Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 15:36

Вместо да си "оправя" новата изгора, тоя палячо става за тотален резил !

Изобщо не съм фен /меко казано /на главният мениджър , но е с класи над Фичкото !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 юни 2025 15:55

MASTER_COOL написа:Вместо да си "оправя" новата изгора, тоя палячо става за тотален резил !

Изобщо не съм фен /меко казано /на главният мениджър , но е с класи над Фичкото !

Коя е новата изгора ?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 16:14

Някъде ми се мерна в Фейса - снимка на влюбените гълъбчета
Някакво блонди :lol:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 20 юни 2025 16:46

Братиньо, да се занимаваш с жените и децата на хората, които те дразнят, е дъното. Не го прави ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 20 юни 2025 16:50

В последните години в ЦСКА бяхме свикнали всички, че директорите и главният скаут са фиксирани и независимо кой какви тъпотии прави накрая просто го отнася поредният треньор и всички чакат новият, за да поеме той вината за поредните им нови грешки. И разбирам, че на Филипов му е трудно да възприеме, че сега се уволнява след не едно, а поредица от грешни решения. При Ганчев ако си негов човек и не си предал лично него можеш да си седиш на позицийката един цял живот, да си прибираш паричките и да си клатиш краката цял ден. Стабилно работно място, както се казва.

От друга страна, обаче, при Фичо миналата година по това време поне някой говореше. Така де- "работим по въпроса, нови футболисти другата седмица" и другата седмица пак така. Всмисъл, не че това е нещо позитивно, но някак си се успокоява човек- ето, всеки момент ще стане, най-късно другата седмица... А сега нямаме дори обещание за "другата седмица" и никой не излиза да каже две думи и да ни излъже като хората :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 юни 2025 16:51

Фичката в началото на декларацията казва че ЦСКА се превръща в полицейски и фирмен отбор и т.н.

В края е написал :

"За да разсея всякакви съмнения, ще ви кажа, че аз бях уволнен от обственика на клуба, когото аз уважавам, заради това, което прави за клуба, като стадион, база, финансиране и нямам абсолютно никакви претенции към него, искрено му пожелавам УСПЕХ с ЦСКА, както и на спортния директор Нога и на треньора Керкез, за който аз имам много добро мнение."

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 16:53

ivo55 написа:Братиньо, да се занимаваш с жените и децата на хората, които те дразнят, е дъното. Не го прави ;)

Просто го мернах. Изобщо не ме интересува. Но този прекали днес, дори с моето нечовешко търпение :twisted:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 юни 2025 16:55

gihuelo написа:Фичката в началото на декларацията казва че ЦСКА се превръща в полицейски и фирмен отбор и т.н.

В края е написал :

"За да разсея всякакви съмнения, ще ви кажа, че аз бях уволнен от обственика на клуба, когото аз уважавам, заради това, което прави за клуба, като стадион, база, финансиране и нямам абсолютно никакви претенции към него, искрено му пожелавам УСПЕХ с ЦСКА, както и на спортния директор Нога и на треньора Керкез, за който аз имам много добро мнение."

Човекът се чувства онеправдан! :lol: Сега остава и сърО да направи пресконференция, в която да обясни как е бил предаден от футболистите и от ръководството! И само заради тях не е могъл да изпълни кармата си да ни направи шампиони! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Gotzev.88
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Gotzev.88 » 28 юни 2025 15:54

Янис Зику написа:Тука имаше хора, които ме убеждаваха колко хубав източник били Тъпспорт. Доказани клякачи, днес пак са пуснали поредния писквил, който да създаде напрежение между нас и ръководството.

В Топспорт има чистка и някои от "нашите" вече не са там. А. Домусчиев на 9.06:

След близо 12 години в ТОПСПОРТ, моята история в първия български спортен сайт е към своя край! От днес има назначен нов главен редактор и мога да го споделя с вас.
-----
Ивайло Димитров и Марина Карачорова, си тръгват с мен. Както и Александър Линдарев.
------
Мога да пиша още, но ще спра тук. На 27 юни е последният ми работен ден. Отвратен съм от много неща в българската журналистика и медии. Занимавам се със спортна журналистика от 21-годишен. Сега съм на почти 40 и мислех да спра. Но няма да го направя!

Отдавам се на малко почивка. А от 1 юли, живот и здраве, аз, Иво, Сашо и Марина ще продължим в новия ни сайт. Скоро ще разберете името му. Започваме от нулата. Но никой не може да ни отнеме опита, желанието за работа и главите. Вярвам, че ще бъдете до нас, както винаги!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Янис Зику » 28 юни 2025 16:06

Интересно, това обяснява много неща. За Линдарев конкретно не мога да кажа лоша дума.

Върни се в “ЦСКА”