Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Еми аз вече казах, че според мен до откриването на стадиона първият отбор няма смисъл да продължава да съществува по този мизерен начин. Да преустановят дейност, пък после на новия стадион почваме от нулата.
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Според 24 часа, португалеца се е сбогувал с отбора сутринта на Панчарево.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
От 22.05 до днес - направо ни се разказа играта ! Незнам каква сила е необходима да издържиш подобно нещо.
Държа се и ще отида отново на стадиона. По-добре да псувам там, отколкото да дразня вкъщи с лошо настроение.
Държа се и ще отида отново на стадиона. По-добре да псувам там, отколкото да дразня вкъщи с лошо настроение.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Поне има достойнство за разлика от една дълга глупост !
От Аренаспорт:
Нопраоо латино сериал. :lol: :lol:
Нопраоо латино сериал. :lol: :lol:
До редакцията на Arenasport достигна притеснителна информация за сериозно напрежение в спортно-техническото ръководство на ЦСКА, което може да обясни бързото напускане на спортния директор Пауло Нога.
Според запознати, още от първия ден на португалеца в клуба срещу него се е формирал вътрешен лагер, в който влизат ключови фигури от „българската линия“ в управлението – сред тях Галин Иванов, Ради Здравков, и целият скаутският екип, а по-късно към тях се включил и изпълнителният директор Радослав Златков.
Твърди се, че почти всяко предложение на Нога за нов футболист е било посрещано с „не става“, докато паралелно са лансирани други имена – често по-слаби, но с по-високи финансови изисквания. Това, според източниците, е довело до системно изолиране на спортния директор от реалните селекционни процеси.
Резултатът – Нога да изглежда като човек, който не върши работа, а натискът срещу него да ескалира до точката, в която решението за раздяла е било неизбежно.
В кулоарите на Борисовата градина вече се говори, че крайната цел на този вътрешен фронт е овакантеният пост да бъде поет от Стойчо Младенов, който да концентрира спортно-техническата власт в свои ръце.
Пак по наша информация, Младенов е бил в офисите на клуба през изминалия уикенд.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Според същите Морган е пристигнал в София в Събота и вчера е минавал прегледи !
Вчера е играл 90 минути за Лозана :lol:
Толкова за АренаСпорт
Толкова за АренаСпорт
Аренатъпспорт е новия парцал на Джуджака, като там работят верните му тутурутки Линдарева и Домусчиева. Те си водят тяхна си война със Стойчо Младенов откак той си позволи (щото има топки) на една среща лично с ниския микренски олигарх, с участието на шефовете на агитката, публично пред тях да му каже в лицето, че е лъжец, че го е излъгал за всичко и да даде конкретика, как, кога и за какво и да му каже, че за лъжец няма да работи.
Сега тази измислена и поръчкова статия има само една цел - да попречи всъщност на едно такова евентуално развитие, защото лъжеца от Микре ще полудее от яд. Всъщност нищо такова няма най-вероятно. Целта е поредни микренски интриги.
Сега тази измислена и поръчкова статия има само една цел - да попречи всъщност на едно такова евентуално развитие, защото лъжеца от Микре ще полудее от яд. Всъщност нищо такова няма най-вероятно. Целта е поредни микренски интриги.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKArforever написа:Не че нещо, но недоволстваме от закъсняла селекция и слаби футболисти, а уволняваме Нога, който има най-малко общо с тези неща? А Томанов (срещу който незнайно защо не съм чул и една дума) и женския полов орган Златков явно няма да носят отговорност, въпреки че основната такава е именно тяхна.
Ясно е, че всички се радват от тази новина в момента, но реално никой не знаеше какво точно прави Нога и според мен е вършил доста черна работа, която ние не забелязваме. Не казвам, че той е идеалния човек за тази позиция, най-вероятно не е, но прекратяването на договора на Купър и уволнението на Нога ми изглеждат като "мерки" за потушаване на напрежението и прах в очите, че видиш ли "зле сме, ама работим по въпроса", докато реалните проблеми си остават незасегнати. Пак казвам, че не го защитавам, няма как да знаем колко добре се е справял, но все си мисля, че не е той проблема.
А къде е проблемът според теб???
Не казвам, че не си прав, НО.......
Истината може и да е някъде по средата. Ще разберем, ако някой ден португалецът открехне малко вратата в някое интервю, но дотогава може и другите директори да ги няма.
За мен той сам си е виновен. Нито един път не излезе пред медиите като мъж и истински СД. На единствените му две пресконференции плямпаше глупости, а на представянето си като СД използва буквално Университетската си презентация. Просто бе попроменил някой слайд тук-там.
На мен няма да ми липсва, ама грам!!! Нещо повече, стана ми антипатичен с бездушието и мишкарското си поведение. На ЦСКА мъртви души не му трябват!!! Трябват живи, борбени, амбициозни, обичащи клуба и милеещи за него хора, гладни, жадни да се докажат и да успеят!!! Хора, които са готови и да страдат и да забравят и за семейството си дори в някои моменти, но да върнат ЦСКА там, където му е мястото.
Не знам, но всичко май Сочи към Стойчо Младенов. Иначе Петър Занев може и той да е вариант, но на него му липсва опитът и авторитетът на Младенов.
А относно Златков, ако той е избрал Нога, значи той е най-отговорен за моментната ситуация! Това си е голяма издънка от негова страна и при следваща такава смятам, че и неговата глава трябва да падне.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ivo55 написа:Аренатъпспорт е новия парцал на Джуджака, като там работят верните му тутурутки Линдарева и Домусчиева. Те си водят тяхна си война със Стойчо Младенов откак той си позволи (щото има топки) на една среща лично с ниския микренски олигарх, с участието на шефовете на агитката, публично пред тях да му каже в лицето, че е лъжец, че го е излъгал за всичко и да даде конкретика, как, кога и за какво и да му каже, че за лъжец няма да работи.
Не само Стойчо, а се злепоставя и целия скаутски отдел, че саботирали селекцията и направо са опитвали да източват клуба, предлагайки слаби футболисти с високи заплати.
MASTER_COOL написа:Според същите Морган е пристигнал в София в Събота и вчера е минавал прегледи !
Толкова за АренаСпорт
То и според Блиц още миналия петък щял да дойде :)
https://blitz.bg/sport/efbet-liga/prvo- ... 70882.html
Иначе си прав за АренаСпорт ! Чел съм ги веднъж откакто съществуват.