Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

The_Miz
Контакти:

Re: Бараж за Лигата на конференциите/ Арда - ЦСКА/ 31.05/18:30ч

Мнениеот The_Miz » 01 юни 2025 00:24

MASTER_COOL написа:Време е за мъже. Разбирайте ме както искате. Не ни трябват никакви Бентовци, Са Пинтовци. Трябва ни г-н Младенов , макар и да е бил предател е МЪЖ !

Тука съм съгласен с теб. Не ми пука дали е схемаджия или взима комисионни, сега пари има. Да идва, да му дадат да направи селекция, и гарантирано ще се борим за трофеи.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2025 00:26

По-добре така!
Иначе щеше да ни се падне някой малтийски или финландски тим и да станем за смях.
Томаш дори не си подаде оставката та се наложи Златков да го уволнява.
От тук нататък отговорни ще са Златков и Нога . Да видим и те какво ще надробят.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 00:35

Проблем ще е само селекцията ! Никой от набелязаните няма да дойде, но може и да е за добро. Дано наистина има план B и план C.
Много е романтичен варианта с Нога спортен директор. Трябва ни Стойчо Младенов на тази позиция, който познава от А до Я скапаният ни футбол и Любо Пенев за треньор.
Време за мъже !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2025 00:49

The_Miz написа:
MASTER_COOL написа:Време е за мъже. Разбирайте ме както искате. Не ни трябват никакви Бентовци, Са Пинтовци. Трябва ни г-н Младенов , макар и да е бил предател е МЪЖ !

Тука съм съгласен с теб. Не ми пука дали е схемаджия или взима комисионни, сега пари има. Да идва, да му дадат да направи селекция, и гарантирано ще се борим за трофеи.
Ти да не си мислиш, че собственика е балък, който ще хвърля пари като вестници вечно? :lol: И принципно хората, които са забогатели, нямат навика да оставят някой да ги краде безнаказано.
Ясно е, че човека иска да успее и е склонен да инвестира чудовищни средства за стандартите в БГ, но не го мислете за балък. Да не стане накрая като с Божков едно време. Лео Лима, а у и накрая от многото даване в един момент, довиждане и кой от къде е.
Когато някой си дава парите, най-нормалното нещо е да го подкрепяш и да си му благодарен, а не да подритваш торбата и да свиркаш "спокойно, той има много" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 01 юни 2025 00:53

Задължително трябва да се разбере този покемон Томаш дали ще вземе компенсация за уволнението си !!

Ако , да, означава, че всичките клиширани тъпотии, които самият той разправяше в продължение на 9 месеца “Ние сме ЦСКА , аз знам какво е ЦСКА …. Бла бла “ , не ги е вярвал.

Ако е взел компенсация , завинаги трябва да му се затвори вратата за нашият клуб !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 00:57

Martinez1948 написа:Задължително трябва да се разбере този покемон Томаш дали ще вземе компенсация за уволнението си !!

Ако , да, означава, че всичките клиширани тъпотии, които самият той разправяше в продължение на 9 месеца “Ние сме ЦСКА , аз знам какво е ЦСКА …. Бла бла “ , не ги е вярвал.

Ако е взел компенсация , завинаги трябва да му се затвори вратата за нашият клуб !

Каква компенсация ?
Договора му изтече днес :idea:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2025 01:03

Thsmith написа:
The_Miz написа:

Ти да не си мислиш, че собственика е балък, който ще хвърля пари като вестници вечно? :lol: И принципно хората, които са забогатели, нямат навика да оставят някой да ги краде безнаказано.
Ясно е, че човека иска да успее и е склонен да инвестира чудовищни средства за стандартите в БГ, но не го мислете за балък. Да не стане накрая като с Божков едно време. Лео Лима, а у и накрая от многото даване в един момент, довиждане и кой от къде е.
Когато някой си дава парите, най-нормалното нещо е да го подкрепяш и да си му благодарен, а не да подритваш торбата и да свиркаш "спокойно, той има много" :lol:

При бягството Лео Лима беше изпратен на летището от сина на бат Стою :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 01:31

