Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Червени Воини » 01 май 2014 22:39

1982 написа:И ти си кръгла нула като цесекар, ама ...

ЦСКА-ар?!? :mrgreen: И той не знае от кой отбор е!?! :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Стойчо Младенов: Вече вярвам в магията на числото 100

Мнениеот Red Warrior » 02 май 2014 16:40

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път повдига духа на „червените“ фенове с думите си. В своя личен уебсайт stoycho-mladenov.com той сподели мислите си относно 100-годишния юбилей на Левски и връзката на числото 100 с ЦСКА.

Гонг публикува без съкращения думите на Младенов:

„Около числото 100 винаги има особена аура. Вероятно не съм се замислял сериозно върху това. Така беше доскоро.

Миналото лято слушах всеки ден как всички, свързани с „Левски“ повтаряха и повтаряха „Сто, сто, сто...“ И втората дума в устата им беше злорадстването срещу ЦСКА. Мечтаеха именно в сезона на стотния им юбилей да го няма вечния съперник. Чувствах се зле. Без „Левски“ ЦСКА не може. Така е и обратното. Но тогава числото 100 не ме интересуваше. Исках, живях, борих се за едно едничко нещо – ЦСКА да съществува. Оттогава минаха точно девет месеца. В техния край разбрах истински каква е магията на числото. Спечелих стотната си победа в „А“ група именно срещу „Левски“ именно с ЦСКА. Фактът е неоспорим. Болката в „Левски“ е основно причинена от ЦСКА. Два пъти моят отбор им вкара три гола, включително на стотната ми победа. Нали заради три гола ме кръстиха Тройчо преди 12 години. Да, опитваха се да ме обиждат и чернят години наред, но Господ гледа. Затова сега съм горд Тройчо. И тук не е толкова важен един или два мача. За нашия 60-и юбилей съперникът направи всичко възможно да ни убие. Не на терена, там разликата беше 16 точки в полза на по-силния. Съперникът почти успя в мисията си. Искаше за своя стотен юбилей да ни няма на картата. Не успя, защото ЦСКА беше там със своите 100 по 100 по 100 „червени“ рицари на трибуните, които не позволиха чуждата омраза да ни прати в бездната. ЦСКА беше там със своите сърцати футболисти, които заслужават най-малко 100 пъти да им се каже „браво!“

Вече вярвам в магията на числото 100. И благодаря на всички наши истински фенове, че бяха с нас в най-тежката година. Няма да забравя плаката от първото вечно дерби през сезона, който най-точно олицетворява всичко: „От огъня на вашата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!“ Благодарение на нашите фенове ЦСКА ще го има не след 100, а след 1000 години.“

"Гонг"

Благодарим ти 100йчо! От Подуяне прибързаха с обявяването на нашата гибел и сега Господ им го връща. На теб дължим възможно най-доброто класиране, което беше възможно за ЦСКА в най-тежката година от историята на клубът. 8-)
Последна промяна от Red Warrior на 02 май 2014 16:50, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Вече вярвам в магията на числото 100

Мнениеот Red Warrior » 02 май 2014 16:52

Che Guevara написа:Браво стойчо голям си ко..ле.Кажи колко гола и колко победи имаш срещу Лудогорец.Ама бъди честен:)И нека оня клоун си го пише и този рекорд на сметката:)

Възхода на "националната кауза" съвпадна с най-тежките години в историята на ЦСКА. Ще ги видим когато ЦСКА се стабилизира какви орли са.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 02 май 2014 17:05

Red Warrior написа:Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път повдига духа на „червените“ фенове с думите си. В своя личен уебсайт stoycho-mladenov.com той сподели мислите си относно 100-годишния юбилей на Левски и връзката на числото 100 с ЦСКА.

Гонг публикува без съкращения думите на Младенов:

„Около числото 100 винаги има особена аура. Вероятно не съм се замислял сериозно върху това. Така беше доскоро.

