Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 16:44

Нали знаете какво се случва с треньори и ръководители, след като клубът ги подкрепи с подобни декларации?!

Винаги след това последва уволнение!!!

Не го ли знаете ? Това е Параграф 22, но е факт!!!

Насрал се е Златков! Наистина е мишкарско да пускаш сам подобни декларации, за да се защитиш.

Защо не излезе като мъж довечера или преди това и да каже: Защо напусна Нога??? Да отговори и на други въпроси, свързани с клуба и зададени и от фенове. Защо не назначи официално пресаташе, а не да комуникира с нас чрез декларации, показвайки колко се е насрал????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 авг 2025 16:46

Даже тази декларацийка от сайта на клуба, ръководен от Синята Златка, я намирам за доказателство, че се оправдават най-лошите ни съмнения - че този човек не е глупав, а работи целенасочено да съсипе ЦСКА отвътре.

Да пуснеш тази глупост 2 часа преди мача, която е ясен сигнал към агитката, че трябва да се страхуват и трябва да мълчат, е точно хвърляне на бензин в огъня, целящо точно обратната реакция - да се предизвикат максимално грозни сцени на стадиона.

Този действа доста опростено и логично в желанието си да съсипе всичко.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 авг 2025 16:50

ivo55 написа:Аз да ви дам една друга гледна точка.
Ако начело на ЦСКА бе човек, който обича клуба, а не обратното ... щеше ли да се опитва да създаде ситуация, при която да настройва феновете против собственика и обратното?!? Щеше ли да се опитва да създава ситуация "Или ме оставете на мира или ще накарам собственика да срути всичко..."
Абсолютен враг на клуба ни е тоя мизерен интригант.

Ако въпросното лице Златков е написал декларацията от името на собствениците без да знаят, те са длъжни да направят съответните изводи. Очевидно не са глупаци.

Надали Златков е толкова нагъл да манипулира мнението на собствениците като по този начин им се противопоставя.

На този етап за себе си приемам, че всичко е под контрол.

Ако провалите и слабата игра продължат още няколко кръга, а Златков продължава да заема сегашния си пост, това ще е лош сигнал за клуба ЦСКА.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 16:54

При негативен резултат, при слаба игра, при липса на желание от играчите и т.н. Няма как, ако съм на стадиона, някой да ми каже " Недей викай оставка или недей викай против Златков"!!!!!

Доколкото знам това е било в едни други времена преди 1989 г. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 17:01

Само да уточня Против съм примерно да се хвърлят предмети, да се търси физическа саморазправа и т.н., както преди време със СС, но всеки щом е дал пари за билет и е на стадиона е свободен да изразява личното си мнение било то с викове " Оставка" или "Браво" ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 авг 2025 17:23

MASTER_COOL написа:
ivo55 написа:Ха-ха-ха, викаш Фичо да е виновен още няколко години за всичко ха-ха-ха.
Братле, никой не може да контролира народа, това са закони. Особено пък сред заплахите.
Направо хвърли бензин в огъня тоя Златков, нареждайки на пресотдела да пусне тая декларацийка "от ръководството". Та нали той е ръководителя на това дружество :))))

Декларацията не е от него.
Преди малко се обадих на моя човек, който започна работа по школата.
"Каза ми : Папазки е бесен, внимавайте!"

Мастър, може ли малко пояснение от какво е бесен Папазки? Феновете ли направихме нещо нередно?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 авг 2025 17:44

Силно озадачен съм, ако декларацията идва от Папазки. С други думи той е готов да изостави всички фенове, клуба и инфраструктурните проекти, за да бъде солидарен с изпълнителния директор?

Дано работят рекламните пана след час и половина, за да се забележи частица от усърдната работа на най-важното нещо свързано с ЦСКА - Златков. Майната им на фенове, реноме на отбора, стадион, тренировъчна база, школа и история. Златков над всичко!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 авг 2025 17:51

Tony_CSKA написа:
MASTER_COOL написа:
ivo55 написа:Ха-ха-ха, викаш Фичо да е виновен още няколко години за всичко ха-ха-ха.
Братле, никой не може да контролира народа, това са закони. Особено пък сред заплахите.
Направо хвърли бензин в огъня тоя Златков, нареждайки на пресотдела да пусне тая декларацийка "от ръководството". Та нали той е ръководителя на това дружество :))))

Декларацията не е от него.
Преди малко се обадих на моя човек, който започна работа по школата.
"Каза ми : Папазки е бесен, внимавайте!"

Мастър, може ли малко пояснение от какво е бесен Папазки? Феновете ли направихме нещо нередно?

Бесен е, че "кадруваме" и му даваме наклон на ...
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 09 авг 2025 17:54

Не знам, мисля си ,че ще е много нагло и тъпо сам да си пускаш деклараций. По-възможно е да е имал разговор с собственика в който го е убедил колко е важно да бъде изразена подкрепата на ръководството, под предлога ,че е важно най-вече за Керкез и отбора

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 17:54

Къде го видяхте това, че Папазки заплашва, че ще спре строителството на стадиона, ако се опитваме да свалим Златков?

Два пъти го четох, но такъв намек не съзрях.

По принцип има една такава теория, че тя крушката си има и опашка. Първо беше Нога, после Златков и следващият на опашката кой е?????

Така че Папазки може да се притеснява по-скоро, че с едно евентуално махане на Златков ще се увеличи и натискът върху него.

Това обаче не е сериозно именно заради това, което прави и.парите които налива в клуба. Единственото, което ще ме накара на този етап да скоча срещу Папазки е ако видя, че ЦСКА играе на Тото. Ей тва вече няма да го простя. Моят клуб може и да е последен и да изпадне даже, но искам Честна игра.

А относно Златков мнението ми не се променя. Той си е с жълт картон и чакам да видя кой ще назначи за СД и дали може да направи чисто кадрово някаква нормална спортно-техническа структура в клуба.

Върни се в “ЦСКА”