Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sly » 09 авг 2025 10:55

MASTER_COOL написа:Аз съм ЗА назначението на Бойко Величков и ще се обоснова защо :
-Млад, амбициозен, възпитан и интелигентен мъж
-Определено разбира от футбол и е истинско удоволствие да му слушам анализите.
-Наш си е и ще приема тази работа присърце
-Честен като човек, ще работи за доброто на клуба срещу съответното възнаграждение. Т.е далавери няма да го интересуват.
-Не е конфликтен и не е манипулатор - съответно няма да плете интриги
- Енергичен, ще придаде нова енергия
- може да допринесе за по-добра и позитивна атмосфера в клуба, което е много важно
- с всички изброени от мен ще спечели и доверието на червената общност - първостепенен фактор за да си успешен в ЦСКА или Левски.

Защо съм против Стойчо Младенов :
- всички знаем какъв е характера на Стойчо, гарантирани конфликти
- с него ще има мигновен краткосрочен ефект, но за дълготраен изобщо не съм сигурен
- измина времето "тропване по масата" - вече трябват други качества
- не съм сигурен, че няма да участва в далавери и комисионни с цел личен интерес.
- възрастен вече, няма я нужната енергия.

С две ръце съм ЗА Бойко Величков

Много си прав, Бойко е човека. Освен че си е наш той разбира от футбол, и умее да комуникира с хората. Дано някой го вземе в предвид.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 авг 2025 11:51

Той беше спортен директор на Пирин и не направи нищо. От първото място отборът се срина и не успя да се класира в А група. За Диемата става като анализатор

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 авг 2025 12:33

Само да обърна внимание, че няма някой, който да е печелил войни като се е разбира добре с всички и е говорил приятни неща.
Съвсем други качества са нужни, освен ако няма да градим литературен клуб, а не футболен.
Не казвам, че Бойко Величков ги няма другите качества, ако ръководството изберат него, ще има моята фенска подкрепа под формата на някакъв кредит на доверие в началото. Но със сигурност титли и то срещу мърсотиите в бг футбола няма как а се печелят като се държиш "миличко" или си приказваш само постфактум що така било станало.
Резултати са нужни, а не приказки на Шехерезада.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 авг 2025 12:46

soilwork написа:Той беше спортен директор на Пирин и не направи нищо. От първото място отборът се срина и не успя да се класира в А група. За Диемата става като анализатор

Щом си казал ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 13:48

ivo55 написа:Само да обърна внимание, че няма някой, който да е печелил войни като се е разбира добре с всички и е говорил приятни неща.
Съвсем други качества са нужни, освен ако няма да градим литературен клуб, а не футболен.
Не казвам, че Бойко Величков ги няма другите качества, ако ръководството изберат него, ще има моята фенска подкрепа под формата на някакъв кредит на доверие в началото. Но със сигурност титли и то срещу мърсотиите в бг футбола няма как а се печелят като се държиш "миличко" или си приказваш само постфактум що така било станало.
Резултати са нужни, а не приказки на Шехерезада.

+ 1

Бойко е възпитан, общителен, интелигентен, предполагам и тактичен. Разбира от футбол, но това не е достатъчно.

Идеален е за бушон!!!

Може и той да е.

Но на нас ни трябва друг тип.

Но ако Папазки е решил да се прави на Бащица и да ръководи клуба по примера на ГГ, Цеката и т.н. ние какво можем да направим????????

Златков и той при този вариант е някаква марионетка, която изпълнява нарежданията отгоре.

Естествено, че ще си сложиш някакъв добър, интелигентен, мил и тактичен човек, който ще слуша шефовете отгоре, а няма да им се репчи и бойкотира.

Те си знаят, но с тая политика пак ще духаме супата накрая.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 авг 2025 13:55

"Тихите води са най-дълбоки" :)

Не съм много сигурен, че Бойко е "мекушав"

Вторият ми фаворит е Пламен Марков ! Изключителен професионалист !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 14:52

Пламен Марков е безспорен и доказан авторитет.

И все пак на последното си назначение, когато още бе по-активен, аз имам спомен, че той бе назначен от ГГ май като президент или изпълнителен директор и това всъщност бе най-безличното му представяне на ръководен пост.

Реално и той бе използван като параван и си тръгна много безславно без да е направил нищо.

Сега вече гони и възраст. Не знам дали ще има воля и енергия за тази работа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 09 авг 2025 14:54

С риск да наречете Папазки бащица по-добре е той да избере Спортния Директор, иначе лаика ще си докара някой, послушко който в последствие ,ще му се чувства задължен и няма да каже една дума срещу него. Това си е част от съвремените модели за управление двамата директори да си бъдат коректив а не дружки. Да се самоконтролират взаимно.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2025 15:10

Може и да си прав, въпреки че тогава се обезсмисля функцията на ИД. По-добре просто да сложат някой финансов директор, както бе Баждеков навремето.

Ок, да кажем, че Стилян Петров би могъл да се справи, въпреки идиотската препоръка за Купър.

Ивайло Петков не е лош вариант, но той се чувства комфортно в Арда.

Дори и Херо да го поканят, кво като е левскар ;)

Илия Груев- Но той си е вечния пом.треньор в Германия....

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 авг 2025 15:39

Ха-ха-ха
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”