Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Не мисля, че Гришата някога отново ще се занимава с футбол !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
danko_sot написа:Тунчев няма да дойде в ЦСКА, не и преди да е завършил сезона. Засега ще си караме с Душан.
Пламен на колко години стана , бул ли е СД, има ли нужните контакти и глад за работа и то в клуб като ЦСКА, където всеки ден интензитета е голям?!?!?!
Иначе много интелигентен човек, дори за бивш футболист доста над средното. Но последното, което си спомням за него е, че ни класира на европейско, а това е преди 20 години.
Пламен Марков вече ви беше СД до преди 5 години . Интересно ,че не си знаеш историята на отбора :)
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
ivonotbad написа:djd написа:Дано да е Пламен Марков. Той поне си разбира от работата.
Не знам, но аз се питам дали не се подготвя връщането на предишният собственик на "бял кон"? Би трябвало да си спомняте, че преди няколко години Ганчев обяви оттегляне от ЦСКА. Точно тогава Пламен Марков даде някаква пресконференция, на която стана ясно, че той нищо не знае и дори не е говорил с Ганчев. Бяха общи фрази от рода "надяваме се да размисли и да остане", "без него ще ни е много трудно" и т.н. Логично се появи недоволство у феновете срещу Марков и Стоилов, че те не вършат нищо и само взимат заплати. След време Ганчев реши да остане, но махна Марков и Стоилов и дори се заговори, че голяма немска агенция ще влезе в ЦСКА и ще движи управлението и трансферите. Така че не бих се учудил ако Марков се върне след това да се появят и Стойчо Младенов, Любо Пенев и Стойчо Стоилов? Нима същото не става и в държавата? Да не влизам в политиканстване как сега ни управляват хора срещу които преди време беше скочил доста народ.
Съвсем логично едно завръщане на Ганчев и сие на фона на провала на сегашните би се приело като по-малкото зло! Само спекулирам, разбира се, защото нямам никаква вътрешна информация!
Не ми се вярва Гришата да се връща във футбола. Освен това сегашните собственици не за пръв път търсят бивши директори.
Преди да назначат Фичо и Орманджиев са се свързали с Александър Тодоров да го канят за ИД. Той обаче не можеше да изпълнява тази длъжност, понеже беше ИД на фалиралото дружество (изискването май беше 2 години, след като дружеството е било прекратено поради несъстоятелност). Така че и в случая с Пламен Марков според мен търсят експертиза. Ако става дума за Пламен Марков, понеже има и други.
Според мен Нога трябва да остане , но като шеф на школата и разбира се на по-малка заплата.
Лаптопа може да му е заместник.
Пламен Марков не е лош за ТД.
Лаптопа може да му е заместник.
Пламен Марков не е лош за ТД.
Изтървахме го тоя Платек.
Мисля, че на Пламен му мина времето вече за сериозните позиции. Сега сигурно се е отдал на внуците вече.
Кой да е новият СД?
В идеалният случай някой около 50-годишен с опит и много контакти във футбола, по възможност българин, да е много силна личност с ярко изразени лидерски качества, да е комуникативен и отворен като човек, да знае поне английски език, да разбира много от футбол ( това е много важно), може да е работил и като треньор преди, да е смел и да всява респект и уважение сред подчинените си.
Това е една част от CV-то на бъдещия ни СД.
Вие сте на ход :))))
Предлагайте.....
Между другото направих си един експеримент с Изкуственият интелект и той каза Петър Занев :)
Мисля, че на Пламен му мина времето вече за сериозните позиции. Сега сигурно се е отдал на внуците вече.
Кой да е новият СД?
В идеалният случай някой около 50-годишен с опит и много контакти във футбола, по възможност българин, да е много силна личност с ярко изразени лидерски качества, да е комуникативен и отворен като човек, да знае поне английски език, да разбира много от футбол ( това е много важно), може да е работил и като треньор преди, да е смел и да всява респект и уважение сред подчинените си.
Това е една част от CV-то на бъдещия ни СД.
Вие сте на ход :))))
Предлагайте.....
Между другото направих си един експеримент с Изкуственият интелект и той каза Петър Занев :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Между другото направих си един експеримент с Изкуственият интелект и той каза Петър Занев :)
Затова не го използвам това животно :lol:
Кадруване ли и днес? Как върви? :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Официалния сайт е като спрял. Няма информация нито за седмична програма, нито за билети за следващия мач.
Мъка най-страшна
Мъка най-страшна
Главата на Нога щяла да пада. Сега търсили нов СД, българин. Според мен е грешка. Не уволнението на Нога, а това, че те търсят българин. Според мен няма кадърни нашенци за такава позиция. Не бих искал Бербатов да се замесва, щото освен да си оцапа ръцете и после главата му да отиде на дръвника, друго няма да стане. Контакти - да, но не и чак такива, които да подхождат на един СД.
Не, има логика. !
Ако се търси бързо човек, който да замести Нога. Петър е в клуба от 2-3 месеца вече, познава отборът и съблекалнята. Би трябвало да има лидерски качества, щом ни беше капитан . Беше в чужбина и сигурно поназнайва някои чужди езици.
Мисля, че беше за кратко СД в Пирин. Не го знам колко разбира от футбол и каква му е експертизата, но поне да ги строява в съблекалнята сигурно ще може. Понякога се налага и по-грубо да се действа, това е мъжки спорт и след някоя такава срамна загуба като срещу Локо не е лошо да има някой който да пусне сешоара или да бие някой шут по по някоя калевра. Даже е задължително.... И това много липсва в нашия отбор в последните 2-3 години ....
Другият вариант е Мето Томанов .... А за скаут някой друг, който той си прецени...
Ако се търси бързо човек, който да замести Нога. Петър е в клуба от 2-3 месеца вече, познава отборът и съблекалнята. Би трябвало да има лидерски качества, щом ни беше капитан . Беше в чужбина и сигурно поназнайва някои чужди езици.
Мисля, че беше за кратко СД в Пирин. Не го знам колко разбира от футбол и каква му е експертизата, но поне да ги строява в съблекалнята сигурно ще може. Понякога се налага и по-грубо да се действа, това е мъжки спорт и след някоя такава срамна загуба като срещу Локо не е лошо да има някой който да пусне сешоара или да бие някой шут по по някоя калевра. Даже е задължително.... И това много липсва в нашия отбор в последните 2-3 години ....
Другият вариант е Мето Томанов .... А за скаут някой друг, който той си прецени...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]