Thsmith написа:
The_Miz написа:

Ние на Папазки сме безкрайно благодарни. Стадиона е най-важен и дори само това да направи за нас, пак ще е ТОП собственик. Стадиона ще остане за поколения Армейци

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 01 юни 2025 01:50

Thsmith написа:
The_Miz написа:

Ясно е, че не е балък, и мен именно това ме притеснява, че ще продължава да дава пари без да има никаква възвръщаемост. Но поне Стойчо Младенов е доказан победител и би следвало да се изкарват и пари от едно негово назначение. Щото засега са дадени много пари, а резултатът даже не е нулев, а отрицателен направо.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 юни 2025 10:11

Колеги, искам да ви обърна внимание, че сме българи, и че живеем в България. Не Младенов или Пенев, ако ще Майка Тереза или сам Господ Бог да дойде, пак минимум 50% от нас ще хейтят тук.

Забравете варианта да се обединим около едно име и едно мнение.
Така че, не забравяйте да я карате по-спокойно. Нека си излагаме мненията, но бе з да минаваме в крайности.

Що касае бъдещия треньор, предвид че имаме португалец за Спортен Директор, мисля е 100% ясно, че новия треньор ще е чужденец. Не виждам смисъл изобщо да коментирате други варианти.

Нога ще има право на 1 опит, предвид че няма никакъв опит в мъжкия футбол и 1/2 година се спотайва и само ходи по лекции. Сега ще има шанс да докаже, че е използвал времето да се подготви за това лято и през цялото време е работел, но без публичност. Без значение дали е така или не, едва ли ще има право на втори шанс. Няма избор, освен сега да вземе решения, които към зимата да се отчетат като много правилни и успешни. Иначе за Нова година едва ли ще е на работа в ЦСКА.

По-интересен е казуса с говедото начело на ЦСКА. Аматьор, който няма никаква идея що е това футбола, пълен аматьор и лаик. Но апаратчик от корпоративните среди. Неговата задача сега е да се изпере за пореден път (макар че е от скоро в ЦСКА), като използва Томаш за сапунче. И междувременно да си подготвя почвата да ползва Пауло Нога за следващо сапунче, ако се наложи и резултатите не са добри. За целта отсега ще повтаря по коридорите и пред шефовете, че той удря спирачка на много неразумни искания на Пауло Нога и на скаутите - един вид защитава собствениците и парите им от гадните работници в ЦСКА. А той всъщност е служител на ЦСКА. Паралелно с това, когато си говори с Пауло Нога, му обяснява как е 101% зад него, без да му казва, че си е свалил и ципа ...

Шансове за успех - малки, но ги има. За целта Пауло Нога трябва да успее да намери добър треньор и класни футболисти, паралелно борейки се и с аматьора, който за всичко ще му пречи и ще го спъва с думи от типа на "ама...", "сигурен ли си ...", "дай да предложим половината и да видим какво ще ни отговорят ...", "дай да не бързаме, а...", "предлагам другата седмица да се срещнем пак и да го обсъдим отново ...", "съжалявам, но се наложи да остана още 2 дни, дай да си преместим срещата за по-другата седмица, а", "ами не знам, тия дни ще го обсъдя и със собственика", "е няма как, първо трябва да се договорим как да прекратим договора на ..., за да вземем негов заместник", "не, не, не са ли прекалено много, Пауло?...", "Дали да не пратим някой да изгледа първо няколко мача, а..." и т.н. и т.н. В резултат на което имам риск, подобно на предния прозорец, към края му да сме привлекли 1-2 играча и то не първите опции и тогава да получи нож в гърба пред шефовете.

А то през цялото време, не да помага, не да се е погрижил боклуците да бъдат разкарани без забавяне, не да се е погрижил да имаме напълно ясен бюджет за всяка позиция, което да развърже ръцете на спортния директор ..., а тихо да го саботира, защото просто няма никаква представа що е то футболен клуб и какви са спецификите на управление на клуб като ЦСКА. През цялото време мислейки само за ... собствения си корпоративен, лаишки и безполезен лефскарски гъз.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”