IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот Joni_ » 20 окт 2012 19:57

mistreated написа:Аз от това, което видях на повторенията след мача, мога да кажа, че ни отмениха абсолютно редовен втори гол на Нюанджи. Никаква засада на Сержиньо, ако не се лъжа.

Да, в Спортал го има показано много добре, няма никаква засада !

Честита победа Армейци !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 20 окт 2012 19:58

Joni_ написа:
mistreated написа:Аз от това, което видях на повторенията след мача, мога да кажа, че ни отмениха абсолютно редовен втори гол на Нюанджи. Никаква засада на Сержиньо, ако не се лъжа.

Честита победа Армейци !

А при контра атаката Пелето как се превива като убит без да е докоснат! :evil:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 20:00

vpnikolov написа:
Joni_ написа:

Честита победа Армейци !

А при контра атаката Пелето как се превива като убит без да е докоснат! :evil:

само много заблуден фен на футбола може да каже че Левски се отърваха само с 1 гол, изпуснахме една дузина положение и чисто отменен гол :geek:

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 окт 2012 20:00

Joni_ написа:

Честита победа Армейци !

точно и аз това видях по ТВ-то пък наркоманизираните коментатори Ивайло Ангелов и Ибришимов твърдяха че няма никаква засада общо взето бяха тотално неадекватни през целия мач,жалко че получават заплати от нашите данъци
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 20 окт 2012 20:02

ето и моя коментар за преди и след мача.
БФС ги бута ,а накрая ЦСКА им го набута :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 20:02

1912chaflio написа:ето и моя коментар за преди и след мача.
БФС ги бута ,а накрая ЦСКА им го набута :)

много точно казано :P ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 20:03

Възможно е, камерите са винаги по диагонал и лъжат! Ще погледна и аз да видя, ама това не променя нищо! ;)

Е, засада е, вижда се. :)
Последна промяна от dreben23 на 20 окт 2012 20:14, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 окт 2012 20:11

Много сладка победа.По сладка и от тая на Герена.Гаджев игра,а Планини не бе допуснат!Въпреки цялото продажно БФС,заедно със всичките си комисии,въпреки продажните и корумпирани съдии,въпреки престъпника,който единствен не видя нарушението в атака на Дембеле,въпреки мръсните номера,успяхме да спукаме синия балон :) От това по голям кеф няма.Сега поне форумът ни ще си почине един ден от атаките на сините клоунинги ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 окт 2012 20:14

Въпреки че наща селекцийка е трагична с играчи като Присо,Т.Янчев,Саша мога да похваля отбора за начина по който игра днес.
Мисля че ЦСКА заслужаваше победата и дори левскарите трябва да са много благодарни на тоталния неадекватник Присо
който сам пропиля два 100%-ви гола, освен това абсолютно чист втори гол на Нюаджи отменен а въпросния има няма
10 мача в професионалния футбол тотално надиграваше защитата на Левски. Много слабо игра и Анисе за ЦСКА и въпреки това
отбора заслужи напълно победата. От Левски не знам какви са им амбициите (уж шампиони да стават) но с такива смешни
защитници просто ще бъдат пометени от крейзитата. Толкова смешни футболисти в защита каквито имат в Левски
последните 2 години никога не са се събирали : Иво Иванов/Везалов,Диамутен,Милиев,Р.Ели,Старокин,Мулдер !!!
Сержиньо Грийн който изгониха че бил слаб е класи над всичките гореизброени и то на който и да било пост в защитата.

Върни се в “ЦСКА”