Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 25 май 2025 17:31

MASTER_COOL написа:Съгласен съм Данко за титлата на новия стадион. Но за да се постигне трябва селекция още от сега това лято, а доколкото разбирам освобождаваме целият селекционен отдел. Нещо ми намирисва на ХАОС, тотален ХАОС.

Ако е вярно, наистина не е много приятно. А и Томанов си е наша легенда.

Обаче ако Нога е тропнал по масата и е казал на Златков: " Тея не ги ща, аз съм СД. Избирай Аз или Те"

Златков го е избрал за СД, не за градинар или домакин. Аз лично бих дал шанс на Нога ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 25 май 2025 18:06

danko_sot написа:Този бараж ще го вземем!

Томаш ще иска все пак да спаси честта си и да си тръгне с победа.

Няма да започнем от нулата, но почти от нулата.

Грешката си е на инвеститора, а него няма как да го съдим при положение, че налива толкова здраво.

И за следващия сезон не можем да изискваме много от Нога и Златков. Отново ще е по-скоро преходен.

Чак от по-следващия, на нашия си стадион. И тогава вече ще се борим за титлата!!!

Дано да играем бараж с Арда , ако е с Черно Море на Тича , няма как да.го вземем баража .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 май 2025 18:13

Всички назначения или уволнения стават със знанието на Папазки.
Заплатите на Купър и Питас пак са с негово одобрение.
Така че той решава кой да работи в ЦСКА.
Може спокойно да уволни Златков и да сложи Томанов на негово място ако иска.
И приказките че не разбира от футбол са глупости.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 май 2025 18:21

Ако миналото лято можехме да си позволим някои грешки, то през това нямаме право на никакви. За мен от свършената работа през това лято ще зависят следващите два, три сезона.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 май 2025 19:02

gihuelo написа:Всички назначения или уволнения стават със знанието на Папазки.
Заплатите на Купър и Питас пак са с негово одобрение.
Така че той решава кой да работи в ЦСКА.
Може спокойно да уволни Златков и да сложи Томанов на негово място ако иска.
И приказките че не разбира от футбол са глупости.

Доверил се е на тези и това е. Трябва да им се даде време.

Ако Нога е казал, че Томанов трябва да си ходи, аз съм ок. Но Нога, ако иска да командва парада, много скоро трябва да излезе от черупката си и да излезе пред обществеността и да обясни на феновете какво се случва и какво ще се случва в ЦСКА. Иначе не е сериозно.... ;)

Ако пък Нога се окаже провал, то много сериозни облаци ще надвиснат над главата на Златков. И това ще се отрази на клуба много сериозно и ще загубим още време е структурирането на отбора.

Вероятно Златков ще получи още един шанс поне, но този вариант не мисля, че ще се случи.

Аз мисля, че Нога има капацитет и ще се справи, но трябва да му се даде цялата власт, за да видим какво може.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 май 2025 20:30

Много неприятни новини идват след като загубихме един мач, в който пак повтарям бяхме аутсайдери!

Да махнем скаутското звено, защото уж не си било свършило работата през зимата точно преди да стартира летният трансферен прозорец е пълна аматьорщина. Досега в клуба трябваше да са ясни всички наши трансферни цели за лятото, от вариант А до вариант три пъти Я. В случай, че скаутите не са се справили трябваше да бъдат махнати веднага след затварянето на зимния трансферен прозорец. А сега какво ще стане? Ще дойдат нови и ще се оправдават, че правят селекцията в движение (отново) или с това, че даден играч бил набелязан от предишните.

Отделно от това има абсурдни нагласи Томаш да бъде махнат дори и да спечели баража. На негово място да бъде доведен приятел на СД, чиято кариера върви само надолу и всеки следващ отбор му е по-слаб от предишния...

Ако ще работят ИД и СД по схемата на мазане на ските на треньор и скаутско звено ще е най-добре те да се разкарат, защото зимата се направи недостатъчна селекция и реакцията трябваше да е навременна вместо сега да се шушука на журналисти да пускат очернящи статии. Също така, ако се стигне до уволнения трябва да излязат и да кажат чие е решението, за да може въпросният човек да носи отговорност и също така кой го е подкрепил в това му решение.

Пак твърдя, че единствените промени през лятото трябва да касаят махане на настоящи футболисти и привличането на нови такива. Всичко останало ще ни вкара в един нов процес на започване от нулата и само фактът, че Папазки налива луди пари ще успее да покрие иначе отвратително слабите ходове на ИД и СД в случая.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 май 2025 21:15

Така нареченият омагьосан кръг се подготвя AGAIN ! :evil:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 май 2025 21:30

MASTER_COOL написа:Така нареченият омагьосан кръг се подготвя AGAIN ! :evil:

За да може някой да има още някой друг полусезон оправдания и да не поема отговорност...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 май 2025 21:31

Май ДА !
Оставка !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 май 2025 22:22

Папазки е собственик, от него са инвестициите. Златков е Изпълнителен директор, т.е. управител.
А футболният експерт на най-висока позиция в клуба е именно Спортният директор - Нога. Затова са го назначили - от него да тръгва всичко, което касае спортната част от дейността на клуба. Така че като иска да уволнява някого, да уволнява. Като иска да назначава, да назначава. Той носи отговорността за представянето и развитието на представителния отбор и надолу до детските отбори (отчитайки всичките проблеми, които се пораждат от липса на база за школата).
Треньорите носят отговорност пред него, но пред началниците над него, а и пред футболната общественост той е човекът, който трябва да обяснява. В тази връзка Ицата не знам защо след мача каза "питайте треньора", а не "питайте спортния директор".

Върни се в “ЦСКА”