BRF написа:peliforewer написа:Дойде време разделно за ЦСКА,доста хора го чакаха този мач с Монтана за да изпълзят от дупките си.Като начало искам да кажа че вчерашния мач беше студен душ и за мен,не съм очаквал че може футболисти на ЦСКА да играят толкова безотговорно,няма да правя разбор на играчите,те не го заслужават,вина сигурно има и Стойчо Младенов че не ги е мотивирал.Но трябва и да се съобразим с това че тези футболисти с много малки изключения са свободни агенти и качествата им са спорни.Добро впечатление ми направи декларацията на фенклуба на ЦСКА ,точна и премерена,без простотии характерни за един друг фенклуб.Сега най–доброто за ЦСКА е да запазим спокойствие,това ни е отбора,това ни е треньора,в тази джунгла в която се е превърнал българския футбол Стойчо е точния човек,защото който и друг да дойде ще бъде смачкан от олигарсите които командват парада.За това в този кофти момент за всички нас нека застанем зад отбора и безрезервно го подкрепим,продължавам да вярвам че този отбор има бъдеще,рубикона е в неделя в Стара Загора.Тези синкави журналисти,които днес по всички медии заляха с помия Стойчо и отбора ще отмина с презрение,каквото и да пишете,както и да наричате треньора на ЦСКА,той се казва СТОЙЧО МЛАДЕНОВ,легенда в българския футбол,един от най-титулованите български треньори.....Послеслов..Предварително заявявам че на посредствените индивиди които вместо да си гледат отборите по цели денонощия се занимават с ЦСКА няма да отговарям.
Много точно мнение според мен!Единствено не съм съгласен,че мача с Берое е Рубикон за нас!Мач като мач и да загубим няма да е фатално!
Мачът в Стара Загора се явява като мача с Левски след Зимбру,ако бяхме паднали тръгвахме надолу,ние бихме и нещата се развиха добре.Сега допуснем ли втора поредна загуба в отбора ще има голямо напрежение,сините журналисти ще скочат срещу ЦСКА да ги довършат,защото идва мач и с Левски,а при евентуална победа или поне равен над стабилния отбор на Берое ще поемем глътка въздух преди срещите с Ботев Пд и Литекс.