Ето го интервюто на Платек.
https://topsport.bg/botev-plovdiv/plate ... ovdiv.html
Оказва се, че той е архитект на всичко позитивно в спортно- технически план за Ботев. Той сам споделя, че той определя стила на игра на отбора, футболистите, треньорите и т.н. Въобще не смятам, че Душан Керкез е някакъв извънземен треньор, макар да е качествен специалист.
Струва си да се поучим. Спортният директор е най-важният човек за спортно-техническото развитие. При нас това е Фичо, като функциите му се размиват с тези на Орманджиев и дори Александров. Това е недопустимо! Докато не се поправят тези неща в организационната и управленска структура на отбора и не се намери правилния човек за тази длъжност, без никой друг да му се бърка, не съм оптимист за развитието на тима ни.
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Оценки след сезона. Като меродавни са оценките на хората дали около 50 милиона през последните години като спонсорство, подготвили още 55 милиона до момента във фонда и още около 100 милиона за довършване на стадиона и новата ДЮШ. Разбира се, ако ги изгоним, можем да поемем ние нещата.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Кои са тези "спонсори", които са дали 50 милиона?! И какво общо има това с трансферите, които са провал засега?! Всъщност този сезон имаше доста промени - вместо да ходим в чужбина на подготовка( не е задължително да е Австрия) и да си премерим силите с по-качествени отбори! Ние останахме у нас и играхме контроли с отбори, които са доста под нивото на ЦСКА като клуб! До морето вече пътуваме с автобус, вместо със самолет! Явно е, че се правят "спестявания" от бюджета! И ако се правят такива, тогава се правят икономии и в селекцията! Но не се правят икономии за заплатите на новопристигналите, та май ръководителите ни не са наясно какво се опитват да направят!
ПП Що се отнася до треньора, ако загуби и от Славия, може да си търси нов отбор! :)
ПП Що се отнася до треньора, ако загуби и от Славия, може да си търси нов отбор! :)
Последна промяна от CSKA 78 на 10 авг 2024 16:48, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
По-интересно ще ми е да говоря на някое дърво.
ivo55 написа:Оценки след сезона. Като меродавни са оценките на хората дали около 50 милиона през последните години като спонсорство, подготвили още 55 милиона до момента във фонда и още около 100 милиона за довършване на стадиона и новата ДЮШ. Разбира се, ако ги изгоним, можем да поемем ние нещата.
Иво, доста пъти съм казвал, че за спортно-техническата част говоря, като инфраструктура, като бранд и организационно аз нямам никакви претенции към клуба.
Говорим си за спортно- техническата част. Трудно някой ще ме убеди, че не можеше да се справим доста по-добре и навреме с трансферите. Да, рано е за крайни оценки и коментари, но...... Реално ние абдикирахме от борбата за титлата още преди сезона да е започнал. Това е мое мнение, разбира се.
Всичко след трето място в края на сезона и неуспех за купата ще е провал според мен и трябва да падат глави. Ясно е, че първата ще е на Фичо, но и Орманджиев е спорна фигура и не съм много сигурен, че мястото му е там, където е.
Последна промяна от danko_sot на 10 авг 2024 21:56, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:ivo55 написа:Оценки след сезона. Като меродавни са оценките на хората дали около 50 милиона през последните години като спонсорство, подготвили още 55 милиона до момента във фонда и още около 100 милиона за довършване на стадиона и новата ДЮШ. Разбира се, ако ги изгоним, можем да поемем ние нещата.
Иво, доста пъти съм казвал, че за спортно-техническата част говоря, като инфраструктура, като бранд и организационно аз нямам никакви претенции към клуба.
Говорим си за спортно- техническата част. Трудно някой ще ме убеди, че не можеше да се справим доста по-добре и навреме с трансферите. Да, рано е за крайни оценки и коментари, но...... Реално ние абдикирахме от борбата за титлата още преди сезона да е започнал. Това е мое мнение, разбира се.
Всичко след трето място в края на сезона и неуспех за купата ще е провал според мен и трябва да падат глави. Ясно е, че първата ще е на Фичо, но и Орманджиев е спорна фигура и не съм много сигурен, че мястото му е там, където е.
За всичко си прав, особено за това, че за този сезон титалата не е реална цел.
Ясно е на всички, че ЦСКА има куп слаби футболисти с договор, като всички до един отказвате да си ги развалят, а предният собственик се е погрижил месеци преди да избяга, да им ги удължи и да вдигне и заплатите. По една или друга причина. В момента трябват около 10 милиона лева за нови играчи, а тези които трябва да си отидат искат едва ли не и те толкова. Ще отнеме 1,5 - 2,5 години.
Ако някой има реални възможности да помага или да го направи по-добре, доколкото знам е добре дошъл. Собствениците на ЦСКА в момента не им е самоцел да имат 100 %. Неслучайно Христо Стоичков, който е човека, отговорен за тяхното идване, има близо 13% само заради името си. По принцип пазарната цена на акциите на търговско дружество, което поглъща стотици милиони, а има минимални приходи на тоя фон, е точно 0 лева. Но в случая не се търси печалба.
Последна промяна от ivo55 на 10 авг 2024 22:23, променено общо 1 път.
ivo55 написа: Като меродавни са оценките на хората дали около 50 милиона през последните години като спонсорство...
Наистина ли?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
ivo55 написа:.....
Ясно е на всички, че ЦСКА има куп слаби футболисти с договор, като всички до един отказвате да си ги развалят, а предният собственик се е погрижил месеци преди да избяга, да им ги удължи и да вдигне и заплатите.
Теб верно май те е гонело Бочето :))))
Понеже явно си вътре в нещата, кажи ни КОЙ последните месеци, преди да "избяга" Микренеца, подписваше договори от името на ЦСКА?
.... и кои са въпросните футболисти?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Това е така, обаче финалните решения за трансферите все още ги вземаха Ганьо и Куция. И за няколко футболисти са настояли да се подновят договорите, защото интересът към тях бил много сериозен. Веднага след което въпросните играчи почват да играят мега странно, а и не само те, ЦСКА почва да ниже изненадващи (явно не и за Ганьо) загуби. Това е тъжната ситуация, доколкото аз знам.
Не знам какви договори са били подписвали "новите" покрай старите, но знам че сме много зле в момента! Всички БГ отбори се представят не лошо, даже добре в ЕКТ, а ние "лапаме" мухите! ЦСКА 2 и ЦСКА 3 са катастрофален провал!
Та спортно-технически в момента се нареждаме до отбори...като Хебър!
И за това са виновни "новите"! Те не са осигурили нужните футболисти за никой от отборите, нито като количество, камо ли като качество!
Ако продължим по същия начин до зимата, ще се борим...за оцеляване!
Та спортно-технически в момента се нареждаме до отбори...като Хебър!
И за това са виновни "новите"! Те не са осигурили нужните футболисти за никой от отборите, нито като количество, камо ли като качество!
Ако продължим по същия начин до зимата, ще се борим...за оцеляване!