Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Tony_CSKA » 07 авг 2025 10:56

danko_sot написа:
MASTER_COOL написа:Велизар Димитров или Бойко Величков искам аз :idea: 8-)
Време е за свежа армейска кръв.

Истината е, че ни липсват отчайващо хора с характер и сред ръководството и сред футболистите.

Тези двамата са ми едни от любимците, но те няма как да се справят в тази ситуация. Много малко хора могат да се справят.

Стойчо е един от тях, Херо също ( пепел ми на устата).
Любо не си го представям като СД.

Томанов и Марков пасват на концепцията с леко ограничени функции спрямо селекцията, а Стойчо- не. Той ще иска цялата власт.

Всичко опира накрая пак до характер, топки, мъжество, лидерство!!!

Иначе няма как да стане. Това е Пътят и истината!

Концепцията с ограничените функции е на Златков. Допадат ли ти резултатите ни при следване на тази концепция?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 авг 2025 11:22

То е ясно, че не ми харесват.

Не знам, феновете уж са търпеливи, ама то се трае, трае до едно ниво и после...

Сега ако паднем с ЧМ пак кво??? 100 процента ще има някви ексцесии. Бих посъветвал органите на реда, ако четат по форуми и т.н. да подсилят полицейското присъствие на мача.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 11:30

Много трудно ще се преглътне нов позорен сезон. Нервите на феновете са опънати до краен предел.
Един съвет от мен:
Да се изиграе този сезон при затворени врати, за да се предотвратят ексцесии.
От една страна ще се предпазим от глоби, а от друга няма да ядосваме шефа.
Докато не се построи стадиона, трябва да си мълчим като бити п........и
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 авг 2025 12:22

Освен спортен директор да търсят и треньор щото след мача с Черно море Керкез си заминава

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 07 авг 2025 12:42

Сега последно, вярно ли е, че говедото Златьо бил назначен с подривна мисия, понеже Домуса се уплашил от вашите пари :) Иначе Морето си ги биете по навик, той Илиянчо няма да спъва синчето.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2025 12:56

Aronaks написа:Сега последно, вярно ли е, че говедото Златьо бил назначен с подривна мисия, понеже Домуса се уплашил от вашите пари :) Иначе Морето си ги биете по навик, той Илиянчо няма да спъва синчето.

Разсмя ме ! :lol:
По-скоро познавача е Манолов. И тази година без Европа ! Честит стадион :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2025 13:00

. "Дай на народа хляб и зрелища"

През цялата история на човечеството този принцип е общовалиден и силно оръжие за всички властимащи да могат да контролират масата!

Точно сега има някои неща, които са по-важни от конкретните трансфери! :idea:

Моят апел и призив към всички фенове на ЦСКА, включая и журналисти и блогъри, щото те имат по-голяма трибуна и чуваемост, е да не се отклоняваме от най-важните процеси за дългосрочното бъдеще на ФК ЦСКА най-вече, отклонявайки си вниманието от трансфери и други медийни трикове на ръководството.

Вие тук, които критикувахте Златков, а и всички останали.......... ???¿¿¿ 8-)

Ние като най-голямата фенска общност, заедно с Левски в България, дължат ни някои отговори. Най-вече Златков, да не се измъква и да замита всичко под масата.

И най-важният въпрос е кой ще бъде следващият СД??? Ще има ли той реалните и полагащите се спрямо поста му правомощия или ще има декоративни функции като Нога????

Да излязат на следващата пресконференция при представяне на новия СД и един път завинаги да кажат какви ще са функциите на СД, кой за какво ще отговаря в клуба и какви правомощия ще има!!!! И също защо няма назначено официално пресаташе на ЦСКА, което да дава информация и връзка на феновете с клуба???

. "Дай на народа хляб и зрелища"

Не се връзвайте, един нов футболист или няколко дори колкото и да са добри няма как да променят положението в ЦСКА, ако няма промени вътре в структурата на клуба и ясен ред и дисциплина при управлението на спортно-техническите процеси!!!

Апелирам всички да разпространявате този пост навсякъде сред всички социални средства и медии, за да може да го видят възможно по-голям брой червени фенове!!!!

Време е ЦСКА да оправи къщичката си и отвътре и да тръгне НАПРЕД!!!

. САМО ЦСКА!!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2025 14:01

Аз докато не видя кой ще е новият СД и докато ония Дългият не излезе да каже кво става в тоя клуб и кой за кво ще отговаря въобще няма да им се връзвам на номерата!!!

Ама ме е яд, че има толкова наивни наши фенове, които иначе много приказват- тва трябва, онова трябва и т

И в един момент идва един футболист за много пари в момент, в който ние нямаме СД и реално никой извън клуба няма представа кой го е поискал, и веднага всичко се замита и... почва да се игнорира и забравя.......

То затова сме и на тва дередже!!!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 авг 2025 14:04

Данко,
Ние и с Нога сме били без Спортен Директор ;)
Не ти ли е ясно, че ЗлаткOFF е "Все и Вся" и той управлява всички процеси, включително и спортно-техническите.
Нога му e бил необходим само за пред камерите. роля - Послушко и половина.

Много си прав - Този Хаос е брутален и трябва да бъде овладян.
Трябва да се знае всеки за какво отговаря.
Без силен и присъстващ СД с тежка ръка и принципи - няма да стане.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 авг 2025 14:58

ivo55 написа:
mistreated написа:Аз минавам само да попитам - Стойчо Стоилов ли е виновен за състоянието на отбора? Или може би Ганчеви?

Основно те - 10 години внимателно и систематично въведоха провинциалния лузърски манталитет в ЦСКА.

Много е трудно да рестартираш държания от тях в будна кома клуб, след цяло десетилетие без титла, в който влачеха хора неиграли футбол от година, тежко контузени, изобщо случайни некадърници. С под 2-3 % успеваемост.

Като на всеки един се обещаваше, че клубът ще го продаде при първа оферта, и че всъщност победи, титли, купи за ЦСКА вече не са цел.

Та да, точно те изградиха тази гнила порочна структура.

Грешката на новите собственици е, че мислеха, че с много пари могат да надградят над този гнилоч.

Шефът на Олимпиакос много ясно показа как се прави. Няма нужда да се измисля отново топлата вода.

След повече от 10 трансфера и 3 трансферни периода я ми обясни "новите шефове" с какво са по-добри от "старите"? Има ли поне един играч в момента, който може да бъде трансфериран за повече пари, отколкото е купен? Къде сме в класирането? Колко пъти се класирахме за Европа? Колко победи имаме над Левски и Лудогорец? За какъв лузърски манталитет ми говориш, като ние отстъпвахме само на Разград във футболно отношение. Сега дори не сме за осмицата! След 10 години пак ще повтаряш, че Стоилов и Ганчев са виновни за несъстоятелността на управниците ни. Абсолютна некадърност цари в момента във всеки един аспект в клуба ни. Случайните некадърници Али Соу, Жорди Кайседо, Брадли Мазику, Тиаго Родригеш, Каранга и т.н. са с 3 класи над тези, за които в момента се хвърлят милиони. Да, имаше и немалко издънки. Но поне не сме се чудили как да започнем мач, защото нямаме нито едно крило и опорен халф!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”