го похабим и него. След като това се случи вече да заповяда, защото ми прави чудесно впечатление!
Сигурно звучат малко изтъркано и клиширано всички тези неща с дисциплината и себеотдадеността, както и изрази от сорта на " да играеш за фланелката" или " да си оставиш сърцето на терена" , но аз така ги виждам нещата. И ми хареса много, че и Керкез го каза това пред всички оня ден. Уцели ме в сърцето, както се казва с тия думи.
Ние сме армейски спортен клуб на Армията!!! Не го забравяйте това! Нашите корени са такива. Това ни е ДНК-то, пичове. Като дойдат новите първото нещо, което трябва да им се показва е Музеят с медалите и купите на ЦСКА!!!
Настръхнах оня ден като четох статията за Симолията. Как всички са били бедни пролетарии. Единият бил хамал, другия клисар, третия в семейство с четири деца и живеели в крайна бедност и т.н.
Идват в ЦСКА и играят, за да си оправят живота, да ги уважават и да оставят някаква следа след себе си, а не толкова за пари. Парите не са били такъв фактор тогава.
Ех, какви славни времена са били .... ..... .... ;)
Ние сме армейски спортен клуб на Армията!!! Не го забравяйте това! Нашите корени са такива. Това ни е ДНК-то, пичове. Като дойдат новите първото нещо, което трябва да им се показва е Музеят с медалите и купите на ЦСКА!!!
Настръхнах оня ден като четох статията за Симолията. Как всички са били бедни пролетарии. Единият бил хамал, другия клисар, третия в семейство с четири деца и живеели в крайна бедност и т.н.
Идват в ЦСКА и играят, за да си оправят живота, да ги уважават и да оставят някаква следа след себе си, а не толкова за пари. Парите не са били такъв фактор тогава.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Сигурно звучат малко изтъркано и клиширано всички тези неща с дисциплината и себеотдадеността, както и изрази от сорта на " да играеш за фланелката" или " да си оставиш сърцето на терена" , но аз така ги виждам нещата. И ми хареса много, че и Керкез го каза това пред всички оня ден. Уцели ме в сърцето, както се казва с тия думи.
Не звучат изобщо изтъркано, напротив. Обясни ми къде ги виждаш тези неща при Златков и как заключи, че отсъстват при Величков?
MASTER_COOL написа:Любо Пенев отдавна е загубил дисциплината. За справка вижте престоя му в Локо ПД.
Пак ще Ви пусна Бай Тодор, ако не се спрете :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако решението да бъде "отстранен" Чорбаджийски е на Величков - много силно начало :idea: