Само да ви перифразирам Златков какво по-точно каза, а то беше, че независимо как е щял да приключи този мач в ЦСКА ще има големи промени.
Смея да твърдя, че бях на същото мнение преди мача.
Пичове, време е да погледнем реалността. Пети сме в първенството в най-добрия случай- ПЕТИ . Изгубихме купата и не играхме нищо на финала.
Остава ни един бараж, който ако го изгубим се очертава като един от най-слабите сезони в историята на ЦСКА. А и да го спечелим, пак ще е от най-слабите.
Така че трябва да се реже. И спортния директор трябва да тропне по масата с ръка, щото тия пиявици като Фаетон, Бютучи и Исека си оправиха живота и си напълниха гушите, а не са дали нищо на клуба. Абсолютно нищо. И някой трябва да им покаже, че така не става или да се махат всички наемници- мекотели.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Бютучи според мен заслужава още един шанс. Силно се надявам да направи пълноценна подготовка. Ако се опази от контузии - ще бъде полезен със сигурност.
Лудогорец защо е Хегемон ?!
Защото притежава поне 20 напълно равностойни класни футболисти.
Няма как да изгоним всички и хоп нови 20 ! Пълно безумие.
Лудогорец защо е Хегемон ?!
Защото притежава поне 20 напълно равностойни класни футболисти.
Няма как да изгоним всички и хоп нови 20 ! Пълно безумие.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз също мисля че Ботучи трябва да остане. Един от добрите попадения е. Това, че не игра заради контузия не е негова вината. Но в мачовете в които игра показа умения и класа. А и той не е толкова високо платен.
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Днес гърмят медиите, че Пауло Бенто ще е новия ни страши треньор и ще бъде обявен по-късно. Интересно ще е да видим треньор от световна класа в БГ първенството. Най-добрия чуждестранен треньор на ЦСКА за мен досега е вече покойния Енрико Катуци.
Vesko85 написа:Аз също мисля че Ботучи трябва да остане. Един от добрите попадения е. Това, че не игра заради контузия не е негова вината. Но в мачовете в които игра показа умения и класа. А и той не е толкова високо платен.
За какво да остава ? Трябва да сменяме зимния лагер заради него, защото искат да го бият в Турция.
Нормално е да е контузен , той подготовката я проведе в Димитровград с юношите.
Продължавам да виждам странно противоречие в мненията за сегашната ситуация. Сами казвате всички, че играчите ни не са на нужното ниво, но същевременно виновен бил треньорът...
Разберете, че нито един треньор в света не може да накара Марселино Педерасо да заиграе футбол.
Гледам, че Шопов бил сериозен виновник. Ами аз видях някои нелоши неща от него и продължавам да съм на мнение, че е добра опция за ширина в състава. Извади ни и много мачове, включително предишния с Берое и реално преди излизането си изведе Питас на чиста голова позиция. Не съм гледал дали е имало засада. Линдсет като влезе започна губене на първи топки, закъснели реакции и неточни пасове, ама той повече ви харесва...
Реално погледнато от настиящия ни състав имаме като програма минимум да разкараме поне 7 или 8 футболисти, конкретни имена ще назова след като мине и баража. Отново програма минимум е да вземем поне 5 или 6 нови през този трансферен прозорец.
Реално през сезона видях промени към положително:
1. От трагично физическо състояние до нотмално такова
2. От пълен хаос в защита до значително стабилна игра в тази фаза
3. От това да ни надиграва абсолютно всеки до това във всички мачове ние да контролираме събитията, включително вчера ние бяхме отборът, който водеше играта. Оправданията с 5, 10 или 28% раздаване от ония не са валидни, толкова им позволихме да играят. Загубихме от детска грешка.
4. Подобряване на играта в атака - първият полусезон само един футболист бележеше
5. Индивидуално израстване на доста футболисти
6. Изчистване на грешките при селекцията
И преди мача казах, че селекцията ни зимата беше закъсняла и недостатъчна. Това се видя и вчера. За сметка на това всички новодошли са основни и класни футболисти.
На Златков нервичките май не му издържаха и по всичко личи, че ще се вслуша в стоновете ви. Томаш му е последният бушон и ако си измие ръцете с него сега ще трябва задължително да се разкара от клуба заедно с ногата, крака, бенто и язовирО си.
Разберете, че нито един треньор в света не може да накара Марселино Педерасо да заиграе футбол.
Гледам, че Шопов бил сериозен виновник. Ами аз видях някои нелоши неща от него и продължавам да съм на мнение, че е добра опция за ширина в състава. Извади ни и много мачове, включително предишния с Берое и реално преди излизането си изведе Питас на чиста голова позиция. Не съм гледал дали е имало засада. Линдсет като влезе започна губене на първи топки, закъснели реакции и неточни пасове, ама той повече ви харесва...
