danko_sot написа:Има спад на доверие и кредит към Златков и Нога, а дори и Томанов мога да включа в това число и при мен.
Аз очаквах много- много повече от тях. Особено пък от страна на Нога, аз очаквах той да е game changer за ЦСКА. А дефакто ние какво виждаме? Един срамежлив и дори изглеждащ страхлив човек, на който приносът му за 6 месеца спрямо първия отбор изглежда нулев.
Относно Златков неговата работа е по-невидима за нас според мен. Тя е свързана с финанси, спонсорски договори, оформяне на договори, преговори с футболисти и т.н.
Предполага се, че той си избира екипа и делегира позиции и власт в управленската структура на клуба. Казвал съм го и преди: От него се искаше само едно- да намери качествен СД и силно и работещо скаутско звено и щеше да си подсвирква по цял ден.
И при Томанов ситуацията не е никак розова. Когато дойде при нас, всички се радвахме супер много и си мислехме, че за него ще е като детска игра да намира добри и даже не толкова скъпо футболисти за ЦСКА. Сега се говори, че искаме да вземем набелязания от Левски бразилец. Нали уж Мето Томанов имал големи позиции на бразилския пазар, а накрая опряхме да цакаме Левски за харесан от техните скаути играч?! :idea:
Бай Марин е прав за това, че това ръководство, както и старото, не комуникират с червената общност. В началото се опитаха само и после спряха. Как в ЦСКА няма да има човек, който да отговаря за връзки с обществеността? Дефакто всичко се случва зад кулисите и ние на сляпо трябва да гадаем кой какво е направил, кой къде сгрешил, кой кого е избрал за някакъв пост, кой прави селекцията и т.н.
Имайте предвид, че едно махане в самото начало на сезона на двете най-ключови фигури в един отбор, каквито са СД и ИД означават тотален рестарт на отбора на всички нива почти.
Треньорът, ако махнеш, рестартираш само първия отбор, а при тея двамата всичко- от ДЮШ до инфраструктурните проекти.
Кое от работата на Златков не е видимо?
Финанси - не сме разтрогнали с нито един ненужен, продължаваме да им плащаме заплатите, дори и половин заплата по договора на Купър, Иеска или Локило (само примери, не са единствени) не е успял да спести.
Спонсорски договори - кажи един спонсорски договор, който е уредил. Клубът се спонсорира само от един човек и евала на тоя човек.
Оформяне на договори - Договорите на Делова и Ето'о тръгна да ги "оформя" преди 2 седмици, без успех. Добре, че тази му некадърност ни отърва от Кареасо и Линдсет поне. Кръгла нула и тук.
Преговори с футболисти - като гледаш с каква скорост идват нови според теб как му се получават там? Като пример давам Пастор - Ради Здравков каза, че го искаме от 6 месеца. Отборът му изпаднал и ние вместо да го имаме още на 01.07, вместо това още не сме го картотекирали. Говорим за футболист, който му личи, че би дошъл при нас и пеша.
Бай Марин въобще не е прав, че липсва комуникацията, липсват резултатите. Могат да наемат колкото искат сладкодумници и да отразяват всичко, което се случва, но резултатите са красноречиви и те са важните. Между другото не е ли именно Златков виновник да нямаме и адекватен отдел за комуникация с привържениците? Или преди да направи 1 година не е минало достатъчно време да направи и това?
Откъде накъде махайки Златков инфраструктурните проекти се рестартират? Тоя ли лее бетон на "Армията"? Доколкото зная строежът на стадиона си започна още преди неговото идване. Доколкото зная инфраструктурните проекти са в ресора на Мишо Александров.
Благодаря на Орманджиев, че беше мъж да слезе на пистата, когато феновете нахлуха на терена, както и че представи ясно кой с какво ще се занимава в клуба и какви са идеите за развитието му. Идеи, които Златков яхна и нескопосано се опитва да осъществи, май даже и не опитва. Също му благодаря, че като го махнаха не писна за секунда срещу ЦСКА и когото и да било.
Кажи ми един положителен резултат от работата на Златков, моля.
Моето предложение е бай Марин да си го вземе у дома след като толкова много му харесва.
Относно Златков още очаквам да се посочи един резултат от работата му, който е толкова