Миналото лято слушах всеки ден как всички, свързани с „Левски“ повтаряха и повтаряха „Сто, сто, сто...“ И втората дума в устата им беше злорадстването срещу ЦСКА. Мечтаеха именно в сезона на стотния им юбилей да го няма вечния съперник. Чувствах се зле. Без „Левски“ ЦСКА не може. Така е и обратното. Но тогава числото 100 не ме интересуваше. Исках, живях, борих се за едно едничко нещо – ЦСКА да съществува. Оттогава минаха точно девет месеца. В техния край разбрах истински каква е магията на числото. Спечелих стотната си победа в „А“ група именно срещу „Левски“ именно с ЦСКА. Фактът е неоспорим. Болката в „Левски“ е основно причинена от ЦСКА. Два пъти моят отбор им вкара три гола, включително на стотната ми победа. Нали заради три гола ме кръстиха Тройчо преди 12 години. Да, опитваха се да ме обиждат и чернят години наред, но Господ гледа. Затова сега съм горд Тройчо. И тук не е толкова важен един или два мача. За нашия 60-и юбилей съперникът направи всичко възможно да ни убие. Не на терена, там разликата беше 16 точки в полза на по-силния. Съперникът почти успя в мисията си. Искаше за своя стотен юбилей да ни няма на картата. Не успя, защото ЦСКА беше там със своите 100 по 100 по 100 „червени“ рицари на трибуните, които не позволиха чуждата омраза да ни прати в бездната. ЦСКА беше там със своите сърцати футболисти, които заслужават най-малко 100 пъти да им се каже „браво!“

Вече вярвам в магията на числото 100. И благодаря на всички наши истински фенове, че бяха с нас в най-тежката година. Няма да забравя плаката от първото вечно дерби през сезона, който най-точно олицетворява всичко: „От огъня на вашата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!“ Благодарение на нашите фенове ЦСКА ще го има не след 100, а след 1000 години.“

"Гонг"

Благодарим ти 100йчо! От Подуяне прибързаха с обявяването на нашата гибел и сега Господ им го връща. На теб дължим възможно най-доброто класиране, което беше възможно за ЦСКА в най-тежката година от историята на клубът. 8-)

Искам да поздравя милионите червени рицари по трибуните и славния Милиончо(който явно вчера е прекалил с празнуването и манифестирането) с тази прекрасна песен [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TLRrI019Qq8[/youtube] Намирам я за поразително подходяща.
[offtopic]П.П. Не знам дали в световната история съществува друг треньор, който да е говорил повече за друг(и) отбор(и) от колкото за своя :roll:[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 02 май 2014 17:21

Стойчо да е малко по спокоен,защото червените никога няма да бъдат същите като в червените години колкото и да се пеняви.А между другото и другите комунисти и те.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 май 2014 19:25

Явно 100йчо им е бръкнал яко през ануса чак до ларинкса . Голяма болка , голям сърбеж , голяма синя злоба !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2014 19:19

Old_death написа:Явно 100йчо им е бръкнал яко през ануса чак до ларинкса . Голяма болка , голям сърбеж , голяма синя злоба !

Всичките нещастия в Левски са причинени от ЦСКА, ако ни бяха били поне един път щяха да спасят сезона, но уви не стана :idea:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 май 2014 19:21

Teo написа:
Old_death написа:Явно 100йчо им е бръкнал яко през ануса чак до ларинкса . Голяма болка , голям сърбеж , голяма синя злоба !

Всичките нещастия в Левски са причинени от ЦСКА, ако ни бяха били поне един път щяха да спасят сезона, но уви не стана :idea:

Корена на болката им е , че ако не бяхме ние , те щяха да са тотален хегемон по титли в България . Това е в основата на цялата им омраза .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2014 19:22

Old_death написа:
Teo написа:

Корена на болката им е , че ако не бяхме ние , те щяха да са тотален хегемон по титли в България . Това е в основата на цялата им омраза .

+1948

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 03 май 2014 20:29

Все пак имат повече втори места от колкото шампионски титли. :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”