Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Нещо изпускам вече какво става с Бютучи? Жив ли е тоя човек? Без Локило и без него ще гледаме младши титуляр до края на сезона. Такава мъка не пожелавам даже и на Левски!
Gotzev.88 написа:Нещо изпускам вече какво става с Бютучи? Жив ли е тоя човек? Без Локило и без него ще гледаме младши титуляр до края на сезона. Такава мъка не пожелавам даже и на Левски!
Бютучи може би ще е готов за мача с Ботев. Така каза Томаш на една от предишните пресконференции.
Въпросът е, че в първия отбор има адски много работа и въпросителни за решаване.
Поне половината отбор е под въпрос за следващия сезон според мен.
Някои като Шопов, Кареасо и Линдсет са с изтичащи договори.
Други с огромно заплати, които не оправдават с играта си: Фаетон, Локило, Бютучи, Исека. Колебая се и за Купър, който играе прилично пролетта, но и той с чести травми, а заплатата му е космическа.
Има и някои младежи като Стойчев и Тасев, за които мисля е ясно, че едва ли ще останат при нас.
Да не забравяме и Томаш, който тамън да кажем "Да го махаме" и направи един-два добри мача и палачинката се пообръща.
За мен ако той спечели баража и финала за КБ няма как да бъде махнат просто.
Ако загуби и двете на 100 процента си тръгва.
Ако спечели само едното ще бъде дискусионно решение и 50/50.
Така че сеньор Нога има адски много работа да свърши това лято.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Най-вярна в тази таблица е първата колона - изиграни минути.
Вижда се че освен през сезона 21/22 където е титуляр, през всичките останали сезони има по 1300-1400 минути което прави по около 14-15 мача на сезон и то в първенства с по 40 кръга.
Олимпиакос бързо са го отпратили -25 минути за два мача.
На мен ми е интересно ако изпълни договора си с нас , дали и трите зимни подготовки ,ако са в Турция ,ще ги пропусне? Дано никой не иска да го трепе в Австрия ако там правим лятна подготовка.
Може пък бившия главен скаут Иван Славов , които сега влиза в А група на Израел с Апоел Тел Авив ,много да го харесва и да го купи в Израел заедно с Исека и Локило , или пък господин Филипов, който вярвам че скоро ще бъде назначен за спортен директор в някой голям клуб.
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Gotzev.88 написа:Нещо изпускам вече какво става с Бютучи? Жив ли е тоя човек? Без Локило и без него ще гледаме младши титуляр до края на сезона. Такава мъка не пожелавам даже и на Левски!
Бютучи може би ще е готов за мача с Ботев. Така каза Томаш на една от предишните пресконференции.
Въпросът е, че в първия отбор има адски много работа и въпросителни за решаване.
Поне половината отбор е под въпрос за следващия сезон според мен.
Някои като Шопов, Кареасо и Линдсет са с изтичащи договори.
Други с огромно заплати, които не оправдават с играта си: Фаетон, Локило, Бютучи, Исека. Колебая се и за Купър, който играе прилично пролетта, но и той с чести травми, а заплатата му е космическа.
Има и някои младежи като Стойчев и Тасев, за които мисля е ясно, че едва ли ще останат при нас.
Да не забравяме и Томаш, който тамън да кажем "Да го махаме" и направи един-два добри мача и палачинката се пообръща.
За мен ако той спечели баража и финала за КБ няма как да бъде махнат просто.
Ако загуби и двете на 100 процента си тръгва.
Ако спечели само едното ще бъде дискусионно решение и 50/50.
Така че сеньор Нога има адски много работа да свърши това лято.
Ако спечелим купата, няма да участваме на бараж дори и да завършим на почетното 5 място :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА АРМЕЙЦИ !!!
Да сме живи и здрави и да се радваме на любимият отбор.
Нашата мечта е все по-близо.
Да сме живи и здрави и да се радваме на любимият отбор.
Нашата мечта е все по-близо.
-
- Контакти:
Честит празник !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Честит празник ! Само ЦСКА!!
Футболният агент Николай Жейнов разкри каква е точната трансферна сума, която ЦСКА е платил за нападателя Аарон Исека, както и колко е заплатата на белгиеца. Както е известно, той се присъедини към "червените" от ОФИ (Крит) в началото на септември, но все още няма нито един гол или асистенция в Първа лига.
В "Цената на успеха" Жейнов заяви:
"Нека да погледнем малко реално. ЦСКА плаща 900 000 евро за футболист, който е вкарал 4 гола (б.р. - за ОФИ Крит). Има защитници с толкова попадения! При положение, че клубът му го е купил за 100 000 и заплатата му там е 12 хиляди евро, а тук идва на 30 хиляди. Ето от тези неща трябва да се предпази ръководството. На мен ми е жал за такива хора като Гриша Ганчев, в момента Папазки."
В "Цената на успеха" Жейнов заяви:
"Нека да погледнем малко реално. ЦСКА плаща 900 000 евро за футболист, който е вкарал 4 гола (б.р. - за ОФИ Крит). Има защитници с толкова попадения! При положение, че клубът му го е купил за 100 000 и заплатата му там е 12 хиляди евро, а тук идва на 30 хиляди. Ето от тези неща трябва да се предпази ръководството. На мен ми е жал за такива хора като Гриша Ганчев, в момента Папазки."
-
- Контакти:
За финала сектор В е на 95% продаден.
Както е тръгнало , май ще ни трябва и целият Б.
Както е тръгнало , май ще ни трябва и целият Б.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
- MASTER_COOL
- Контакти:
Побързайте с билетите. Такъв интерес скоро не е имало. Аз не съм в България в момента, но вече ми взеха ! Мощно и денонощно САМО ЦСКА !