Реално погледнато от настиящия ни състав имаме като програма минимум да разкараме поне 7 или 8 футболисти, конкретни имена ще назова след като мине и баража. Отново програма минимум е да вземем поне 5 или 6 нови през този трансферен прозорец.
3. От това да ни надиграва абсолютно всеки до това във всички мачове ние да контролираме събитията, включително вчера ние бяхме отборът, който водеше играта. Оправданията с 5, 10 или 28% раздаване от ония не са валидни, толкова им позволихме да играят. Загубихме от детска грешка.
4. Подобряване на играта в атака - първият полусезон само един футболист бележеше
И преди мача казах, че селекцията ни зимата беше закъсняла и недостатъчна. Това се видя и вчера. За сметка на това всички новодошли са основни и класни футболисти.
На Златков нервичките май не му издържаха и по всичко личи, че ще се вслуша в стоновете ви. Томаш му е последният бушон и ако си измие ръцете с него сега ще трябва задължително да се разкара от клуба заедно с ногата, крака, бенто и язовирО си.
MASTER_COOL написа:Футболисти, които категорично нямат място в ЦСКА :
- Иван Дюлгеров
- Вион
- Кордоба
- Купър
- Турицов
- Линдсет
- Шопов
- Исека
Ако на тяхно място привлечем поне 5 класни футболисти, имаме всички шансове да сме конкурент на Лудгороец през следващия сезон.
Мастър, изпуснал си човекът, който е най-много за гонене. Моля да го добавиш, знаеш за кого говоря. С този човек никога няма да имаме успех.
Аз също мисля, че може да му се даде още един шанс на Бютучи. Все пак вчера за първи път откакто е при нас го видях да се опита да премине играч ек на ек. Е не успя отново, този път реши да симулира фал. Не е свикнал явно. ;)
Само заради това, че е сравнително отскоро. Но пак казвам време е да тропне някой по масата. Малко ме съмнява, че Нога е такъв тип човек.
Тогава новият треньор трябва да държи много здраво съблекалнята, да е строг и авторитарен " тип Любо". Такъв им трябва на тия разглезени манекенчета. И договорите да са не за твърди заплати, а с клаузи- "при спечелване на купа", "при изиграване на определен брой мачове" и т.н. и да има глоби при съответно слаби резултати.
Така по тоя начин няма да стане. Аз да си вземам всеки месец по 50 бона и да играя когато ми е кеф и когато ми е ретроградния Меркурий или там квото е.
Само заради това, че е сравнително отскоро. Но пак казвам време е да тропне някой по масата. Малко ме съмнява, че Нога е такъв тип човек.
Тогава новият треньор трябва да държи много здраво съблекалнята, да е строг и авторитарен " тип Любо". Такъв им трябва на тия разглезени манекенчета. И договорите да са не за твърди заплати, а с клаузи- "при спечелване на купа", "при изиграване на определен брой мачове" и т.н. и да има глоби при съответно слаби резултати.
Така по тоя начин няма да стане. Аз да си вземам всеки месец по 50 бона и да играя когато ми е кеф и когато ми е ретроградния Меркурий или там квото е.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Tony_CSKA написа:Продължавам да виждам странно противоречие в мненията за сегашната ситуация. Сами казвате всички, че играчите ни не са на нужното ниво, но същевременно виновен бил треньорът...
Основната вина е на треньора, защото трябва да знае как да използва силните страни на играчите, дори те да не са много. Футболът, който Томаш има в главата си, е абсолютно неприложим в България, ако искаш да имаш постоянство и успехи, най-вече защото е много лесно разгадаем. Може да бъде успешен, ако имаш играчи като Меси, Иниеста, Шави и Педро, но не като имаш Илиев, Шопов, Линдсет и подобни. Затова най-малкото във финала подходът трябваше да е различен, а не все едно играем с Крумовград.
Че Томаш е проблема, ясно. Не искам да бъда разбран погрешно. Благодарни сме му, че ни пое в един много тежък момент и вероятно това никога няма да бъде забравено, отведе ни до 5-то място. Чудесно! Ама тук свършват позитивите. Както казаха и колегите над мен, футболът му е много лесно разгадаем и абсолютно неприложим в България. Ако нямаш правилните и читави играчи за тая негова футболна философия, работата я пиши бегал.
Та, той като не иска да си ходи и очевидно няма никакви наченки дори да помисля за подаване на оставка, тия отгоре какво зяпат?! Нали наеха големия СД с грандиозните връзки? Какъв е проблема още днес да му изстине креслото на Томаш, айде?!
Та, той като не иска да си ходи и очевидно няма никакви наченки дори да помисля за подаване на оставка, тия отгоре какво зяпат?! Нали наеха големия СД с грандиозните връзки? Какъв е проблема още днес да му изстине креслото на Томаш, айде?!