Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нито крачка назад, АРМЕЙЦИ!!
ИМА ДИЕРЕКТИВА,САМО ЛЕВСКИ
Жоржиньо написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Gil-galad написа:Ех много забавни станали говедатаЗащо не бяхте толкова забавни срещу Литекс, Лудогорец, Локо София и Черноморец? Може би защото бяхте в на кучето....(не че сте мръднали от там де)...
влез им в полужение. аз наистина непомня кога е била последната им радост. без титла от години, без треньор, играчи които загубиха повече мачове отколкото спечелиха, с шанс да не играят в европа. това е умрял отбор. единствения им светъл лъч за следващата полувин година беше победата днес. нека не им разваляме този кеф
Страхотен български браво![]()
Пълни неграмотници.Научете се на български и после ще коментирате мача.Очаквах го този рев.Съдията бил виновен.Вие никога няма да бъдете мъже.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
нямаше да коментирам забележката, но вие явно всички се захващате за правописните грешки вместо коментара. определено така сте повече мъже....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
cska_90 написа:Мач като мач-мина и замина!!!Майната им на ония отсреща-видяхте ги ква жалка хореография направиха за 7 бона!!![]()
![]()
![]()
НА трибуните просто ги смачкахме!! Така,че никакво отстъпление и всички на мача с Ботев!!Видяхте,че хората, които отговарят на шоуто си изпълниха задачата-сега от вас зависи да пълните стадиона секи мач и да си правим шоуто и да подкрепяме отбора!!!Айде Армейцииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!
[center]НИЕ БРАНИМ ЦСКА СОФИЯ!!!!![/center][center]ОЩЕ от дете запали моето сърце
винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА!!!!![/center]!
[vbox]7d65c507[/vbox]
Да напълним нашия дом другата седмица!!!НИТО КРАЧКА НАЗАД!!!!!
ти беше ли на мача?
кого сте смачкали? публиката на ЛЕВСКИ беше на стадиона въпреки жалкото представяне на отбора.
ако вие бяхте на пето место а ние първи,тогава вашия сектор "г" щеше да е празен.разбери че вие сте лесно управляеми и вместо срещу титан ви излъгаха да скачате срещу перуката.
ако беше друг съдия,двамата кечисти, галчев и бандаловски още първото полувреме щяха да са под душовете.
този мухльо николай йорданов ви спаси.
вие просто не можете да спирате топката,толкова сте жалки.
- blue avalanche
- Контакти:
cska_90 написа:Мач като мач-мина и замина!!!Майната им на ония отсреща-видяхте ги ква жалка хореография направиха за 7 бона!!![]()
![]()
![]()
НА трибуните просто ги смачкахме!! Така,че никакво отстъпление и всички на мача с Ботев!!Видяхте,че хората, които отговарят на шоуто си изпълниха задачата-сега от вас зависи да пълните стадиона секи мач и да си правим шоуто и да подкрепяме отбора!!!Айде Армейцииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!
[center]НИЕ БРАНИМ ЦСКА СОФИЯ!!!!![/center]
Нито крачка назад, АРМЕЙЦИ!!
Звучи почти като:
"Ни шагу назад!"
Приказ №227

Зад вас Москва ли е?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:нямаше да коментирам забележката, но вие явно всички се захващате за правописните грешки вместо коментара. определено така сте повече мъже....
вашите фенове също се хващат за правописа,това е чети по внимателно и ще разбереш кой е прав.
освен това съдията е ощетявал ЛЕВСКИ много повече в други мачове.сега стана подлога на трети отбор.....ТОВА Е МИНКЕ.
до следващото дерби ,което пак ще спечелим.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ.
Дузпа 1

Дузпа 2

Дузпа 2

Лично за мен и в двете ситуации няма дузпи.
При първата - ако има дърпане на Карачанаков- защо се хвърля напред- предполага се че ако е дръпнат рамото ще тръгне назад и ще загуби равновесие по съвсем друг начин, а не след "дърпане" рамото да му е най- далечната точка .
При втория- не съм сигурен , но честно казано аз не видях контакт между Мораеш и Илиев- ако имаше удар при тази скорост Мораеш щеше да загуби равновесие по съвсем друг начин - въобще не видях импулса от удара. Като човек ,който се е занимавал с бойни изкуства много години ви казвам че при удар има импулс особено при такава скорост каквато се движеха Мораеш и Илиев. Ако имаше контакт между крака на Илиев и този на Мораеш , то крака на последния щеше да си промени траекторията,а ясно се вижда че не си променя траекторията , дори отскача нагоре.
Между другото само аз ли видях тази ситуация при която при спряла игра Мораеш изрита топката към скамейката на Левски и удари някой ( мисля че беше В.Павлов) сега ми е интересно дали ще бъде наказан по видеозапис.
Иначе мача беше по-скоро слаб, като ЦСКА не заслужаваше да загуби, но днес късмета се усмихна на Левски.
При първата - ако има дърпане на Карачанаков- защо се хвърля напред- предполага се че ако е дръпнат рамото ще тръгне назад и ще загуби равновесие по съвсем друг начин, а не след "дърпане" рамото да му е най- далечната точка .
При втория- не съм сигурен , но честно казано аз не видях контакт между Мораеш и Илиев- ако имаше удар при тази скорост Мораеш щеше да загуби равновесие по съвсем друг начин - въобще не видях импулса от удара. Като човек ,който се е занимавал с бойни изкуства много години ви казвам че при удар има импулс особено при такава скорост каквато се движеха Мораеш и Илиев. Ако имаше контакт между крака на Илиев и този на Мораеш , то крака на последния щеше да си промени траекторията,а ясно се вижда че не си променя траекторията , дори отскача нагоре.
Между другото само аз ли видях тази ситуация при която при спряла игра Мораеш изрита топката към скамейката на Левски и удари някой ( мисля че беше В.Павлов) сега ми е интересно дали ще бъде наказан по видеозапис.
Иначе мача беше по-скоро слаб, като ЦСКА не заслужаваше да загуби, но днес късмета се усмихна на Левски.
honda написа:Лично за мен и в двете ситуации няма дузпи.
Май си гледал друг мач . Гледай повторенията при Мораеш как крака му отива настрани .а не продължава напред както е редно по принцип ако няма контакт . За мен 1000 процентова дузпа
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
бате това е бутане не дърпане. но аз предлагам на всички да оставим тези ситуации в миналото и да се съсредоточим на мача с враца.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!