За да играят 4-ма българи, трябва да имаш 5-6 готови , защото ще има картони и контузии.
Ако нямаш толкова, които да са готови за титуляри и трябва да купиш поне 3-4 нови български футболисти
то 400 000 лева глоба е по-евтиния вариант, защото чичо Венци им иска по 300 000 на човек.
Аз съм почти сигурен че ЦСКА и Лудогорец , ще платят глобата.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
gihuelo написа:Аз съм почти сигурен че ЦСКА и Лудогорец , ще платят глобата.
На 99% съм сигурен, че Лудогорец няма да платят глобата и ще се опитат следващия сезон да видят как ще се развият с това изискване.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
gihuelo написа:Аз съм почти сигурен че ЦСКА и Лудогорец , ще платят глобата.
Ние и към момента имаме 3-4-ма интегрирани в състава българи, така че няма да е кой знае какъв проблем. При Лудогорец е доста по-сложно, но те да му мислят. Но иначе е вярно, че за целта ти трябват поне 5-6 подготвени играчи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
За целта ако не платиш глобата си трябват поне осем футболиста.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
След напускането на Шопов и най-вероятно назначаването на треньор чужденец е невъзможно да си представя, че няма да платим тези 400 000
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ivo55 написа:CSKA 78 написа:Тези са ясни отдавна! Аз не бих ги обвинявал, че искат големите заплати!
Гледат какво получават Питас, Купър, Исека, Локило и др, и те искат от същото! Скоро няма да се оправим с тези заплати! Дупе да му е яко на СД-то! Евентуалните нови попълнения също ще искат твърде завишени заплати!
Другарю, ловешкия дребен измамник няма да се върне. Стига си дуднял едно и също.
Наистина ли мислиш, че никой не е схванал посланията ти, че сега е по-зле отпреди. Дори и така да е, а то не е, предвид огромните инвестиции в базите и нов стадион, какво щеше да ни топли извода, че сега е по-зле и от времената на ганчевия позор?!?
Горски, не се излагай с твоите мнения! В момента имаме огромен проблем със заплатите и това е факт! Трябва да се сложи таван на заплатите! Иначе всичко ще излезе извън контрол!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Има слухове за Любо Пенев. Честно казано според мен би се справил по-добре от някой случаен португалец или испанец. Въпросът е да му се има пълно доверие и да няма караници, както беше едно време.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ще разберем съвсем скоро. Но ако е Любо Пенев означава, че Паоло Нога е безгласна буква.
The_Miz написа:Има слухове за Любо Пенев. .....
Чудесно, ... така си гарантираме още един българин титуляр всеки мач :))))))))
Е, .... за цял полусезон в Б група на Николас не му се събраха и 90 минути общо, но поне е нападател от сой, дет се вика. :)))
Така на всяко крило ще имаме по един "младши" :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Сега прочетох статията на Блитц, според която :
Преди седмица Любо е бил в офисите и е представил своята програма и визия.
Преди седмица Любо е бил в офисите и е представил своята програма и визия.